Черно море - Лудогорец (12 декември, 14:00)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

yavorescu
Контакти:

Черно море - Лудогорец (12 декември, 14:00)

Мнениеот yavorescu » 10 дек 2015 10:43

Труден тест за финала на полусезона, настроението по обясними причини е минорно. По моите сметки Паланков и Траянов ще бъдат наказани. Лудогорец почиваха цяла седмица, докато ние играхме 127 минути вчера, което неминуемо ще окаже влияние. Разликата до 3-4 място е 8 точки и ако ще се наваксва, трябва да започнем още сега.

Берое имат шанс да зимуват на върха ако ние бием Лудогорец, Литекс бие Левски, а те победят Локо на Лаута.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: Черно море - Лудогорец (12 декември, 14:00)

Мнениеот Iceberg » 10 дек 2015 11:36

yavorescu написа:Труден тест за финала на полусезона, настроението по обясними причини е минорно. По моите сметки Паланков и Траянов ще бъдат наказани. Лудогорец почиваха цяла седмица, докато ние играхме 127 минути вчера, което неминуемо ще окаже влияние. Разликата до 3-4 място е 8 точки и ако ще се наваксва, трябва да започнем още сега.

Берое имат шанс да зимуват на върха ако ние бием Лудогорец, Литекс бие Левски, а те победят Локо на Лаута.

Много ми се иска да съм по-оптимистично настроен за този мач, но.. няма как да бъда. Едно, че мотивацията ни куца сериозно за първенство, второ, умората (физическа и психическа) от този як мач вчера и то с продължения и дузпи, а Лудогорец почиваха, трето, разликата в класите на футболистите, както и в дължината на тимовите листи, четвърто, Лудогорец отново започна да играе добре, след връщането на стария треньор, пето, липсата на наши добри играчи (контузии и картони) .. Всичко това дава предимство на гостите. Остава ни едно домакинство, ама и то никак, ама никак не е наше предимство, след като този сезон май имаме повече точки от навън или поне по-добра игра там. Така, че.. със свито сърце предвиждам победа на гостите, да кажем с два гола разлика. Разбира се, има и някаква мижава надежда, че след толкова слабо представяне напоследък, ще направим чудо, като се има в предвид точно непредвидимостта на отбора ни този сезон, но... някъде доста навътре и надълбоко скрита искрица надежда. Хайде да го кажем по-оптимистично - Х2, около Коледа стават чудеса, а тя наближава ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 10 дек 2015 11:48

Берое в никакъв случай няма да победи Локо Пд като гост, Литекс трудно ще вземе мача в Сф, Берое не е отбор с амбиции за титла, виж, за Купа - да, там имат абсолютно реален шанс.
Относно мача на Ч Море и Лудогорец, мисля, че ще е победа на гостите, всичко друго би било нелогично.
След гостуване и 120 мин в Ст Загора, дори един средно силен европейски отбор не би могъл да се възстанови физически за 48 часа.
Да не говорим, че преди няколко дни пътувахте над 1100 км ...Вн-Блгрд-Вн, после ново гостуване и 120 мин в СтЗ, физически Черно Море второто полувреме ще издъхне срещу Лудогорец.
Ако наистина Траянов и Паланков бъдат и наказани, то тогава мачът отива на разгром.
Нещо, което с нищо не би разтревожило варненци, защото те в Европа нямат шанс да играят, да изпаднат също не могат.
Просто ще доиграят сезона и каквото стане, това е.
Ако Левски и Славия допуснат груби грешки, то тогава може да се отвори шанс за Ч Море, но това лично аз не го вярвам да стане.
Ако купата я вземат ЦСКА, Литекс или Берое, поради наказанието за ЕКТ на армейците, то тогава за ЕКТ ще играят първите 4 отбора в класирането. Например Лудогорец като шампион, Литекс(примерно) като носител на Купата и още 2 квоти за ЛЕ, които най-вероятно ще са за Берое и Левски.
Единствено, ако купата я вземе Монтана(което аз не вярвам да стане), то тогава в ЕКТ ще играят първите 3 отбора в класирането.
И при двата варианта за Европа, Черно Море шансове почти нямат.
Важно е след Нова година какво ще стане и в Славия, защото те са в състояние да объркат много сметки.
Това е нашето първенство, единственото в Европа, което е ясно още на полусезона, с 99% точност кои отбори ще играят в ЕКТ.
Това, ако е футбол, не знам...дори в първенствата на Малта и Грузия има повече интрига.
Според мен следващите 17 кръга спокойно може и да не се играят, нещата са ясни.
И после що имало уредени мачове и хазарт, ами за какво да играят отбори като Локо Пд, Славия, Ч Море и т.н.
Тъжна картинка! :( :evil:
Последна промяна от Pragmatichen на 10 дек 2015 11:57, променено общо 1 път.
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Потребителски аватар
barsa79
Контакти:

Мнениеот barsa79 » 10 дек 2015 11:53

1 - 2

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 10 дек 2015 11:59

Бяхме на лагер в София преди мачовете с Пирин и Берое, не сме се връщали до Варна. Не, че има кой знае какво значение.

Би следвало да има криза при някой от отборите в топ 4 и това е нашия шанс, колкото и минимален да е той. Разбира се, с тази игра и на 5 място няма да завършим, трябват промени. Пролетта обикновено играем по-силно, важно е и дали ще сполучим със селекцията. А най-важното е дали ще има мотивация, дали ще си повярват. При Славия зависи кой ще е треньор, а при тях традицията е обратна на нашата -- есента печелят точки и си осигуряват комфорт, пролетта ги раздават.

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 10 дек 2015 12:08

yavorescu написа:Бяхме на лагер в София преди мачовете с Пирин и Берое, не сме се връщали до Варна. Не, че има кой знае какво значение.

Би следвало да има криза при някой от отборите в топ 4 и това е нашия шанс, колкото и минимален да е той. Разбира се, с тази игра и на 5 място няма да завършим, трябват промени. Пролетта обикновено играем по-силно, важно е и дали ще сполучим със селекцията. А най-важното е дали ще има мотивация, дали ще си повярват. При Славия зависи кой ще е треньор, а при тях традицията е обратна на нашата -- есента печелят точки и си осигуряват комфорт, пролетта ги раздават.

Според мен(сега гледах класирането), нито вие , нито Славия сте застрашени от изпадане, това е ясно.
Но също така и двата отбора не ги виждам в топ 4, и ако за Славия има някакъв шанс, защото са само на 5 точки от Берое и Литекс, и ако единия вземе купата, може да се "отпусне", то при вас тези 8 точки до зоната за ЕКТ са наистина вече много, не вярвам да успеете да ги стопите.
Това означава 3 поредни мача вие да биете, а Литекс(или Берое) да пада, това предвид и разликата в класите, го смятам за невъзможно.
В крайна сметка нищо фатално не е станало, просто обигравайте отбор за новия сезон, дръжте си Спасов за треньор, човека си заслужава, а догодина, живот и здраве, да се борите за нещо повече.
Много отбори са минавали по този път, едната година купа, другата година нищо, но как беше лафа "Не се смей на лъва, че отстъпва, може би се засилва" ;) :)
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 10 дек 2015 12:27

1:2
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 10 дек 2015 12:43

2-2
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 10 дек 2015 15:11

Много много не ме вълнува този мач. Свалил съм доверието от тренора и някои играчи. Като цяло ми е все едно как ще завърши мача. Вълнува ме само думата ПРОМЯНА и съм крайно разочарован как след поредния ПРОВАЛ не настъпи такава :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”