Верея на 15 години-какво да очакваме от тях?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- starozagorec
- Контакти:
ФК Верея днес празнува своята 15 годишнина...отбор без фенове,без традиции,но с богат собственик! ще играят без напрежение в елита и според мен няма да изпадне тази година,а какво е вашето мнение за тях?
Re: Верея на 15 години-какво да очакваме от тях?
Очаквам скоро да си ходят по живо - по здраво там, откъдето са дошли преди 15 години. Отбор без фенове няма място в А група!
Нямали били фенове-абсолютни глупости.Преди няколко дни имаха повече от 600 зрителя на контролата.Славия или Локо Сф да не би да имат повече публика
Успех пожелавам на Верея 

-
Боксова круша като Хасково и урода Черноморец (София-Бургас).
Очаквам с нетърпение първия кръг, за да им напуакме шушоните, пък било то и в Разград. 

-
nitro77 написа:Очаквам с нетърпение първия кръг, за да им напуакме шушоните, пък било то и в Разград.
100% изпадате, като се има впредвид боклука, който ви е собственик. ЦСКАРСКА подлога. Ще изпадате и кръв ще пикаете!
Исторически успех ще е за отбора ако успее да запази мястото си в групата

- starozagorec
- Контакти:
sandi74 написа:Нямали били фенове-абсолютни глупости.Преди няколко дни имаха повече от 600 зрителя на контролата.Славия или Локо Сф да не би да имат повече публика![]()
Успех пожелавам на Верея
според мен публиката която ходи на мачове на Верея са фенове на Берое.така,че в 3 кръг ще видим дали ще има един извикал за Верея.мен лично ме съмнява.
-
starozagorec написа:sandi74 написа:Нямали били фенове-абсолютни глупости.Преди няколко дни имаха повече от 600 зрителя на контролата.Славия или Локо Сф да не би да имат повече публика![]()
Успех пожелавам на Верея
според мен публиката която ходи на мачове на Верея са фенове на Берое.така,че в 3 кръг ще видим дали ще има един извикал за Верея.мен лично ме съмнява.
Само заблудените душици ще ходят на мачовете на Верея. Няма как, все ще има 100-200 човека на мачовете. Те от Колю Ганчу, сега си мислят, че си имат отделен отбор.
Верея ще бъдат шлагера на смешната А група!