Арсенал - Съндърланд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Арсенал - Съндърланд

Мнениеот boabbb » 05 яну 2016 16:30

[center]Арсенал - Съндърланд[/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Мач от 3-тия кръг на FA Cup - 09.01.2016г. от 17:00 ч.[/center]
[center]Emirates Stadium[/center]
[center]Пряко по Diema Sport 2 HD[/center]
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Арсенал - Съндърланд

Мнениеот crap » 05 яну 2016 16:48

Тъкмо щях да отварям тема. :)

Та какво, очаквам победа, разбира се, в крайна сметка в две поредни години печелим турнира. Интересно ми е с какъв състав ще излезем, предвид, че Венгер многократно намекна, че Озил има нужда от почивка, както и доста от другите ни титуляри. Чакаме петъчната пресконференция.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 05 яну 2016 17:29

2:0

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 05 яну 2016 18:45

Според мен и Чех трябва да си почине. Но пък доста труден беше с тях мача ни за първенство, не бива да излизаме съвсем със свален гард. Мисля, че пак ще е доста трудно, 1:0 от мен.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 05 яну 2016 19:08

Победа за Арсенал

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 05 яну 2016 22:36

Очаквам доста промени в състава - може би поне двама от титулярните бранители да почиват, а вероятно и Оспина да започне на вратата. В халфовата линия и нападението нямаме много равностойни опции поради контузиите, но предполагам, че ще видим Иуоби или Аделейд сред титулярите, а може би и Гнабри. С Алексис не очаквам да се рискува, дори да е готов - най-много да влезе за малко в края. От една страна, не е хубаво да се дъним в този турнир, тъй като сме действащият носител на Купата, но от друга, няма да е болка за умиране дори едно отпадане още тук, тъй като ще ни направи по-лека програмата в следващите месеци. Предполагам все пак, че ще продължим, тъй като вероятно и гостите ще запазят някои основни играчи - за тях приоритет би следвало да е оцеляването във Висшата лига.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
KANSAS
Контакти:

Мнениеот KANSAS » 05 яну 2016 22:58

До Udoji90.....“и може би Гнабри“......Колега, Гнабри и за мое съжаление от началото на сезона е под наем в Уест Бромич и има само 15 мин. игра, затова си мислиш, че е в Арсенал, аз си мисля, че щеше да е много по-полезен и от Тио и от Окса.Надявам се Венгер да направи повечко промени защото играем повече от месец с едни и същи с малки изключения, а като гледам днес с кого ни свързват направо изгубих говор и картина!?!?Трой Дилейни е последният играч на света който бих желал да видя в Арсенал, това не може да е истина, знам, че има много слухове сега, но този е повече от обиден за Арсенал. Мислих си, че вече ще сме взели Елнени, но явно при нас нужните играчи винаги идват с голяма клизма, точно такъв тип играч ни е нужен сега, а не разни екземпляри и недоразумения като Трой.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 05 яну 2016 23:02

Гнабри май го върнахме от наема преди 1-2 дни или все още се урежда връщането му. ;) Предполагам, че пак ще го пратим някъде, но не изключвам възможността да поиграе срещу "черните котки".
[offtopic]А това за Трой Дийни естествено е поредната измислица - изобщо не си струва да се коментира.[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
KANSAS
Контакти:

Мнениеот KANSAS » 05 яну 2016 23:26

Udoji90 написа:Гнабри май го върнахме от наема преди 1-2 дни или все още се урежда връщането му. ;) Предполагам, че пак ще го пратим някъде, но не изключвам възможността да поиграе срещу "черните котки".
[offtopic]А това за Трой Дийни естествено е поредната измислица - изобщо не си струва да се коментира.[/offtopic]

Доколкото знам единственият който е върнат от дадените под наем е Айзък Хейдън който играеше в Хъл, но може би и ти си прав, мисълта ми беше, че който и да играе на мястото на Тио и Окса ще е по-добре, защото и двамата са в ужасна форма, на дясното крило Кямбъл е най-добрият избор от наличните, а в ляво и Айоби и Аделаид могат да получат шанс, а в центъра да си играе Жиру.

[offtopic]абе гледам днес бая я въртят и тази сума 10 мил.лири все едно чета вестник “ШОК“, що не ни свързват с някой читав играч, преди имаше такава история с онзи сърбин от Бирмингам Никола Жигич, както се оказа по-късно Венгер наистина е проявявал такъв нездрав интерес :shock:[/offtopic]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 06 яну 2016 00:09

Гнабри го върнахме още миналия петък ;)
YA GUNNERS YA

Върни се в “Арсенал”