Наско Сираков отново на Герена!?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Наско Сираков отново на Герена!?
Слуховете зачестяват, а Наско ( да кажем, че с Лудогорец беше там заради поканата) най - изненадващо се появи и в четвъртък в ложите на новия сектор "А"! Ясно е, че ако това стане то Гонзо си заминава, но в такъв случай вероятно и Стоев ще го последва. Аз съм склонен да дам още един шанс на Стоев, защото виждам и някои положителни неща, има някаква основа, над която през това лято да се надгради. Ще бъде интересно през следващите дни!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
Re: Наско Сираков отново на Герена!?
Сираков "обича" ЛЕВСКИ само,когато има пари в отбора.
Гонзо е доказал обичта си към ЛЕВСКИ винаги в трудните моменти.
НЕ на "вълка" в ЛЕВСКИ!!!
Гонзо е доказал обичта си към ЛЕВСКИ винаги в трудните моменти.
НЕ на "вълка" в ЛЕВСКИ!!!
Напоследък често си позволявам да критикувам Стоев, защото играта не ми харесва особено, но и аз като повече фенове съм на мнение, че трябва да остане и да изведе отбора в ЕКТ и след това според представянето да се мисли за бъдещето му в Левски! Ако Сираков замени Гонзо на директорския стол ще ми бъде интересно да разбера дали проблемът е бил в него или някъде над него. 

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
Сложно. Заради един гол на Наско аз си избрах Левски за отбор. Голям голмайстор, страхотен играч, но като ръководител е много спорен. Постигна успех с Мъри, да и какво направи след това? Първо да купим автобус и чакаме той да играе. Скандала със Станислав Ангелов, пак беше заслуга на Наско. Отиването на лов - невероятна глупост. Наско не е доказал че е по-добър от сегашните ръководители на отбора. Да, егото му е по-голямо, умее да харчи чужди пари, но дали ги харчи ефективно е друг въпрос. Нешко Милованович за една торба пари и още много такива трансфери. Честно казано нямам надежда Гонзо да стане невероятен директор, но доказа в тежък момент че го е грижа за отбора, да не говорим Наско колко време би работил без пари.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
Раздвоен съм!
От една страна Гонзо ни е основния проблем, поне според мен, но...
Сираков ни предава не един и два пъти...от друга страна най-големите ни успехи в последните години са ни с нето в отбора...
От една страна Гонзо ни е основния проблем, поне според мен, но...
Сираков ни предава не един и два пъти...от друга страна най-големите ни успехи в последните години са ни с нето в отбора...
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

Сираков знае как да мачка противниците извън терена .Докато Гонзо не .
Тандем Сираков-Стоев изглежда добре .
Тандем Сираков-Стоев изглежда добре .
Наско ви бил предал
А Станислав Ангелов не е
Въобще има ли някой шеф в ДЮШ да не ви е предал
Само тъпото влашче май.

[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Добър-лош, Наско е една от най-големите институции на Левски. Юноша на клуба, пет пъти шампион като футболист, като ръководител пет пъти шампион и пет купи ако не се лъжа. И остави отбор, който стана шампион следващата година.
Естествено, има какво още да се иска от него. В годините при Чорни като че ли можеше да направи 1-2 идеи по-силен отбор. Въпреки че реално играхме като равен с равен с отбори като Бешикташ, Галатасарай и Динамо Киев, който тогава си беше голям отбор. Това със сафарито няма нужда да се коментира, сигурно най-голямата му издънка. Бил си показал задника на хора, които са го псували цял мач- това аз не го приемам особено лично. Не виждам и потърпевшите от тази проява защо са били чак толкова учудени.
Последният му престой- искаше да вземе по-скъпи футболисти, които обаче звучаха доста качествени и "трансферируеми". С такава политика единият вариант бе да излезем на печалба, при това с по-добра игра, по-добри резултати и в България, и в Европа и по-доволни фенове и пълни стадиони. Другият вариант беше и ние при аматьорите.
Естествено, има какво още да се иска от него. В годините при Чорни като че ли можеше да направи 1-2 идеи по-силен отбор. Въпреки че реално играхме като равен с равен с отбори като Бешикташ, Галатасарай и Динамо Киев, който тогава си беше голям отбор. Това със сафарито няма нужда да се коментира, сигурно най-голямата му издънка. Бил си показал задника на хора, които са го псували цял мач- това аз не го приемам особено лично. Не виждам и потърпевшите от тази проява защо са били чак толкова учудени.
Последният му престой- искаше да вземе по-скъпи футболисти, които обаче звучаха доста качествени и "трансферируеми". С такава политика единият вариант бе да излезем на печалба, при това с по-добра игра, по-добри резултати и в България, и в Европа и по-доволни фенове и пълни стадиони. Другият вариант беше и ние при аматьорите.

- housestyle
- Контакти:
Ако Сираков св завърне новия треньор ще е Мъри !!!!!!!!!!!!!
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS
Гонзо и Стоев си заслужиха правото да водят Левски в евротурнирите, защото през последната година и няколко месеца работиха в може би най-тежките условия.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!