Блатер с шокиращи разкрития за нагласени жребии.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Блатер с шокиращи разкрития за нагласени жребии.

Мнениеот Балкански Орел » 14 юни 2016 14:53

[center]Блатер с шокиращи разкрития за нагласени жребии.[/center]

[center]Изображение[/center]

Бившият президент на ФИФА Сеп Блатер направи шокиращи разкрития за това как е бил свидетел на манипулирани жребии за турнири под егидата на УЕФА. Според швейцареца това е ставало чрез загряване и изстудяване на топките, с помощта на които става тегленето на самия жребий. Блатер категорично отрича такава практика да е имало във ФИФА по време на неговото 18-годишно управление. Повод за това изказване станаха някои обвинения, че отборът на Аржентина е бил фаворизиран по време на жребия за Световното първенство в Бразилия през 2014-а. Тогава "гаучосите" се паднаха в група с Нигерия, Босна и Херцеговина и Иран.

"Жребият за Мондиал 2014 бе напълно чист, до последния детайл. Никога не съм докосвал топките, защото това е работа на други хора. Разбира се, че те могат да бъдат сигнализирани чрез предварително загряване или изстудяване. Това е технически възможно. Никога не се е случвало във ФИФА, но аз съм бил свидетел как това е било правено на някои жребии на европейско ниво. Не и във ФИФА. Беше възможно, но при мен това не е ставало никога. Ако преди жребия сложите някои топки в хладилника, после много лесно ще разграничите студените от топлите, докато ги докосвате. След като ги пипнете, вече знаете какво има в тях", заяви Блатер пред La Nacion.

Ето, че мишките май ще започнат да се топят едни други, което е добре за футбола и феновете !

www.sportal.bg
[center]Levski & Lazio[/center]

Warped
Контакти:

Re: Блатер с шокиращи разкрития за нагласени жребии.

Мнениеот Warped » 14 юни 2016 14:59

Значи ясно за домакинствата на Русия и Катар :lol: :lol: 8-) 8-) :mrgreen:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 14 юни 2016 15:14

....туй същото със студените топки според мен и в БФС се прилага, все пак нали Боби Михайлов беше тънък там с управниците на УЕФА :roll:
и аз се чудех как така уж случайно на ЦСКА докъдето можеше все им се падаха някакви измислени отбори за Купата, че да ги добутат колкото може по-напред :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: в смисъл знаех, че не е случайно ама се чудех как става номера :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 юни 2016 15:29

ogrizko написа:....туй същото със студените топки според мен и в БФС се прилага, все пак нали Боби Михайлов беше тънък там с управниците на УЕФА :roll:
и аз се чудех как така уж случайно на ЦСКА докъдето можеше все им се падаха някакви измислени отбори за Купата, че да ги добутат колкото може по-напред :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: в смисъл знаех, че не е случайно ама се чудех как става номера :roll:

Колега, при жребия за КБ представител на всеки клуб джуркаше топките ..... или сеъм се заблудил? ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 14 юни 2016 15:37

ogrizko написа:....туй същото със студените топки според мен и в БФС се прилага, все пак нали Боби Михайлов беше тънък там с управниците на УЕФА :roll:

Последната КБ беше такава пародия, че няма накъде повече.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

veselin111
Контакти:

Мнениеот veselin111 » 14 юни 2016 15:38

Значи затова през последните години жребия, който се правеше на репетициите(за ШЛ и ЛЕ) после излизаше същия и като официален :idea:

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 14 юни 2016 15:44

Red_Neck написа:Колега, при жребия за КБ представител на всеки клуб джуркаше топките ..... или сеъм се заблудил? ;)

вярвай ми, че са си вързали гащите ...примерно 2 топки от едната урна са били студени - Левски и ЦСКА ...и от другата урна тия по-слабите ....и няколко като дръпнат в началото по-слабите срещу Левски и ЦСКА да речем и след това другите вече помежду си да се избиват :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
то просто беше смешно и жалко да се гледа как всяко теглене на жребий на ЦСКА все им се пада възможно най-големия и преодолим слабак :lol: :lol:
е, вече накрая нямаше как трябваше да се падне отбор от А група, ама пък как пак случайно странни неща се случиха ...иначе за финала нямам претенции, наглед честно и почтено биха Монтана, ама какво от това като дотогава всичко нагласено? и сега пак ...водени под ръчичка от БФС им се търси някаква тайна вратичка ако може да заобиколят всички правила и без да плащат това, което сами са си набрали като дългове ....ама ако може нали и в А група да играят, ама и шампиони да станат, че и в Европа да играят щото са много големи и боклуците и Томов са виновниците, а те са чисти ...всъщност виновни са си феновете на ЦСКА, че не изгониха боклуците и Лупи и позволиха да трупат такива дългове за сметка на клуба им ...и това, че решиха, че БФС трябва да им прави компромиси и все да си затваря очите точно под мрънкането на същите тия фенски маси! така че ако някой е виновен за тежкото състояние на ЦСКА това са феновете на ЦСКА, които смятат, че всичко им е позволено и са над правилата... що пък един фен не каза - изкарайте ни от А група докато не си оправим дълговете! или не поискаха веднага оставката на боклуците и Томов! така че мястото им е точно, където са си сега и никой не трябва повече да си затваря очите и да се позволяват такива своеволия!!!

....а що се отнася до Европа - очевидно и там, че има нагласени жребии и работи ...ами как така все на домакините им се падат такива отбори, че да се класират на 1 място ..или айде ако много се издънят - 2 място в групата и да продължат ....обаче пък на кого му пука като европейско няма да видим скоро!!! затуй повече ме вълнуват тукашните простотии дето са си същите, ама в тукашни размери ....всякакво съвпадение с европейските практики е напълно случайно :lol:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 юни 2016 16:00

ogrizko написа:
Red_Neck написа:Колега, при жребия за КБ представител на всеки клуб джуркаше топките ..... или сеъм се заблудил? ;)

вярвай ми, че са си вързали гащите ...примерно 2 топки от едната урна са били студени - Левски и ЦСКА ...и от другата урна тия по-слабите ....и няколко като дръпнат в началото по-слабите срещу Левски и ЦСКА да речем и след това другите вече помежду си да се избиват :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
то просто беше смешно и жалко да се гледа как всяко теглене на жребий на ЦСКА все им се пада възможно най-големия и преодолим слабак :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
... доообре
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

petar_m_popov
Контакти:

Мнениеот petar_m_popov » 14 юни 2016 16:25

Red_Neck написа:

Колега, при жребия за КБ представител на всеки клуб джуркаше топките ..... или сеъм се заблудил? ;)

Още преди 3-4 години излезе информация че у нас правят така с топките за да се разминат по-силните в ранна фаза

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 14 юни 2016 16:37

Много се кефя като почнат така да се топят. Така се разбира кой от какво тесто е замесен и на показ излизат всички кирливи ризи.
Да видим сега колко е мъж и тарикат Платини. Дали е останало поне малко от онова което показваше на Франция '84.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Върни се в “Футбол - Свят”