Кой ще отпадне от А група
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Кой ще отпадне от А група
Според мен изявен "лидер" в това отношение са ПФК Ботев ПД. Като си мисля, че ще е по-добре да напуснат А група и да се състезават във В, защото е съвсем възможно да повторят годината на ФК Дражев, а за отбор с подобна история ще е унизително. Други два основни кандидата за мен са Пирин и Локо МЗ.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Re: Кой ще отпадне от А група
Спортист Своге
Ботев
Локо Мз
Ботев
Локо Мз
-
Рано е да се говори на този етап, в колкото и лошо състояние да са Ботев се надявам да се спасят!!! Мойте фаворити за изпадане към този момент са - Своге, Монтана, Локо МЗ, нищо лично към тези отбори, но предпочитам Ботев и Берое да са в "А" пред тях.
Но ще поживеем и ще видим!
Но ще поживеем и ще видим!
ЗЕЛЕНО-БЕЛИ ЗАВИНАГИ!
- Red_champions
Нищо не се знае.Спортист няма да изпаднат обаче според мен.Монтана ми се иска много да оцелеят,но ще е трудно.За Ботев не ми се мисли,тръгнали са да го затриват този клуб,а феновете гледат отблизо и не могат почте нищо да направят.Много е рано за категорични предположения.Тази година 4-5 отбора ще се борят за шампионската титла,ще има много претенденти и за евротурнирите,по.малките отбори ще млагат усилия и в турнира за Купата на България.Така,доколкото в момента съм запознат само със състоянието на отборите на ЦСКА,Левски и Черно море с подготовка и състав покрай евроизявите и незнам много как стоят нещата ,имам разни предположения.Може би Ботев ще изпадне.Берое или Монтана също-един от двата,а последната квота ще е битка вежду Локо Мездра и Славия.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
Левски,ЦСКА,Ч.Море или Литекс.
Това в рамките на шегата,иначе аз не знам дали Ботев ще завърши изобщо първенството.Иначе Своге и Мездра са ми другите две предположения

9.Tsarya написа:16. Ботев, 15. Монтана, 14. Своге
16.СВОГЕ 15.ПИРИН 14.ЛОКО МЗ
И аз се надявам Ботев да останат,предпочитам мачове с тях,атмосферата ще е в пъти по-добра отколкото мачове с Монтана,Своге или Мездра,но реално според мен ще са :
Ботев
Спортист
Монтана
Ботев
Спортист
Монтана
16.Ботев 15.Монтана 14.Локо Мездра
Според мен 16.ЦСКА 15.чЕРНО мОРЕ 14.Локо Сф

Върни се в “Футбол - България”