Ето и Вариант 4 от мен.

В последните мачове, в които Мюлер, Тиаго и Левандовски бяха едновременно на терена за противника ставаше страшно. В невероятна форма са и тримата, а Анчелоти в нито един момент през сезона не показа, че разчита на играчите от пейката да обръщат мачове и да променят играта. Така че не виждам причина всичко най-добро да не започне от първите минути. На мен Видал сякаш малко ми бледнее и затова бих оставил него на пейката. Никакви експерименти с Коста и Коман не бива да се правят. Мисля че централната защитна двойка не изглежда съвсем сигурна, защото виждам че и Боата е здрав и е в час, но тук напълно бих се доверил на решението на Карло по въпроса.
Иначе от другите предложени варианти №1 ми изглежда вероятен, докато при 2 и 3 би се наложило някой от лидерите на отбора да не играе на поста, на който най-често се подвизаваше през този сезон, което ми се струва неоправдан риск и не мисля, че Анчелоти би го предприел. Особено това се отнася за Робен, който бе мъчен в определени минути към края на срещите и на други позиции, а и Мюлер, макар че аз лично искам да го виждам на крилото, Карло мисля че не го е пробвал нито веднъж там или поне не скоро.
Най-важното е всички тези, които ги спрягаме за титуляри да са здрави и готови за мача.
Аз очаквам 1-ца, има значение разбира се какъв точно е резултатът, най-добре е победа с 2+ гола, но пък и си мисля, че 2-1 е по-добре от 1-0, защото във втория случай съперникът може да излезе на реванша с мисъл да вкарва много и може да стане неприятно дори и за нас, докато в 1-я случай ще подходи повече с мисъл за защитата и да не допусне гол, а точно тогава ставаме най-опасни. Така или иначе шансовете си остават 50:50.