Моля подкрепете с гласуване полезен за българските деца оригинален образователен проект на Географ.БГ.
Проектът е посветен на началото на научното образование за децата и е разработен от двама млади български учени.
http://nova.bg/promyanata/finalist/12
Авторите на проекта благодарят за Вашия принос за образованието на българските деца.
Участието е по конкретен повод: Фондация „Промяната“, част от мрежата на международната фондация „Reach for Change“, в рамките на осъществяването на благотворителна програма "ПРОМЯНАТА", в партньорство с Нова Броудкастинг Груп, организира отворен конкурс за социални предприемачи, предлагащи иновативни социални идеи в ранен етап на развитие с цел да се подобри животът на децата и юношите в България.
Да подкрепим идеята на двама млади българи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
-
- Контакти:
- dreben23
- Контакти:
Re: Да подкрепим идеята на двама млади българи
То да гласуваме ама така и не разбрах какъв им е проектът - ще ги водят на планина при зимни условия ли , ще правят атомни бомби от несполучливи опити по химия ли. Как да гласувам за нещо кат не знам дали ще им е полезно на дечицата. Аз и без да си правя рекламата ще съм им полезен ако си отида в школото, на възрастните им родители също, че ще висят на моя глава по цял ден, не на техните. Примерче е това за полезен проект - върнете баце Таско в школото, че освен футбол, знае перфект и английски ез. Е, верно, направете една анкета да видим кой как ще гласува, лошите може и за да гласуват. Те не са толкова лоши, колкото се правят! 
Гарантирам, че ще имат поне шестички децата при мен, а тези гарантират приходи на бтв тв и проектът какъв им е един рекламодател само знае. И двойки и тройки ше има като го хванем да преписва, ох, ох. Аз не давам да се преписва, щото подсказвам - вдига малка ръчичка и отивам при него да му кажа. Какви са тези проекти, без да се знае същината и идеята, ами целите какви ще бъдат, че това най-важно от един урок, целите - да напълним жобче на бтв тв, аз за пълнене на жобки не гласувам примерно. Много хора също не биха. И ще ми употребява всеки хулиган дечицата, няма се промени наша държава загубена! Трябва да правиш без корист всичко, с любов, примерно взимам две дечица и ги правя готови за гурбет! Давайте ги и без това имам много знания и умения, които трябва да предам на младите. Ще си заминат тези знания и умения, че ще почна да затъпявам, ама засега още си ги има и са мноого, момци. Ти недей ма гледа, че си мързелувам, аз така и работя - отдадено ама няма проекти и за Баце Таско някакви, щот няма парички за реклама в тв!

Гарантирам, че ще имат поне шестички децата при мен, а тези гарантират приходи на бтв тв и проектът какъв им е един рекламодател само знае. И двойки и тройки ше има като го хванем да преписва, ох, ох. Аз не давам да се преписва, щото подсказвам - вдига малка ръчичка и отивам при него да му кажа. Какви са тези проекти, без да се знае същината и идеята, ами целите какви ще бъдат, че това най-важно от един урок, целите - да напълним жобче на бтв тв, аз за пълнене на жобки не гласувам примерно. Много хора също не биха. И ще ми употребява всеки хулиган дечицата, няма се промени наша държава загубена! Трябва да правиш без корист всичко, с любов, примерно взимам две дечица и ги правя готови за гурбет! Давайте ги и без това имам много знания и умения, които трябва да предам на младите. Ще си заминат тези знания и умения, че ще почна да затъпявам, ама засега още си ги има и са мноого, момци. Ти недей ма гледа, че си мързелувам, аз така и работя - отдадено ама няма проекти и за Баце Таско някакви, щот няма парички за реклама в тв!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
-
- Контакти:
- Странджата
- Контакти:
Заглавието говори за идея, информацията е само за авторите. Идея като идея - да направим науката интересна - нищо ново под слънцето. А къде е това, което се иска да подкрепим - ако проектът трябва да се подкрепя, а не авторите ....
Последна промяна от Странджата на 30 ное 2016 17:17, променено общо 1 път.
zapalianko - не бъди кон с капаци моля, на глупавия им стайт няма подробна информация пише само :
" ИДЕЯТА
Мисията на Географ БГ е да популяризира науката сред децата и младежите в България и да им даде възможност да се запознаят с нейните чудеса.
Дали е химия, физика, география, информатика, математика за децата е важно да видят магията в науката и да разберат ползите от нея. Проектът на Евгения и Димитър ще промени живота на децата защото ще им открие нови хоризонти за професионално развитие в много иновативни области на съвременното познание.
- източник - http://www.geograf.bg/bg/articles/39-%D ... 1%82%D0%B0! "
Докато не напишат точно КАК ще стане тази тяхна "идея" за мен тези хора са поредните измамници които се опитват да вадят пари от заблудени деца и възрастни. И да проверих им сайта, нямат абсолютно нищо учебно на сайта. Само реклама на програмите им които струват пари ... то ако е така по-добре заведи си детето на частен учител.
" ИДЕЯТА
Мисията на Географ БГ е да популяризира науката сред децата и младежите в България и да им даде възможност да се запознаят с нейните чудеса.
Дали е химия, физика, география, информатика, математика за децата е важно да видят магията в науката и да разберат ползите от нея. Проектът на Евгения и Димитър ще промени живота на децата защото ще им открие нови хоризонти за професионално развитие в много иновативни области на съвременното познание.
- източник - http://www.geograf.bg/bg/articles/39-%D ... 1%82%D0%B0! "
Докато не напишат точно КАК ще стане тази тяхна "идея" за мен тези хора са поредните измамници които се опитват да вадят пари от заблудени деца и възрастни. И да проверих им сайта, нямат абсолютно нищо учебно на сайта. Само реклама на програмите им които струват пари ... то ако е така по-добре заведи си детето на частен учител.