Главния "темаджия", нещо ни е сърдит или тотално абдикирал от форума - с две думи ни е изоставил.

Дано всичко около него е наред и отсъствието се дължи на инат или някаква приумица, а не на здравен или друг проблем!

Той си знае де, а сега за мача. Предстои труден и много важен мач! Знаем, какво представлява Ботев и е ясно, че няма да е лесно, но пък мисля, съвсем нормално е да ги победим. Имам предвид великолепните игри у дома напоследък и показваните стабилност в дефанзивен и резултатност в офанзивен план. Не знам дали съм прав, но напоследък забелязвам и леко отстъпление в играта на Ботев. Сега, лесно е за смятане и всички може би знаят, че победим ли ги, ще ги изместим от четвъртото място, а и при успех в последния редовен кръг над Дунав в Русе, ще си останем там. Другият кандидат - Берое, имат лесен на вид мач у дома сега, но последния кръг гостуват на Армията.. То не, че ще спечелим нещо, кой знае какво сега, ако завършим четвърти, но пък си е приятно чувството и за самочувствие на отбора за следващите мачове в първата шестица! За втората осмица не ми се говори, въпреки че май съществува вариант..

Та, така де, продължаваме със стабилната игра (дай Боже), вземаме си мача и отиваме в Русе за още точки. Успех на момчетата!

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------