Да, точните влизат с последния залп, как иначе!

И то ако не ги е заложил нито един човек по света! Не вярвам някой някога да заложи моите най-реални прогнози между другото. И по-добре, че няма да има точни!

Все още има хора, на които им се струва невероятно един единствен залог да е от значение и да променя всичко в милиони фишове, но от опит вече зная, че е така! Точно затова не може да се спечели, може мъничко де, но трябва да се бръкнеш със стотачки или хиляди и да разиграеш комбинации, но ще ти влезе от една до пет и тва не се брои за печалбичка.

В магазина леб дават ли ти всеки път на вересия? И да дават, ще те хване га се напиеш и ще си купиш нещо и он ще ти го пише двойно даването. Същото и с тотото.
Между другото, по бтв върви много добро сериалче "Играчи", същите негодяи сме и ние!

Хареса ми, защото отразява действителността! Всеки се прави тарикатин и накрая друг по-добър тарикатин му разказва играта- ей го, американецът остана без кола, айтито не види гаджето, че е до него и го е биндисало от еноя ми ти комп, а каръка си скоца фиша за жакпота преди финалния залп. Най-лошото е, че не се разбра най-важното- ако не го беше скоцал, чичката в пункта ще му даде ли парите? И откъде ще му ги намери се чудя, тия всичките пунктове в трагично финансово състояние, ние чекаме от тех да вземем печалби, хахах, чекай да се посмея барем.

Едно към едно е всичко- за белята аз успях да се огледам по малко, но мнозинството ще е по много и в тримата, с една дума нов филм и сценарий си требе, този е непълен!

Забравих и мързела- четвъртото огледало, ама същото е и в живота.

Гледайте го ако има още серийки!