[offtopic]Хайде стига де - ако , не дай се Боже, кво правим...Голям праз ако не бием или паднем - игра е, играе се от два отбора, всичко е възможно, а драми в този момент има само в главите ни. Има още 20 мача - 60 точки, 8 месеца до май! А вече се започнаха мантрите Стойчо, Любо, баба, дядо и т.н. А пък на Армията 1000-2000, при това броени с червени очила.Имам усещането , че на някои хора им е хубаво да има драми, сеир / с И се пише, не с Й/ и когато няма, просто ги създават сами. НЕМ такъв, онакъв, некадърен, името му, ризата му....и аз му се ядосвам, но от стадиона, плащам си билета, отивам, викам, ядосвам се, радвам се, псувам, въобще пълна програма. И имам право да го правя, защото съм там. Останалото е просто бла-бла! Дайте да чешем клавиатурата, дайте да се правим на разбирачи, треньори, скаути, съдии , обаче - ако може някой да пусне линк за мача! Не става така, поне според мен! Дали НЕМ е добър или лош няма значение - в момента е треньор на ЦСКА и това е! Не искам Стойчо, не искам Любо, на Стамен му се нарадвах миналата година, минаха и Радуканов, и румънци, и италианци, и Марков , и Дочев, и кой ли не още. Апропо, минаха и едни 8 милиона! Обобщавам - за мен един треньор се нуждае от поне година, за да наложи идеите си, но пък резултатите говорят, така че- нека оставим това да се решава от хората, които му плащат заплатата.[/offtopic]И за мача, че бая се отплеснах - мисля си, че все в едно гостуване ще счупим стомната и ще се отпушим, вярвам , че ще е срещу буферите - 0-3, спокойно! Пък след мача ще си понеса критиките ако не позная

- съдба!