Пред банята, след ЦСКА-Дери(не ми махайте темата)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Пред банята, след ЦСКА-Дери(не ми махайте темата)

Мнениеот danko_sot » 31 юли 2009 11:58

Започнахме мача много добре. Опитвахме се да си подаваме повече и да играем правилен европейски футбол. За момент този стил ми заприлича на Мъривият Левски. Само че липсваше последният пас. Тимонов, който трябваше да го подаде до 30-тата минута впечатли с играта си. Постепенно обаче Армейците като че ли се отчаяха от неуспехите и започнаха едни дълги подавания. Получи се едно изнервяне, грешките зачестих и постепенно ЦСКА се превърна в онзи отбор, който в края на миналата година от 5 мача записа 3 загуби, ако не се лъжа. А трябваше да бъдат упорити, да не се отказват от стила си и играта си, да се преборят с този бент на ирландците. Също така първото полувреме липсваше агресията в отбора и остротата в последната фаза. Противникът трябваше да бъде пресиран много повече в неговата половина. Но каква агресия след като на терена в атака действаха играчи като Тимонов, Мигел и Маркиньос. Друго щеше да е с Делев и Саидходжа на тяхно място, по конкретно на мястото на последните двама.

За играчите и схемата. Любо Пенев правилно се беше ориентирал, че срещу суперзатворен отбор ще са му нижни и по креативни и изобретателни играчи, но пък очевидно беше забравил, че ще му трябва и таран на върха на атаката, а също и малко повече агресия. Една такава комбинация между агресия, креативност и голаджия на върха на атаката щеше да е много по полезна за тима. Вместа това Любо заложи на трима по креативни играчи като Маркиньос, Мигел и Тимонов напред. Цели два дефанзивни халфа, единият от които на практика се оказа абсолютно ненужен и само един по-остър играч на терена в лицето на Стоянов, който и беше най-добрия на терена. Руи Мигел не е лош играч, но за бг първенство срещу отбори като Беласица, Монтана и т.н. Португалецът иначе има качества, но КПД-то му по време на мач е около 20 процента. Другите 80 се превръщат в грешни пасове и пропуски пред вратата. Няма как такъв играч да бъде полезен. Маркиньос въпреки че някои го хвалят за вчерашния мач, аз не виждам с какво толкова си е заслужил похвалите. Гол ли вкара, пасове ли даваше? На моменти се беше скрил на фланга си и гледаше отблизо мача. Освен това иа подобен проблем на този на Мигел, ниско КПД. Тимонов почна добре, но след това се включи в общия хор на отбора. В Ботев може да е бил принц, но в ЦСКА засега става само за придворен. Все пак си мисля, че има повече качества и по-добри идеи от Мигел и Маркиньос, трябва му още повече хъс и тактическа подготовка. Също така той притежава и великолепен шут с левия крак, който съм сигурен ще вкарва доста голове. Иван Стоянов игра добре, но и той може още. Все пак беше най-борбения от нападателите и си заслужи похвалите. Саидходжа се включи много добре и мисля показа ясно на Любо Пенев колко е сгрешил, че не го включи почна мача без типичен централен нападател. Муши има бъдеще в отбора най-малкото като резерва на Владо Манчев. По-скоро трябва да бъдат разкарани Мигел и Маркиньос. Данчо Тодоров също задължително трябваше да почне този мач, Любо вече прекалява с отношението си към него. Очевидно е, че Данчо е по добър от Вианов и много по атакуващ бек. Дано Любо се поучи от грешките, защото ЦСКА не е училище и не е лаборатория за експерименти, особено когато става дума за мачове в Европа!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Пред банята, след ЦСКА-Дери(не ми махайте темата)

Мнениеот ЕМИЛ » 31 юли 2009 11:59

Нали се сещаш ,че пред банята се говорят и някой нелицеприятни неща?

Потребителски аватар
anakin
Контакти:

Мнениеот anakin » 31 юли 2009 12:08

абе интересно ми е.цял мач освирквахте някой играчи,защо така?
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 31 юли 2009 12:12

anakin написа:абе интересно ми е.цял мач освирквахте някой играчи,защо така?

