Ливърпул поглежда към челото
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- suburban
Ливърпул поглежда към челото
Ливърпул поглежда към челото след победа с 0:1 над бившия шампион от 1936 година и някогашен претендент за титлата Съндърланд. Много интересно, оспорвано и динамично първенство, драги зрители!
Re: Ливърпул поглежда към челото
suburban написа:Ливърпул поглежда към челото след победа с 0:1 над бившия шампион от 1936 година и някогашен претендент за титлата Съндърланд. Много интересно, оспорвано и динамично първенство, драги зрители!
КОЛОСЪТ ОТ МЪРСИСАЙД ще бъде в челото ТАМ КЪДЕТО Е ЕСТЕСТВЕНОТО МУ МЯСТО!
- suburban
mahtava написа:КОЛОСЪТ ОТ МЪРСИСАЙД ще бъде в челото ТАМ КЪДЕТО Е ЕСТЕСТВЕНОТО МУ МЯСТО!
7-8?

-
suburban написа:Ливърпул поглежда към челото
Лестър им маха от отгоре

Да не гледат много към челото, че ще им се схванат вратовете.
Мястото на Безтитлениците е в нафталина,факт 

Лестър тръгват надолу и пътя ще е дълъг
6-8 места според мен. Тотнъм и те няма да издържат. Ливърпул може да станат 4-ти, но като за тези играчи ще е супер

1916
-
maztiff написа:Лестър тръгват надолу и пътя ще е дълъг6-8 места според мен.
Май не си гледал Лестър - Ман Сити оня ден. Лисиците ги разкъсаха.
-
- Контакти:
James Beattie написа:maztiff написа:Лестър тръгват надолу и пътя ще е дълъг6-8 места според мен.
Е чак пък разкъсване - просто си се паркираха отзад и Шмайхел ги покри - и аз им давам максимум 6 място.
-
sunscres92 написа:James Beattie написа:maztiff написа:Лестър тръгват надолу и пътя ще е дълъг6-8 места според мен.
Е чак пък разкъсване - просто си се паркираха отзад и Шмайхел ги покри - и аз им давам максимум 6 място.
Имаха шансове. Варди остана сам срещу вратаря, ама не уцели вратата.
Абе, Кристъл палас 100% ще паднат под Ливърпул. За Лестър не съм толкова сигурен. Минимум 6то място за Ливърпул. Макс 5-то, ако Хари Кейн не се отпуши за Тотнъм.
- Udoji90
- Контакти:
[offtopic]Не знам кой е гледал мача във вторник, ама Сити със сигурност имаха повече голови ситуации от домакините. Шмайхел ги извади, а и дузпичка не им дадоха на "гражданите". Лестър създадоха по-малко положения, а в няколко епизода от мача видимо панически чистеха топката при опити за удар на гостуващи играчи. Плюс това, май са първият отбор този сезон, който не успя да вкара на Ман Сити без Компани. И според мен "лисиците" няма да устискат и ще бъде успех за тях, ако останат в местата, даващи право на участие в ЕКТ.[/offtopic]Относно Ливърпул, съвсем реално ми изглежда да влязат в първите 4. Много вероятно според мен е да завършат пред Лестър и Палас, а също и пред Ман Юн (вече са равни с тях), ако "червените дяволи" продължават да са толкова неубедителни. Тотнъм също не са им недостижими. За титла трудно би станало този сезон - трябва първо Клоп да вземе нови, да си направи подготовка лятото и през следващия сезон може би ще са по-сериозен претендент.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Върни се в “Кошче за отпадъци”