Последния ви репортаж с ЦСКА 1948 е направо смешен, 5-положения за тях и нито едно от нашите 5-6 дори и гредата, срамна работа, слуги.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Captain Stottlemeyer написа:Ами, ревльовци, вместо да рИвете и да се заканвате, че ще биете шутове на Василев (справка: favaca8888), нека вашите футболисти да се стегнат и да направят така, че емблемата на "Локомотив" отново да заслужи правото и честта да се нареди сред първите!...
Romanisto написа:Само да ти кажа няма логика емблемата да се показва като отвориш сайта, защото не сте в първа лига, ако се е показвала преди то тогава или сте били в първа лига или е било грешка, която са поправили. Цъкни на други отбори и ще си видиш емблемата! Стига мрънкане за глупости.
Lyubaka01 написа:Romanisto написа:Само да ти кажа няма логика емблемата да се показва като отвориш сайта, защото не сте в първа лига, ако се е показвала преди то тогава или сте били в първа лига или е било грешка, която са поправили. Цъкни на други отбори и ще си видиш емблемата! Стига мрънкане за глупости.
Ма вЕрно ли така беше? Хайде не се изказвай неподготвен. Щото я бяха махнали и после върнали точно докато бяхме/сме във втора лига...
Romanisto написа:Lyubaka01 написа:Romanisto написа:Само да ти кажа няма логика емблемата да се показва като отвориш сайта, защото не сте в първа лига, ако се е показвала преди то тогава или сте били в първа лига или е било грешка, която са поправили. Цъкни на други отбори и ще си видиш емблемата! Стига мрънкане за глупости.
Ма вЕрно ли така беше? Хайде не се изказвай неподготвен. Щото я бяха махнали и после върнали точно докато бяхме/сме във втора лига...
Значи са направили грешка, която сега е поправена! Ти се изказваш неподготвено. При това не си ми прочел коментара до край за да ми отговаряш или пък нямаш достатъчно мозък за да го разбереш.
Lyubaka01 написа:Romanisto написа:Lyubaka01 написа:Romanisto написа:Само да ти кажа няма логика емблемата да се показва като отвориш сайта, защото не сте в първа лига, ако се е показвала преди то тогава или сте били в първа лига или е било грешка, която са поправили. Цъкни на други отбори и ще си видиш емблемата! Стига мрънкане за глупости.
Значи са направили грешка, която сега е поправена! Ти се изказваш неподготвено. При това не си ми прочел коментара до край за да ми отговаряш или пък нямаш достатъчно мозък за да го разбереш.
Щом го казваш ти, няма как да е иначе...
Че се изказваш неподготвен си е точно така, защото определено не си наясно кога и при какви обстоятелства се появи там емблемата ни. Така че по-добре си мълчи да не се излагаш...
П.С. Мозък може да нямам достатъчно, но при всички случаи имам доста повече от тебе...
Romanisto написа:Lyubaka01 написа:Romanisto написа:Lyubaka01 написа:Romanisto написа:Само да ти кажа няма логика емблемата да се показва като отвориш сайта, защото не сте в първа лига, ако се е показвала преди то тогава или сте били в първа лига или е било грешка, която са поправили. Цъкни на други отбори и ще си видиш емблемата! Стига мрънкане за глупости.
Щом го казваш ти, няма как да е иначе...
Че се изказваш неподготвен си е точно така, защото определено не си наясно кога и при какви обстоятелства се появи там емблемата ни. Така че по-добре си мълчи да не се излагаш...
П.С. Мозък може да нямам достатъчно, но при всички случаи имам доста повече от тебе...
При какви? Писнало им е от мрънкането и са я Ви я върнали за млъкнете малко. НЯМА НИКАКВА ЛОГИКА ЕМБЛЕМАТА ВИ ДА СЕ ПОКАЗВА! Кажи къде е шибаната логика? Ти си този дето се излага!
П.С а като имаш повече мозък от мен вземи го използвай!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта