Лудогорец - Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Лудогорец - Черно море

Мнениеот ogrizko » 09 апр 2016 19:28

И така ....играем все по-добре и по-добре ....имам предвид, че започнахме да вкарваме голове и да не падаме ....значи може би някой ден ще почнем и да побеждаваме вече ...и защо това да не се случи точно срещу традиционно удобен за нас съперник като Лудогорец ...няма какво да губим ....излизаме с 9 човека на терена (колкото по-малко толкова по-добре май :roll: ) и мачкаме ....0:1 с гол от рикошет в крак на противника, нов рикошет в гредата, нов рикошет в крак на бранител или вратаря и гол и победа! :twisted: :twisted:
ИзображениеИзображениеИзображение

Мляко с ориз
Контакти:

Re: Лудогорец - Черно море

Мнениеот Мляко с ориз » 09 апр 2016 19:39

ти луд ли си бе? Играем добре, ти да не си гледал други мачове :lol: Пълна трагедия сме, тоя мач е ясен.
До края на сезона максимум още 5-6 точки ще вземем и добре, че Монтана и Пирин са по-зле и от нас

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 09 апр 2016 20:19

Мляко с ориз написа:ти луд ли си бе? Играем добре, ти да не си гледал други мачове :lol: Пълна трагедия сме, тоя мач е ясен.
До края на сезона максимум още 5-6 точки ще вземем и добре, че Монтана и Пирин са по-зле и от нас

Тук си в тотална грешка! И Монтана, и Пирин са поне класа над нас. То пък кой ли не е...
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 апр 2016 20:25

?!?!
Не знам само с колко ще паднем, но Лудогорец навлиза в добра форма, а нашата е ясна. Тук ще ядем големи шамари и голям ще е резултата предвид какво футболно анти-отборче сме. СРАМ! Със сигурност едно е ясно - няма по-слаб и бездраен отбор от нас в групата.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 09 апр 2016 21:00

ogrizko написа:И така ....играем все по-добре и по-добре ....имам предвид, че започнахме да вкарваме голове и да не падаме ....значи може би някой ден ще почнем и да побеждаваме вече ...и защо това да не се случи точно срещу традиционно удобен за нас съперник като Лудогорец ...няма какво да губим ....излизаме с 9 човека на терена (колкото по-малко толкова по-добре май :roll: ) и мачкаме ....0:1 с гол от рикошет в крак на противника, нов рикошет в гредата, нов рикошет в крак на бранител или вратаря и гол и победа! :twisted: :twisted:

Май само,аз разбирам шегата ти-хахахах.Добре се получи!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 09 апр 2016 21:21

violetovgeneral написа:
ogrizko написа:И така ....играем все по-добре и по-добре ....имам предвид, че започнахме да вкарваме голове и да не падаме ....значи може би някой ден ще почнем и да побеждаваме вече ...и защо това да не се случи точно срещу традиционно удобен за нас съперник като Лудогорец ...няма какво да губим ....излизаме с 9 човека на терена (колкото по-малко толкова по-добре май :roll: ) и мачкаме ....0:1 с гол от рикошет в крак на противника, нов рикошет в гредата, нов рикошет в крак на бранител или вратаря и гол и победа! :twisted: :twisted:

Май само,аз разбирам шегата ти-хахахах.Добре се получи!

Мерси. Само да няма поставена цел от ръководството или треньора да подобряваме антирекордите... че пътя е безкраен :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 09 апр 2016 22:13

Този мач отива към 3:0 поне.
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 09 апр 2016 23:24

3:0

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 09 апр 2016 23:51

тоя мач е Х
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 10 апр 2016 00:58

Много сме зле 2:0 резултата . А Кольо ако е поне малко мъж ще си подаде оставката , а не да плюе феновете :!: Трагедия радвам се , че не бях на мача а бях на разходка с детето на плажа и да сви ме сърцето като видях празните трибуни на репортажа но така е понякога.

Върни се в “Черно море”