Сънувах финал в ШЛ Зенит - Челси 4:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

slava_rossii

Сънувах финал в ШЛ Зенит - Челси 4:1

Мнениеот slava_rossii » 13 дек 2015 11:45

Сънувах преди няколко дни , че финалът в ШЛ в Милано е Зенит - Челси 4:1(Краен резултат) , а обикновено 95% от сънища ми стават реалност в реалния живот, независимо дали сънувам нещо хубаво или сънувам кошмар да речем! Така че съм напълно убеден , че това ще е финалът на Шампионска Лига в Милано!
Головете бяха дело на Хълк (2), Олег Шатов и Артьом Дзюба за Зенит и почетния гол за Челси вкара Диего Коста!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Сънувах финал в ШЛ Зенит - Челси 4:1

Мнениеот dreben23 » 13 дек 2015 12:07

Всеки от нас си сънува неговите отбори, браточка, но някои просто ще сънуват кошмари. Тази година сънувах, че кошмарите ще са основно за феновете на Барса и Реал, а защо не и на Байерн. Просто отборите им са пълна скръб вече и трите хикса на Барса ги нема никакви по терена. Рома и Арсенал ще загреят вратлета на някого и ще разрешат спора помежду си на финала. Това вече е моят сън. Зенит ако играе финал, повече няма да погледна мач от руско първенство. :)

Руска Премиерлига= А група. Недейте четете изобщо кво приказва Хълк. Първо, групата, в която Зенит беше, бе една от най-слабите и в двата европейски турнира, така че е ясна работата. Да не говорим, че разчитат само на домакинствата, а в гостуванията късат фишовете на хората. Челси е друга бира, те си имат играчите, но нямат треньора. Ако паднат утре и се кортулисат от Моу, може и да стигнат после и до полуфинал, но ако не паднат, само ще си удължават агонията гряхотките. :)
Последна промяна от dreben23 на 13 дек 2015 12:13, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

slava_rossii

Мнениеот slava_rossii » 13 дек 2015 12:09

dreben23 написа:Всеки от нас си сънува неговите отбори, браточка, но някои просто ще сънуват кошмари. Тази година сънувах, че кошмарите ще са основно за феновете на Барса и Реал, а защо не и на Байерн. Просто отборите им са пълна скръб вече и трите хикса на Барса ги нема никакви по терена. Рома и Арсенал ще загреят вратлета на някого и ще разрешат спора помежду си на финала. Това вече е моят сън. Зенит ако играе финал, повече няма да погледна мач от руско първенство. :)

Зенит не само ще играе финал в Милано, но и ще го спечели! 8-)
ВПЕРЁД ЗЕНИТ! :!:

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 13 дек 2015 12:12

Е защо пък с Челси?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

valio70411
Контакти:

Мнениеот valio70411 » 13 дек 2015 12:13

Байерн Мюнхен сънува ли ги?Знаете ли,че Байерн Мюнхен 6 години не е пропускал полуфинал на Шампионска лига.миналата година направиха героизъм срещу Порто.от 3-1 за порто,във втория мач Байерн ги изядоха с 6-1

slava_rossii

Мнениеот slava_rossii » 13 дек 2015 12:19

valio70411 написа:Байерн Мюнхен сънува ли ги?Знаете ли,че Байерн Мюнхен 6 години не е пропускал полуфинал на Шампионска лига.миналата година направиха героизъм срещу Порто.от 3-1 за порто,във втория мач Байерн ги изядоха с 6-1

Не , смятам, че Бакерн ще бъдат отстранени по-рано или от Зенит(вече сме го правили веднъж с общ резултат 5:1) или от някой друг отбор!

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 13 дек 2015 12:19

Да ти кажа ли аз какво сънувах? Сънувах, че пак ще те банират и ти ще възродиш под друго име... 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

maztiff
Контакти:

Мнениеот maztiff » 13 дек 2015 12:21

Сънувал си го, защото си руснак. Трябва ли да ни занимаваш с личните си истории
1916

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 13 дек 2015 12:23

slava_rossii написа:
dreben23 написа:Всеки от нас си сънува неговите отбори, браточка, но някои просто ще сънуват кошмари. Тази година сънувах, че кошмарите ще са основно за феновете на Барса и Реал, а защо не и на Байерн. Просто отборите им са пълна скръб вече и трите хикса на Барса ги нема никакви по терена. Рома и Арсенал ще загреят вратлета на някого и ще разрешат спора помежду си на финала. Това вече е моят сън. Зенит ако играе финал, повече няма да погледна мач от руско първенство. :)

Дано играят момчетата, даже ще ми е кеф, но първо да отстранят следващия си съперник- Рома! Ако го спечели Зенит, няма да гледам руското, обещавам публично. Аз съм добър и няма да ви задължавам с нищо като условие. Но за мен Зенит бе дотук със сънищата. Пипате я топката, но само със слаби съперници и сега всички се заблудиха, че Зенит е нещо особено. А дано вперед, ама я не вервам, че такива машини-отбори за пране на пари, ще бъдат изхвърлени, Зенит да си разиграва коня. Разбира се, трансферният прозорец, който предстои, може да се окаже и решаващ за някои от отборите. :)
Общо взето всичко различно от Барса, Реал, Байерн, Атлетико, за мен ще е изненада, много пари въртят тия кучи синове, ама ме радва мисълта, че три от тях ще останат на сухо! Айде, късмет и на Зенит, бой по лошите! :)
Последна промяна от dreben23 на 13 дек 2015 12:29, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

slava_rossii

Мнениеот slava_rossii » 13 дек 2015 12:26

dreben23 написа:
slava_rossii написа:

Дано играят момчетата, даже ще ми е кеф, но първо да отстранят следващия си съперник- Рома! Ако го спечели Зенит, няма да гледам руското, обещавам публично. Аз съм добър и няма да ви задължавам с нищо като условие. Но за мен Зенит бе дотук със сънищата. Пипате я топката, но само със слаби съперници и сега всички се заблудиха, че Зенит е нещо особено. А дано вперед, ама я не вервам, че такива машини-отбори за пране на пари, ще бъдат изхвърлени, Зенит да си разиграва коня. Разбира се, трансферният прозорец, който предстои, може да се окаже и решаващ за някои от отборите. :)

Ако евроатлантическата мафия УЕФА задейства всички лостове ,с цел да спре нашия поход е възможно!
В момента Зенит е по-силен отвсякога!Факт!

Върни се в “Кошче за отпадъци”