По тая логика и ”Левски” ще прекрати преиграването ,ако резултата не е позитивен за отбора.
сега всеки отбор недоволен от резултата ,прекратява мача.
Така докато се получи желания резултат за дадения отбор.
Литекс поиска преиграване!?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Литекс поиска преиграване!?!?!?!?!?
валкареджио написа:По тая логика и ”Левски” ще прекрати преиграването ,ако резултата не е позитивен за отбора.
сега всеки отбор недоволен от резултата ,прекратява мача.
Така докато се получи желания резултат за дадения отбор.
Ми прекратете го. За ваш ужас обаче може съдията да е по-умен от Гошко и да свири край на мача, след като го прекратите

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
По тази логика мача за купата също трябва да се преиграе... Редовен гол на Гаджев е отменен...
Безобразници
Ако наистина има формално нарушение допуснато от съдията това вече си е жив ташак и основание за преиграване и нищо чудно БФС да си измият ръцете и да се преиграва мача.
Няма преиграване.Ако ударения делегат е споменат в докладите 0-4 за Литекс.Ако не е споменат значи резултата е 3-1 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
Съдията може да даде край на мача и в съблекалнята. На терена нямаше как да е, защото 15 минути Литекс са увещавани да се върнат и да играят. След като отказват окончателно, съдиите и делегата официално прекратяват мача. Няма никакво нарушение, нито формално, нито неформално. Мачът може и да се отложи за доиграване, ахъм?
Но удавник и за сламка се хваща. Никакви шансове!
Но удавник и за сламка се хваща. Никакви шансове!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- radoslav_rashkov
- Контакти:
Като ви гледам цирковете си викам "Язък ви за приказките! По-добре Лудогорец шампион."
Писна ми всяка новина да е синьо-червена.! Дреме ми на кого ще си продавате вестниците, кой ще ви слуша и кой ще ви гледа!
Писна ми всяка новина да е синьо-червена.! Дреме ми на кого ще си продавате вестниците, кой ще ви слуша и кой ще ви гледа!
Последна промяна от radoslav_rashkov на 13 дек 2015 18:53, променено общо 1 път.

Естествено че по всички възможни правила трябва да има преиграване, когато доклада е пълен с грешки, но знаем каква е държавата, знаем какво е гфс, знаем кой е отбора, тъй че правилата нямат значение ..
Съдията, ако иска може да свири край на мача и в ресторанта. Абсолютно никакво основание за преиграване, доиграване и т.н.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Върни се в “Кошче за отпадъци”