Пламен Липенски - треньор на Берое

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

skunk
Контакти:

Пламен Липенски - треньор на Берое

Мнениеот skunk » 17 апр 2016 15:52

Смятам, че Пламен Липенски вече заслужава и своя треньорска тема.... никой не казва, че ще е велик треньор, но мен лично ме спечели с изказването си след мача с Локо Пд, което е нещо което не бях чувал за визията в играта на отбора и което е коренно различно от идеологията която налагаше Хубчев...цитирам:

„Казах им, че топката е от женски род и трябва да се гали, за да стои при нас. Почнем ли да я тормозим тя отива в комшията. Те също са близко тук – Пловдив. В рамките на майтапа това, но това е истината. Така е и в живота. Държим ли ние топката – изнервяме противника. Това е моята мисия и това се опитвам да им обясня. Момчетата повярваха. Държим ли топката, много ясно, че противника се изнервя. Изнервим ли противника, той не може да мисли трезво. От там всичко се получава. Това е разковничето. Нищо друго."

100% съм съгласен, освен може би това за Жената ))) ... Ако играем така, както с Локо Пд, може и да не ни трябва друг треньор... Липенски старши + Елиас да Силва играещ помощник... )

Санди74

Re: Пламен Липенски - треньор на Берое

Мнениеот Санди74 » 17 апр 2016 16:18

Добро треньорче е Липата :idea:

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 17 апр 2016 16:50

Той си е чист бероец, от село Лозен (Руда). И е доста интелигентен и умен човек. Мисля, че това е правилния избор. На времето беше един от първите футболисти, които взе да учи за треньор още докато играеше. Бил е треньор и в Португалия. Най вече играчите трябва да му повярват. Говореше за мача и с Фенерите, как са играли пред 25000 без нито един от агитката на Берое. Много неща играчите могат да научат от него. Аз лично съм твърдо ЗА той да си остане мениджър на Берое, независимо от резултатите до края на сезона.
ВДинев

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 апр 2016 16:52

skunk написа:Смятам, че Пламен Липенски вече заслужава и своя треньорска тема.... никой не казва, че ще е велик треньор, но мен лично ме спечели с изказването си след мача с Локо Пд, което е нещо което не бях чувал за визията в играта на отбора и което е коренно различно от идеологията която налагаше Хубчев...цитирам:

„Казах им, че топката е от женски род и трябва да се гали, за да стои при нас. Почнем ли да я тормозим тя отива в комшията. Те също са близко тук – Пловдив. В рамките на майтапа това, но това е истината. Така е и в живота. Държим ли ние топката – изнервяме противника. Това е моята мисия и това се опитвам да им обясня. Момчетата повярваха. Държим ли топката, много ясно, че противника се изнервя. Изнервим ли противника, той не може да мисли трезво. От там всичко се получава. Това е разковничето. Нищо друго."

100% съм съгласен, освен може би това за Жената ))) ... Ако играем така, както с Локо Пд, може и да не ни трябва друг треньор... Липенски старши + Елиас да Силва играещ помощник... )

Хора не искам да ви се меся, но правите точно грешката на Локо Пд с бащата. Искате да постигате резултати с треньор средняк и по-надолу(защото бил бероец), и феновете да са в управлението на клуба . Феновете не трябва да се допускат до управлението на който и да е клуб, а с треньор като Липенски успехите ви ще са средата на таблицата, спомнете си успехите с помощника на Илиан Илиев.

Потребителски аватар
LokoMaina
Контакти:

Мнениеот LokoMaina » 17 апр 2016 17:19

Санди74 написа:Добро треньорче е Липата :idea:

Може и да е така, но ако не беше глупавата постъпка на Харуби /дори да му го бяха вкарали този гол/ едва ли така щеше да се развие мача.
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!

skunk
Контакти:

Мнениеот skunk » 17 апр 2016 18:14

Хора не искам да ви се меся, но правите точно грешката на Локо Пд с бащата. Искате да постигате резултати с треньор средняк и по-надолу(защото бил бероец), и феновете да са в управлението на клуба . Феновете не трябва да се допускат до управлението на който и да е клуб, а с треньор като Липенски успехите ви ще са средата на таблицата, спомнете си успехите с помощника на Илиан Илиев.[/quote]

Може и така да е, но трябва да му се даде шанс, с едни и същи футболисти 6 мача 1 гол, 2 мача 8 гола, хората искат да гледат футбол, а не всеки мач мъка за 1:0 , по-добре да падаме но да играем атакуващ футбол, нещо което доскорошният ни треньор така и не осъзна... а на Ултра Фенове /тоест част от феновете/ наистина не трябва да се дава власт в отбора, защото Берое трябва да стане възможно повече самоиздържащ се отбор... парите от Теца няма да са вечни...

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 17 апр 2016 20:44

Не знам колко е тренер Липенски,но ако Харуби не игра симулативно и нарочно си изкара червен картон,мача щеше да се развие по друг начин.Изводи правете след мача с Цска,примерно ;)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 17 апр 2016 20:47

Явно Пл.Липенски ще води отбора до края на сезона. Нормално беше след освобождаването на Хубчев да има положителен резултат срещу Монтана, а и вчера срещу Локо Пд.
Не е само късмет и шанс вчерашната ни победа.
След мача с ЦСКА следват 2 много важни мача (Пирин в Благоевград и Славия в Ст.З) преди 3-те поредни гостувания- Ботев, Ч.море и Лудогорец.
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 18 апр 2016 10:32

kubik написа:Не знам колко е тренер Липенски,но ако Харуби не игра симулативно и нарочно си изкара червен картон,мача щеше да се развие по друг начин.Изводи правете след мача с Цска,примерно ;)

Добре де, ти от къде знаеш как щеше да се развие мача ако не бяхте останали с десет човека?
Иначе по темата, самия Липенски каза, че ще даде повече разяснения след реванша със ЦСКА.

G_I_G
Контакти:

Мнениеот G_I_G » 18 апр 2016 12:48

balgarin написа:
kubik написа:Не знам колко е тренер Липенски,но ако Харуби не игра симулативно и нарочно си изкара червен картон,мача щеше да се развие по друг начин.Изводи правете след мача с Цска,примерно ;)

Добре де, ти от къде знаеш как щеше да се развие мача ако не бяхте останали с десет човека?
Иначе по темата, самия Липенски каза, че ще даде повече разяснения след реванша със ЦСКА.

И с 11 да играха, нашите си личеше ,че брутално ги натиснаха и до 25-тата минута можеше вече да не е 3:0, а поне 5:0 с гредата, която уцелихме.
А за Липенски-2 мача 8 гола. Хубчев-6 мача 1 гол. Фактите са си факти-има много положителна промяна.

Върни се в “Берое”