Според мен е напълно вероятно.
Гледах ги срещу Ливърпул ами играят момчетата.
В следващите два кръга гостуват на преследвачите Ман.сити и Арсенал,ако измъкнат по 3 точки от двата мача и според мен няма кой да ги спре.
Може ли Лестър да стане за първи път шампион на Англия?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Може ли Лестър да стане за първи път шампион на Англия?
Не вярвам .... .макар да се надявам.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
dindan написа:Според мен е напълно вероятно.
В следващите два кръга гостуват на преследвачите Ман.сити и Арсенал,ако измъкнат по 3 точки от двата мача и според мен няма кой да ги спре.
Едва ли ще бият и в двата мача! По-скоро ми се струва, че от 6 възможни ще вземат 1/в най-добрия случай/. Няма да го има вече момента на подценяването, който изигра лоша шега на доста от съперниците на Лестър досега. Сити и Арсенал ще търсят пълен актив /а и имат силите да го постигнат/, тъй че "лисиците" да му мислят!
Разбира се, не им мисля лошото на Лестър, дори напротив, но на такива неочаквани лидери и претенденти не рядко им се случва да "спукат гуми", което в крайна сметка си има своето обяснение. Дано ме опровергаят и в края на сезона се окичат с титлата шампион на Англия!
Последна промяна от russia на 03 фев 2016 00:41, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Следващите два кръга ще са определящи.2 загуби и титлата ще стане много трудно постижима.2 точки или 4 точки и мечтата ще бъде доста реална.
В крайна сметка топ 4 изглежда на една ръка разстояние и ако той стане реалност,всички "големи" отбори просто трябва тотално да си преосмислят стратегиите,да не говорим при една титла...
Стискам им палци,ще покаже,че дори и през 21 век романтиката във футбола е още жива.
В крайна сметка топ 4 изглежда на една ръка разстояние и ако той стане реалност,всички "големи" отбори просто трябва тотално да си преосмислят стратегиите,да не говорим при една титла...
Стискам им палци,ще покаже,че дори и през 21 век романтиката във футбола е още жива.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
russia написа:dindan написа:Според мен е напълно вероятно.
Едва ли ще бият и в двата мача! По-скоро ми се струва, че от 6 възможни ще вземат 1/в най-добрия случай/. Няма да го има вече момента на подценяването, който изигра лоша шега на доста от съперниците на Лестър досега. Сити и Арсенал ще търсят пълен актив / а и имат сили да го постигнат/, тъй че "лисиците" да му мислят!
Да му мислят но гледах малко Арсенал,пълна трагедия са,а и сити не са това което бяха.
Все пак този сезон е един от най- интерсните всеки отбор от топ 5 в момента може да стане шампион дори и Ман.Юн. които изостават на 10 т. имат своите шансове.
Малко преди края ще започнат съвсем "случайно" да се осират. Колкото и да ми се иска да ги видя шампиони, не вярвам някой (ФА) да го позволи. 

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
korteneca написа:Малко преди края ще започнат съвсем "случайно" да се осират. Колкото и да ми се иска да ги видя шампиони, не вярвам някой (ФА) да го позволи.
Аз мисля, че ФА няма да имат нищо против, защото хората им се радват. Много неутрални фенове им стискат палци, а това води до интерес и гледаемост. Освен това ще могат да кажат, че и във ВЛ се случват изненади с цел вдигане на рейтинга на първенството. Атлетико как успяха също да станат шампиони. Никой не ги спря, нищо, че Барса и Реал са в пъти по-комерсиални.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
-
- Контакти:
Ако отчетем нефутболния фактор - да, всички букмейкъри искат Лестър да стане шампион, представете си колко хора ще изгорят
. Не е тайна, че букитата държат играчи в много отбори, като нищо Ман. Сити и Арсенал може да изиграят доста слаби мачове с Лестър. Напомня малко на евротитлата на Гърция
.
Футболния - ако са здрави Рияд Марез и Варди могат а бият всеки! ОСОБЕНО КАТО ГОСТИ! Те са най-добрия гост неслучайно, като домакини не са толкова убедитлени, но като гости са безмилостни. На контри с бързите Марез и Варди просто могат да смачкат абсолютно всеки и то дори и с резултат. Ако се бореха с Челси или Ман Ю бих ги отписал междудругото - но с Арсенал и Сити...изобщо не. Сити не е постоянен отбор и утвърден гранд, а Арсенал са повече от ясни
. Могат, могат и още как

Футболния - ако са здрави Рияд Марез и Варди могат а бият всеки! ОСОБЕНО КАТО ГОСТИ! Те са най-добрия гост неслучайно, като домакини не са толкова убедитлени, но като гости са безмилостни. На контри с бързите Марез и Варди просто могат да смачкат абсолютно всеки и то дори и с резултат. Ако се бореха с Челси или Ман Ю бих ги отписал междудругото - но с Арсенал и Сити...изобщо не. Сити не е постоянен отбор и утвърден гранд, а Арсенал са повече от ясни

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Не знам защо не включвате Тотнъм,а че ''лисиците'' няма да станат шампиони,то е повече от ясно!
-
- Контакти:
Пичове, ако Лестър станат шампиони, ще се метна от десетия етаж! И то единствено защото за пръв път Арсенал имат шанса за титлата, поради това, че другите са още по-зле... Не ми се сърдете, ама ако не бяха контузиите (пак...), съдийските тесли в някой мачове (аз лично не разбирам как може съдии като Мартин Аткинсън, Лий Мейсън и др. все още да не им се влачат червата по Лондонските улици) и разни простотии на моя иначе любимец мосю Венгер, щяхме да водим с преднина! За съжаление, както е навсякъде, много отбори играят мръснишки и нечестно (знам, че това си е доста дискусионно - хората казват, щом работи, защо не, ама аз го харесвам тва...), няма надиграване, има само бавене на топката, изритвания, неадекватно поведение, тъпи маймуни... Не може да играеш мач, противникът ти да прави по фаул на минута и накрая ти да си с картоните...; да се чуди три минути на кого да метне тъча, преди това пет минути договорка кой да го метне тоя тъч, абе изобщо...
Чакам мачовете с Барселона - много ги мразя, ама поне няма да има катеначо... Все пак, очаквам който и да свири мача, да изгони поне един от централните защитници... Щом дебил като Коста успява да го постигне, театрото на Барса е на светлинни години в тоя занаят...
Опитвам се да се радвам за Лестър и че разбиват доминацията на парите, ама сърцето ми се къса като знам, че после приятелчетата - кой от Тотнъм, кой от Юнайтед, кой от Челси или Ливърпул - ще се спукат да ме ебават...
Чакам мачовете с Барселона - много ги мразя, ама поне няма да има катеначо... Все пак, очаквам който и да свири мача, да изгони поне един от централните защитници... Щом дебил като Коста успява да го постигне, театрото на Барса е на светлинни години в тоя занаят...
Опитвам се да се радвам за Лестър и че разбиват доминацията на парите, ама сърцето ми се къса като знам, че после приятелчетата - кой от Тотнъм, кой от Юнайтед, кой от Челси или Ливърпул - ще се спукат да ме ебават...