Ние сме културни, не сме освирквали никой. Само се обърнахме назад по едно време :)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
valdi
Контакти:

Мнениеот valdi » 31 юли 2009 12:14

Аз преди да изслушам интервюто от Любо Пенев не мога да заспа.Тоя човек много ме радва,имам чувството че сам се наслаждава на думите си.Уникален е!

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 31 юли 2009 12:15

Значи ,Тимонов не ми хареса как игра-личи си,че е добър футболист,но този мач беше безобразен,шутираше от където му падне и прекаляваше с индивидуалните действия.Маркиньос игра горе -долу,но още по-добре трябва.Руи Мигел ми е любимец,но е за резерва може би.Саидходжа трябва да е твърд титуляр,Данчо Тодоров също!Владо Манчев дано почва вече да играе,защото се нуждаем от добър и резултатен нападател.Иван Стоянов беше най-добрият,ей,запомнете,този футболист има голямо бъдеще,тепърва ще блести в България и Европа!
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 31 юли 2009 12:15

К'во значи КПД-то му било 20%, толкова може да ти даде и някой от юношите на ЦСКА, тоя Мигел не може да спре топката, к'во да говорим да я отиграе, много е зле момчето просто провали отбора и подведе ръководството. Другите горе-долу ги биваше ама им трябва още време, а тоя Руи Мигел на заслужава да играе и за дубъла... За мен той бе слабото звено, а на другия мач като почне Муши титуляр и Данчо (Орлинов също ми хареса) ще е по-различно. Имам чувството че Пената още напипва състава сега можем да си го позволим, но след 2 седмици почва първенството, след това дай боже още мачове в ЛЕ. Като цяло с малки изключения мисля че отбора върви нагоре...
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 31 юли 2009 12:22

Red_champions написа:Значи ,Тимонов не ми хареса как игра-личи си,че е добър футболист,но този мач беше безобразен,шутираше от където му падне и прекаляваше с индивидуалните действия.Маркиньос игра горе -долу,но още по-добре трябва.Руи Мигел ми е любимец,но е за резерва може би.Саидходжа трябва да е твърд титуляр,Данчо Тодоров също!Владо Манчев дано почва вече да играе,защото се нуждаем от добър и резултатен нападател.Иван Стоянов беше най-добрият,ей,запомнете,този футболист има голямо бъдеще,тепърва ще блести в България и Европа!

Голямо бъдеще, но кокаина трябва да намали ;)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 31 юли 2009 12:30

Някак си постовете играчите ми се струваха твърде разбъркани вчера, определено Любо Пенев обърка местата на доста футболисти. Моето мноние е, че Иавн Стоянов ще е далеч по-полезен на върха на атаката, вместо по крилото, от дясно Данчо Тодоров можеше да навлече много гловоболия на бавните ирландци снощи. Също така се съгласявам с мнениеята до тук за Руи Мигел, снощи определено показа желание, но му липсват качества, Саидходжа показва далеч по-добри футболни възможности от португалеца.
Странно решение на Любо Пенев беше да пусне два полузащитника с изявени двфензивни функции,като Свтльо Петров и Коста Янев, при положение, че беше ясно, че ирландците ще се защитават цял мач, ние имахме 4 защитника и 2 дефанзивни халфа. Дано Любо започне да изпипва съствава вече.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 31 юли 2009 12:33

Red_champions написа:Значи ,Тимонов не ми хареса как игра-личи си,че е добър футболист,но този мач беше безобразен,шутираше от където му падне и прекаляваше с индивидуалните действия.Маркиньос игра горе -долу,но още по-добре трябва.Руи Мигел ми е любимец,но е за резерва може би.Саидходжа трябва да е твърд титуляр,Данчо Тодоров също!Владо Манчев дано почва вече да играе,защото се нуждаем от добър и резултатен нападател.Иван Стоянов беше най-добрият,ей,запомнете,този футболист има голямо бъдеще,тепърва ще блести в България и Европа!

На 26 години бъдещето не е много голямо :)

Върни се в “ЦСКА”