Кой е по-бързият ? Чудя се кой да си сложа ? Харесва ми 10-ката,но искам да избера по-бързият от двата ?
Всеки човек ми казва различни неща,относно това "Кой е по-бързият от двата ?"
Вярно ли е,че единственият по-бърз от 8.1 е Windows 10 Enterprise ?
Windows 10 vs Windows 8.1 ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Windows 10 vs Windows 8.1 ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Re: Windows 10 vs Windows 8.1 ?
Сложи си Windows 10 и сам ще направиш разликата
Около мен мненията са същите.

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
10-ката е добре скрита 7-ца 
Трудно може да се каже категорично този е по-бърз от другия, защото това зависи от много фактори.
Инсталирай, тествай около месец и с единия и с другия и ще разбереш.

Трудно може да се каже категорично този е по-бърз от другия, защото това зависи от много фактори.
Инсталирай, тествай около месец и с единия и с другия и ще разбереш.

Слагай 7-ца и си свиркай
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети
Не е важен Windows-а а колко коня са под капака на щайгата 

-
Абе и Джама си е от значение, особено за по слабички щтайги.
Слагай Win 7 + SSD и си свиркай 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Linux Mint 17.3
- dreben23
- Контакти:
8-ца не съм ползвал, но в сравнение със 7-цата десятката е в пъти по-добре. Има един проблем обаче, последната официална версия която инсталирах преди 3-4 дни е малко по-различна от моята и никъде не видях да може да се спрат ъпдейтите. Може и заради това да са я обновили, а не може ли да се спрат ъпдейтите, един ден ще възникнат и проблеми.
По принцип в десятката има сериозно натоварване на рама гледам, не бих се учудил ако изгърми някоя от плочките един ден. Рамта е винаги почти на сто натоварена, говорим за по-стари машини с по 2 гб рам снабдени. Но пък иначе мултитаскинга е много добър - може да съм отворил три-четири програмки и четири -пет таба в браузъра и пак не зацепва, което е учудващо за такава стара машина. Абсолютно никакви ядове нямам с десетката, но има и една значителна промяна- нямам нужда сега от тежка антивирусна. Сложих му един Malwarebytes Anti Exploit + един нормален malwarebytes уж да го пробвам само, ама не съм чистил никви вируси, а с предишните версии и авасти не знам си какви редовно. Единствено ме дразни ръмжащия вентилатор по вотре, но му се свиква, но то си е от него и прахоляците по вотре дето се налепьот. Температурата на процесора също е доста висока, но пък работи щайгата. Разбира се, трябва и да се оптимизира малко ръчно - изключвам му с някое клипче от ютуб някои излишни боклуци и процеси и става още по-арно. Ами Win 10 Pro си е доста каматен, а и с драйвери няма ядове. Аз не знам и за какво се колебаете, фърлай го, пък ако не те кефи смени после го. Е, трябва да се каже, че има доста несъвместими програмки, но имат ли алтернативи, не е проблем.
По принцип в десятката има сериозно натоварване на рама гледам, не бих се учудил ако изгърми някоя от плочките един ден. Рамта е винаги почти на сто натоварена, говорим за по-стари машини с по 2 гб рам снабдени. Но пък иначе мултитаскинга е много добър - може да съм отворил три-четири програмки и четири -пет таба в браузъра и пак не зацепва, което е учудващо за такава стара машина. Абсолютно никакви ядове нямам с десетката, но има и една значителна промяна- нямам нужда сега от тежка антивирусна. Сложих му един Malwarebytes Anti Exploit + един нормален malwarebytes уж да го пробвам само, ама не съм чистил никви вируси, а с предишните версии и авасти не знам си какви редовно. Единствено ме дразни ръмжащия вентилатор по вотре, но му се свиква, но то си е от него и прахоляците по вотре дето се налепьот. Температурата на процесора също е доста висока, но пък работи щайгата. Разбира се, трябва и да се оптимизира малко ръчно - изключвам му с някое клипче от ютуб някои излишни боклуци и процеси и става още по-арно. Ами Win 10 Pro си е доста каматен, а и с драйвери няма ядове. Аз не знам и за какво се колебаете, фърлай го, пък ако не те кефи смени после го. Е, трябва да се каже, че има доста несъвместими програмки, но имат ли алтернативи, не е проблем.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Няма по-тъпо сравнение. Все сравнявате два мерцедеса един и същ клас , но единият е модел от 2015 , а другият е модел от 2010. Като Мерцедес са обявили , че модела от 2015 заменя този от 2010.
И ако ми отговориш защо искаш да си сложиш Enterpise версията ?! Много ми е любопитно.
И ако ми отговориш защо искаш да си сложиш Enterpise версията ?! Много ми е любопитно.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.