Мнениеот crap » 04 дек 2015 14:08
Предвид периода в който се намериме, силно се надявам да успеен и да спечелим домакинството.
В защита проблемите са серизони, очевидно Бейерин не е в най-добрата си форма след контузията. Кос не е напълно готов и предполагам, че Венгер ще го остави за резервната скамейка, това би означавало, че Пер ще бъде покриван от Габриел, който пък многократно е доказвал, че не е напълно готов за темпото на Висшата Лига. От Начо очаквам стабилно представяне както винаги и силни включвания в атака.
В средата на терена е също скръб. Льо Кок е контузен, това означава, че Флам трябва да го замести. По принцип това не е толкова лоша новина, но ако прибавим и факта, че Санти също е контузен, а на негово място най-вероятно след дълго отсъстване (не само на терена, а и в централна дефанзивна роля) ще видим Рамзи...
Що се отнася до крилата... Окс се завръща, но и той не се намира в добра форма след своята контузия. Другото крило е лека мистерия за мен - дали ще е Гиббс, не знам, но ме съмнява да е и Кемпбъл. И двете опции не са достатъчно добри за нас.
В завършваща фаза сме без Алексис, доста тъжно, но пък имаме Озил, който се намира в най-добрата си форма от както изобщо е с екипа на Арсенал. Дано завършващите качества на Жиру не му изневерят и този мач и успее да реализира.
Обективно, този мач ми бие на равен и то отново с мъки в последната третина от наша страна. Съндърланд най-вероятно ще имат 4-5 положения от които ще вкарат поне 1. Нашите голове са изключително зависими от Озил и кондицията му. Не виждам кой друг би ни донесъл нещо в нападение. А освен това сме и традиционно слаби домакини.
YA GUNNERS YA