Първите кадри от филма по Warcraft са тук!!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Караджов

Първите кадри от филма по Warcraft са тук!!!!

Мнениеот Караджов » 06 ное 2015 22:48

Един проект, който е в разработка от 2006 година, влиза в своята финална фаза. Филмът по популярната игра Warcraft, който носи същото име, излиза през юни 2016 година по кината, а вече имаме и първите кадри от него.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RVzb956kdgc[/youtube]

daydreamer
Контакти:

Re: Първите кадри от филма по Warcraft са тук!!!!

Мнениеот daydreamer » 06 ное 2015 22:57

Детството ми мина в тази игра, купувах си и книгите. Този филм ще е едно завръщане в детството за мен.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 07 ное 2015 00:40

Ще го гледам, само защото съм посветил не малко време на Warcraft 1,2,3, както и на WoW. Иначе, от видяното - филм за подрастващи, предполагам с разни препратки към известни герои от поредицата. Близард няма в един филм, който се развива паралелно и не засяга събитията във вселената им, да убият някой известен образ.

Самите кадри изглеждат... малко евтино. Директора е известен до някъде, да кажем. СЪс сполучливи филми. Сценариста... си е кадър на Близард. Поне според мен трябваше да потърсят друг за работата.
Не мога да не направя паралел между този филм и филмите, базирани на Властелина на пръстените. Бюджета за Wow филма е 100млн. Не са малко пари. Може би трябваше да наемат Анди Серкис за директор. Щеше да придаде истинско фентъзи усещане. Иначе очаквам филма просто да е хит сред гийковете на въпросния франчйз, не и на широката аудитория. Дори мога да се обзаложа със всеки за това.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 ное 2015 09:30

Питър Джаксън по-скоро трябваше да е в екипа на Blizzard :idea:
@ Като изключим само 3-тия филм за Hobbit, останалите са на топ ниво, а LOTR си е класика :idea:

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 07 ное 2015 12:10

Serafim написа:Ще го гледам, само защото съм посветил не малко време на Warcraft 1,2,3, както и на WoW. Иначе, от видяното - филм за подрастващи, предполагам с разни препратки към известни герои от поредицата. Близард няма в един филм, който се развива паралелно и не засяга събитията във вселената им, да убият някой известен образ.

Самите кадри изглеждат... малко евтино. Директора е известен до някъде, да кажем. СЪс сполучливи филми. Сценариста... си е кадър на Близард. Поне според мен трябваше да потърсят друг за работата.
Не мога да не направя паралел между този филм и филмите, базирани на Властелина на пръстените. Бюджета за Wow филма е 100млн. Не са малко пари. Може би трябваше да наемат Анди Серкис за директор. Щеше да придаде истинско фентъзи усещане. Иначе очаквам филма просто да е хит сред гийковете на въпросния франчйз, не и на широката аудитория. Дори мога да се обзаложа със всеки за това.

Недей говори глупости за широката аудитория. Примерно аз не съм играл УОУ - но с удоволствие ще отида да му дам шанс. Както и много други хора :)

Потребителски аватар
Val3ncia
Контакти:

Мнениеот Val3ncia » 07 ное 2015 15:37

Serafim написа:Ще го гледам, само защото съм посветил не малко време на Warcraft 1,2,3, както и на WoW. Иначе, от видяното - филм за подрастващи, предполагам с разни препратки към известни герои от поредицата. Близард няма в един филм, който се развива паралелно и не засяга събитията във вселената им, да убият някой известен образ.

Айде прочети за какво става въпрос ,а не пиши глупости ..

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 10 ное 2015 00:15

Що да пиша глупости? Играл съм игрите, чел съм книгите. Знам за повечето герои. Знам и общата история на вселената на уаркрафт.
Това не ми пречи да кажа, че изглежда евтино. Поне от кадрите, до тук.
Вижте сбирката във Стормуинд. Всички изглеждат сякаш са застанали пред декор.

Сраснете го с който искате преход из тучните поляни на Нова Зеландия в ЛОТР.

Усещането за нещо грандиозно и мащабно е несравнимо.

Върни се в “Свободна зона”