[center]

[center]

[center]24 Октомври 2015 г.
16:30 ч. българско време[/center]
[center]

[center]

[center]

[center]Капацитет: 75.024
Град: Мюнхен[/center]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
action66 написа:Германското първенство става все по-безинтересно с тази хегемония на "Байерн " Мюнхен. В Испания поне си имат "Барселона" и "Реал"Мадрид. Всички имат оспорваност.Само в Хърватия и Германия няма спор кой ще бъде отново и отново шампион..... Жалко за спортна държава като Германия.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:action66 написа:Германското първенство става все по-безинтересно с тази хегемония на "Байерн " Мюнхен. В Испания поне си имат "Барселона" и "Реал"Мадрид. Всички имат оспорваност.Само в Хърватия и Германия няма спор кой ще бъде отново и отново шампион..... Жалко за спортна държава като Германия.
въпроса е до кога ще е така...липсата на конкуренция наистина унищожава гледаемостта...аз лично не съм гледал мач(цял) от бундеслигата от 2-3 години![]()
action66 написа:Германското първенство става все по-безинтересно с тази хегемония на "Байерн " Мюнхен. В Испания поне си имат "Барселона" и "Реал"Мадрид. Всички имат оспорваност.Само в Хърватия и Германия няма спор кой ще бъде отново и отново шампион..... Жалко за спортна държава като Германия.
Neron написа:kingofpop написа:action66 написа:Германското първенство става все по-безинтересно с тази хегемония на "Байерн " Мюнхен. В Испания поне си имат "Барселона" и "Реал"Мадрид. Всички имат оспорваност.Само в Хърватия и Германия няма спор кой ще бъде отново и отново шампион..... Жалко за спортна държава като Германия.
въпроса е до кога ще е така...липсата на конкуренция наистина унищожава гледаемостта...аз лично не съм гледал мач(цял) от бундеслигата от 2-3 години![]()
И? Аз пък не съм гледал цял мач от Испания през целия си живот. На някой дали му пука? Важното е, че отборите в Бундеслигата нямат задължения и са на печалба, а първенството е най-посетеното в света.
kingofpop написа:action66 написа:Германското първенство става все по-безинтересно с тази хегемония на "Байерн " Мюнхен. В Испания поне си имат "Барселона" и "Реал"Мадрид. Всички имат оспорваност.Само в Хърватия и Германия няма спор кой ще бъде отново и отново шампион..... Жалко за спортна държава като Германия.
П.П. и в Беларус и в Шотландия (сега) няма интриги..Бате май 11 години поред мачкат
boabbb написа:Пфф, добре, че Барселона - Кордоба става за гледане
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта