Мнениеот Jackxxx » 17 мар 2018 15:14
След като Жозе говори 100 часа на пресконференцията колко е велик и как няма да се промени, защото е много велик само затвърди моето желание да го видя как си тръгва от Олд Трафорд. Все пак тая надежда, че ще си вземе поука и ще промени начина си на игра.
За мен каквото и да се случи в този мач днес няма никакво значение. Дали ще покажем мускули и ще мачкаме цял мач Брайтън, или ще се приберем и ще ги чакаме на контра атака, или ще покажем апатия и минорно настроение в заради вторник, все тая. Тази купа за мен няма значение. Не защото не е важна, а защото не искам да служи за извинение. Жозе разправя, че последния му трофей е от преди 10 месеца. Мен това не ме интересува, искам да знам, кога Юнайтед ще играе бърз, атакуващ футбол, кога играчи като Алексис, Погба, Рашфорд, Марсиал ще бъдат използвани правилно и ще си разкрият потенциала. Добре, че вратарският пост е лесен и една единствена позиция иначе съм сигурен, че Жозе щеше и на Де Хеа играта да съсипе, ако можеше да му даде други инструкции освен "стой си на вратата".