Милиционерско-пощаджийски "автентичен" клуб

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Милиционерско-пощаджийски "автентичен" клуб

Мнениеот obi4am_pirin » 13 окт 2016 08:26

"Междувременно през есен­та на 1944 г. Лев­с­ки се обединява с По­щен­с­ки спор­тен клуб (ПСК), но­ви­ят клуб е регистриран като ПСК Лев­с­ки."
"На 22 януари 1969 година Левски е обединен с отбора на Спартак (София) и Спортист (София) под покровителството на Министерството на вътрешните работи. Името на отбора отново е сменено – този път на Левски – Спартак. Това е повратна точка в цялата история на клуба. Попадайки под егидата на МВР Левски се превръща в спортна секция (ведомствен отбор) на народната милиция."
Забавно... :mrgreen: Отборът на пощата-Спартак-Спортист... с кой точно ще играе ЦСКА в събота?
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
suni

Re: Милиционерско-пощаджийски "автентичен" клуб

Мнениеот suni » 13 окт 2016 08:45

Срещу Левски-Динамо-Спартак-1914 /София/,.. срам за майстора /Люпко/ ! :mrgreen:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 окт 2016 09:03

директно да ти го кажа, че да ме баннат и да не влизам вече в този форум:
Що не си ебеш майката и да си направиш сестричка бе, хОМО Илинденец от Македонска слава
Чак ме е срам, че имам толкова много познати от Благоевград и региона, баща ми е бивш юноша на клуба, а на кумашина баща му е една от най-големите легенди на Пирин, онзи Пирин, дето умря...
П.С. А на финала срещу селяндурите от Ловеч, които сега зашитавате, когато играхте на Герена, стотици левскари бяха в агитката на Пирин и викахме заедно. А сега???????
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 13 окт 2016 09:05

Добре че първите 2 мнения са на фенове на Олимпик ( Тетевен) и Литекс (Етрополе) :mrgreen: :mrgreen: Особено първия отбор на ТЕЦ Марица 8-) :lol: :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 13 окт 2016 09:05

Не виждам какво място има тази тема в този раздел.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Кошче за отпадъци”