Второ, несъмнено загубите влият психически на играчите и то много!!! Вие как ще се чувствате ако ходите на работа и се дъните всеки ден и не можете да си свършите работата ....дали това ще ви даде необходимото самочувствие да се справяте по-добре?! Имаме дълга поредица без победа .....дълга поредица без победа и като домакин и това много тежи психически!!!
Имахме уникален малшанс да играем с Литекс, Левски, Лудогорец, Берое ...демек първите 4 отбора!! И въпреки че не се очаква да спечели, загубите явно натежават ....а и очакването да спечелим мач най-сетне се увеличава ....т.е. аз примерно бях сигурен, че ще бием ...имах ОЧАКВАНЕ към играчите, че ще бият вече и наистина на 90% поне го чувствах ...и като гледам всички моряци се бяхме настроили за победа!!! И футболистите със сигурност чувстваха, че тоя мач трябва да го спечелят на всяка цена ...и май точно това изигра много лоша роля днеска!!!
Трябват ни победи и подкрепа от страна на феновете е задължителна! Много се надявам да не чувам глупости за оставки, ууу-кания и простотии, щото по-добре няма да стане от това ...според мен поне

Иначе вече съм объркан и нямам представа какво да очаквам ...просто ми се иска да играят освободено и да се получи някаква сплав и да тръгнат нещата най-сетне, независимо дали ще сме накрая в баражите или в борба за 7 място