Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Red_Pride написа:Няма угодия братче.Бием Берое 2 пъти мача уреден.Монтана бие, Литекс легнали да не се срещнат с ЦСКА.Литекс продължават,щели да легнат на ЦСКА на финала
ivan56 написа:Мистър Захарно Петле, не е никакъв в ЦСКА.
Ако иска да е някакъв, трябва да бръкне малко по надълбоко в джобчето.
sin4ec написа:Ако това стане, Литекс ще вземе Купата и отива в Европа. ЦСКА не може да играе в ЕКТ, няма смисъл за ГГ да се губи мястото.
sin4ec написа:Ако това стане, Литекс ще вземе Купата и отива в Европа. ЦСКА не може да играе в ЕКТ, няма смисъл за ГГ да се губи мястото.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:sin4ec написа:Ако това стане, Литекс ще вземе Купата и отива в Европа. ЦСКА не може да играе в ЕКТ, няма смисъл за ГГ да се губи мястото.
Е да ама, ако ЦСКА спечели купата, чисти една година от наказанието.И ако има някакви сериозни намерения ГГ, по вероятно купата да е за ЦСКА.
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 0 госта