Мнениеот Scholesy93 » 08 ное 2019 13:33
Ами на мен лично ми писна всеки сезон да почнем зле и да чувам:Ама ето тука трябва да хвърлим всички сили и да закърпим сезона.
Лампард залага на юноши, ние не залагаме.По 10 минути в края на мача във ВЛ не е залагане на юноши.Айде, вижда се какъв хаос е в момента, да заложим сериозно на младите.Томори, Маунт, Ейбрахам, още поне 5-6 юноши на Челси получават сериозен шанс.Ашльо играе всеки мач, Рохито и той нещо много взе да играе, Мата още е в състава, Фред е сакат с двата крака и е пълен страхливец, ама играе повече от Гарнър.
Зимата хич не ме топли.Честно казано, откакто си тръгна САФ Уди е дал почни пълна власт по отношение на трансферите на треньора.Само АДМ и Фалкао бяха натресени на ЛВГ.Явно е, че в момента Оле действа на принципа-от Англетата по -убави нема.
Ама англетата в момента струват 2-3 пъти над реалната си цена.За Магуайър изсипахме една камара пари, а за Бруно Фернандеш ни се досвидяха 5 милиона.Какво доверие да имам зимата?Да, Ериксен е супер.Ама Мадисън има 10 гола и 10 добри паса в кариерата си и по-скоро ще изръсим 150 милиона за него отколкото 75 милиона за Ериксен.
Оле си беше временен треньор.И беше супер за временен треньор.Вижда се, че няма нито идеите, нито плана, нито осанката на един постоянен треньор на голям отбор.Само си петни името в момента.Ако не беше легенда като играч вече 5 пъти да е бил уволнен.Феновете си мълчат, защото знаят какво е донесъл като играч.Но за една година като треньор дръпнахме 5 крачки назад, а не напред.А, и между другото-първите 2 мача от сезона виждах преса.Последните 2 месеца си играем както при Жозе.Просто головете и точките са по-малко.
До 2 месеца ще назначим новия Жозе.Я Алегри, я Симеоне, я Куман.Тоест някой, който ще опита да извлече максимума от играчите през сезона, а не да постави основите за години напред.Порочният кръг си върви и върви.Най-много ме е яд, че след ЛВГ назначихме Жозе.Холандецът поне подмлади състава и го освежи.Трябваше 3-4 качествени попълнения и свеж треньор като Клоп и успехите идваха.Ама не-бусаджията дойде, с неговият негативизъм и отвратителен прагматизъм.А след него се люшнахме в другата крайност-назначихме треньор без опит, успехи, тактическа грамотност, просто защото искахме да се върнем в деветдесетте години и да чуваме цитати от сър Алекс.И подведени от няколко добри резултата и една късметлийска победа в Париж оставихме емоциите, а не разумът, да ни води.И сега си плащаме.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.