Избор на ТВ и Интернет доставчик

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

whatafr3ak
Контакти:

Избор на ТВ и Интернет доставчик

Мнениеот whatafr3ak » 15 мар 2016 16:22

Здравейте,
бихте ли споделили мнение за добър интернет и ТВ доставчик от София с високоскоростен интернет, който да спира възможно най-малко и телевизия с що годе добър брой HD канали. Аз ще си пускам допълнително Diema Extra, но все пак някой друг HD канал в повече е плюс. За момента съм се спрял на Виваком и Нет 1, като по-скоро клоня към Виваком. Някой има ли на тези двата и какви са ви мненията? :)

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Re: Избор на ТВ и Интернет доставчик

Мнениеот trokadero_ » 15 мар 2016 16:47

От няколко години съм на МТЕЛ телевизия и интернет и съм много доволен . Планът ми е максимален , по-бърз интернет и повече канали и досега нямам никакви проблеми . До миналата година плащах 36,90 , преди няколко месеца си поднових договора и за същите услуги плащам 18,90 в срок от 2 години .
Иначе и Виваком не са лоши.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 мар 2016 16:50

Само Виваком, че трябва да се чистят още задължения към НАП, както и някои други стари борчове! :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 15 мар 2016 17:03

Първо уточни какво тв искаш ?! Чиния или IP ?! Интернет поне за ме по-добър от оптиката на Булсатком няма в момента в София.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

v.zhivkov

Мнениеот v.zhivkov » 15 мар 2016 17:11

Ако искаш да получиш наистина добър нет бе проблеми през 2 дни, НЕТ 1 е най-добре. Веднъж съм имал проблем и то в неделя и дойдоха за 20 минути. Телевизията е по кабел и ако ти е по-читав телевизора нямаш нужда от 12 дистанционни. На 2 адреса съм с тях и нямам забележки.

Потребителски аватар
Brannik82

Мнениеот Brannik82 » 15 мар 2016 17:14

Нет 1

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 15 мар 2016 17:16

Булсатски интернет с IP телевизия в момента ми се струва най-добре.В момента гледам Bulsat Fusion през смарта с местния интернет доставчик и съм доволен.Жалко,че булсат нямат още пусната оптика иначе бих минал на тях и бих си платил за Fusion box :?
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
blague
Контакти:

Мнениеот blague » 15 мар 2016 17:37

Нет1, преди 3 месеца бях на Булсат, сега си смених жилището и минах на Нет1, не че не съм доволен от Булсат, но предпочетох кабела пред сателита.
Единствения + на Булсат е Испанското първенство, но и то вече се плаща по 4 лева на месец, а да дам 48 лева на година, за да гледам 2-пъти Барселона срещу Реал не си заслужава.
На Булсат плащах 28 лева Интернет + ТВ + Диема.
На НЕТ1 плащам 27.80 Интернет + ТВ + Диема.

На мен Булсат ми паднаха в очите с новия си пакет Action, първия месец бе безплатен и понеже плащам през Epay и те ми го показват като задължение и ако искаш да си платиш трябва да влизаш в профила си в Булсат след това да правиш някакви заявки за да махнеш този пакет или трябва да отидеш на каса да си платиш.

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 15 мар 2016 18:04

blague написа:Нет1, преди 3 месеца бях на Булсат, сега си смених жилището и минах на Нет1, не че не съм доволен от Булсат, но предпочетох кабела пред сателита.
Единствения + на Булсат е Испанското първенство, но и то вече се плаща по 4 лева на месец, а да дам 48 лева на година, за да гледам 2-пъти Барселона срещу Реал не си заслужава.

На мен Булсат ми паднаха в очите с новия си пакет Action, първия месец бе безплатен и понеже плащам през Epay и те ми го показват като задължение и ако искаш да си платиш трябва да влизаш в профила си в Булсат след това да правиш някакви заявки за да махнеш този пакет или трябва да отидеш на каса да си платиш.

аз имам рег в бск и плащам с дебитна карта. никакви проблеми. от менюто си пълниш кошницата и плащането се отчита веднага дори да е неделя в 16ч. аз съм доволен от бск като цяло и си ги препоръчвам.
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Потребителски аватар
blague
Контакти:

Мнениеот blague » 15 мар 2016 18:08

Графът написа:
blague написа:Нет1, преди 3 месеца бях на Булсат, сега си смених жилището и минах на Нет1, не че не съм доволен от Булсат, но предпочетох кабела пред сателита.

аз имам рег в бск и плащам с дебитна карта. никакви проблеми. от менюто си пълниш кошницата и плащането се отчита веднага дори да е неделя в 16ч. аз съм доволен от бск като цяло и си ги препоръчвам.

Аз съм си регистрирал задължението в Epay и през определен период от време, те проверяват в системата на БСК дали имам задължение, каквото им върнат БСК това ми е задължението. Като направиха това с Action, трябваше по твоя начин да си заплатя таксата.

Върни се в “Свободна зона”