[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/6/67/2018_FIFA_World_Cup.svg/1200px-2018_FIFA_World_Cup.svg.png[/rimg]
Фаза: 1/4 финал
Час: 21:00
Пряко по: БНТ и БНТ ХД

Стадион: ''Казан Арена'' (45,379 места)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
russia написа:Белгия има солидна халфова линия и много повече опции в атака от Бразилия. Каземиро ще е наказан за този мач и ще трябва нов човек де се внедри в халфовата линия на "кариоките". Днес се видя, че мексиканците при малко повече класа в завършването на контраатаките си можеха да вгорчат живота на "селесао", докато белгийците едва ли ще пропуснат такива шансове.
Ще ми е интересно какъв състав и съответно тактика ще избере бразилския наставник спрямо съперник, който също обича да притежава топката, въпреки че както видяхме и контрите му са убийствени. Интересно ще е.
diplomat написа:Те бразилците имат директен заместник на Каземиро - Фернандиньо. Ще ми се да видя новото попълнение на Ман Юнайтед в действие - Фред - но шансовете са горе-долу нулеви.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
russia написа:Белгия има солидна халфова линия и много повече опции в атака от Бразилия. Каземиро ще е наказан за този мач и ще трябва нов човек де се внедри в халфовата линия на "кариоките". Днес се видя, че мексиканците при малко повече класа в завършването на контраатаките си можеха да вгорчат живота на "селесао", докато белгийците едва ли ще пропуснат такива шансове.
Ще ми е интересно какъв състав и съответно тактика ще избере бразилския наставник спрямо съперник, който също обича да притежава топката, въпреки че както видяхме и контрите му са убийствени. Да видим!
chinaski написа:А Фред няма да се появи, в краен случай ще пуснат Ренато Аугусто
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост