Пеевски към Б. Михайлов:Прокурорите ми ще те смажат!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Пеевски към Б. Михайлов:Прокурорите ми ще те смажат!

Мнениеот джони » 20 окт 2015 11:36

Ако дадеш лиценз на оня от Ловеч за ЦСКА ти пускам от моите прокурори и ще те смачкам! Такава тирада отправил депутатът от ДПС Делян Пеевски към председателя на Българския футболен съюз Борислав Михайлов. Според запознати със скандала бившият вратар и капитан на националния направо се препарирал от шубе.

Атаката срещу шефа на БФС е съпроводена с атака и срещу бизнесмена Гриша Ганчев. Според тях мястото на Ганчев в "червения" клуб щял да заеме бизнесмена Васил Божков.

Преди две седмици Ганчев заяви пред хиляди фенове на "Армията", че клубът има две възможности: или ново дружество или получаване на лиценз за отбор от А група.

Очевидно появата му силно е издразнила Пеевски, като дал старт на манипулативната кампания. Ганчев каза още, че "онзи" във Футболния съюз все нещо е болен и отказва да се срещнат, за да разговарят. Истината била, че Пеевски е забранил на Михайлов да води каквито й да било разговори по темата.

Ивайло Манджуков, синът на оръжейния търговец Петър Манджуков, който доскоро искаше да спасява ЦСКА, сега вече бил готов да отстъпи акциите си на адв. Александър Ангелов, съсобственик на ФК "Левски" и "дясна ръка" на Пеевски. Ангелов с основание е считан за подставеноо лице на депутата от ДПС на "Герена". Адвокатът живее на семейни начала с адв. Преслава Караджова. Тя по "случайност" е в УС на фондация "Петър Манджуков" и в УС на цигарената фабрика "Юри Гагарин" - Пловдив, която е под контрола на Пеевски.

Източници от футболните среди твърдят, че името на Васил Божков било вкарано в интригата от пеевските медии без негово съгласие.

Пеевски иска да удари Гриша Ганчев, защото отказва да му подари "Петрол", нито дава базите на "Петрол" за контрабанден внос на горива. Затова депутатът използвал всички средства и дори институциите в държавата, за да го прииска.

След разкритията на турските служби за цигарената контрабанда на "Булгартабак" през Сирия и Ирак за Турция, Пеевски търсел нови източници на бързи и големи печалби. В България обаче нито прокуратурата нито ДАНС проверяват данните от турския доклад за стотици милиони от контрабанда, част от които отиват в терористични организации. Министерство на финансите дори участва рамо до рамо с "Булгартабак" в рекламна кампания срещу контрабандата, което е връх на цинизма.

http://frognews.bg/news_100248/Peevski- ... e-smajat!/
Последна промяна от джони на 20 окт 2015 11:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Пеевски към Б. Михайлов:Прокурори ми ще те смажат!

Мнениеот Red_Neck » 20 окт 2015 11:43

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Джони, един ден траур стига .... нали така :)
Титан си :!:
:mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 20 окт 2015 11:48

май и на Пеевски му писна да помага на цска, през април им даде 300 000 да си погасяват дълговете но май вече и на него му идва нагорнище !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 20 окт 2015 11:56

batmanlevski написа:май и на Пеевски му писна да помага на цска, през април им даде 300 000 да си погасяват дълговете но май вече и на него му идва нагорнище !

ЕЕЕЕХ,ватманеееее,ватмане :( Не ти е лесно и на тебе :cry:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Пеевски към Б. Михайлов:Прокурорите ми ще те смажат!

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 20 окт 2015 12:12

Такива теми повишават настроението на човек за цял ден! Жони, велик си! :lol: Да не забравиш да пуснеш малко по-късно днес и поредната тема за интервюто на габровския циганин с Люба Кулезич. Ето ти жокер от мен: "Въпросите, на които Цветан Василев не отговори".

http://kanal3.bg/news/comments/17541-Va ... e-otgovori

Можеш да не ми благодариш, жълтурко. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 20 окт 2015 12:18

А така,дедо. Дай ся нещо и от пик и блиц на вашия идол Делян :lol:
Изображение

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 20 окт 2015 12:20

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gkcU-UBiqMg[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IjcttEEV8Wo[/youtube]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 20 окт 2015 12:22

Red joker написа:
batmanlevski написа:май и на Пеевски му писна да помага на цска, през април им даде 300 000 да си погасяват дълговете но май вече и на него му идва нагорнище !

ЕЕЕЕХ,ватманеееее,ватмане :( Не ти е лесно и на тебе :cry:

Както и на автора на тема :roll:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

zaleza1234
Контакти:

Мнениеот zaleza1234 » 20 окт 2015 12:29

ФК "Левски" и ЦСКА са под контрола на един и същи приятелски кръг - кръгът #Кой. Придобиването им е било подготвяно отдавна. Целта е да се манипулират многохилядните футболни агитки да гласуват за ДПС и да подкрепят определена политическа формация. Малки отряди от ултраси вече участваха в нагнетяване на етническо напрежение в определени райони и селища.
Това е стратегически план, който се реализира от месеци и дори години. В него участват олигарси и политици от висшия ешалон на държавното управление. Замесени са имената на депутати, лидери на партии и дори на премиери. Това разкриха пред Фрог нюз източници от Герена и Борисовата градина, както и от парламента, пожелали анонимност. Свръзващото звено в хитрия план се представлява от Делян Пеевски, адв. Александър Ангелов и неговата партньорка в живота адв. Преслава Караджова. Ангелов е новият собствеик на "Левски", заедно със строителния предприемач Николай Иванов и Иво Тонев, бивш шеф на тотото.
Преслава Караджова обаче е член на управата на завод "Юри Гагарин" в Пловдив, който е част от "Булгартабак", чийто собственик според мнозина, е именно Делян Пеевски или компании, свързани с него. Караджова обаче е и член на управата на фондация "Петър Манджуков", заедно с оръжейния бос и неговия син. Те пък влязоха в ЦСКА с идеята да помогнат на клуба, но се получи точно обратното - клубът изпадна в тежка криза. Един от спешните спасителни варианти е на бизнесмен, който според запознати, е задължен на Пеевски заради включването на негова фирма в изграждането на Северната скоростна тангента на София. След съдебни перипетии, интриги и решения на тъмно, обществената поръчка бе спечелена от консорциума „ХПВС-ССТ”, в който основен стълб е фирмата „Водпроект 98”АД. Тя няма никакъв опит в пътното строителство, но пък е свързвана с Делян Пеевски и обикновено „печели” търговете, в които участва. По този начин чрез съда и политически протекции спечелилата конкурса италианска фирма "Салини-Импреджило”(със седалище и адрес на управление в Рим) е отсвирена за сметка на консорциума. За да бъде включен в схемата, на новия кандидат-спасител на ЦСКА е поискана огромна сума като "такса" за това, че негова фирма ще участва в строежа. Това разказват запознати със сценария около строителството на отсечката, която ще струва на данъкоплатците 234 милиона!
Тодор Батков също е имал задължения към този кръг и е бил принуден да подари безвъзмездно всички акции на "Левски" на новото трио-собственици. Главен сред тях е именно адв. Александър Ангелов, който уж познавал Пеевски само от 3-4 години, както сам твърди.
И нещо прелюбопитно. В имотните регистри се оказа, че семейството на Делян Пеевски и адв. Ангелов и адв. Караджова станали горди собственици на малки спретнати къщурки от по няколко стотин квадратни метра във тузарската вилна зона на София Симеоново-Драгалевци. По съседски те ще обсъждат проблемите на футборните "Левски" и ЦСКА....

Пичове от време на време ви гледам постовете и освен да се храните един друг нищо друго не се случва, и за миг не се замисляте да погледнете картинката от малко по друг ъгъл и в перспектива. Ясно е че между вас има платени , за тях нямам какво ново да се каже, за тези които все още вярват в нещо си. Излезте от кладенеца и вижте че той не е целия свят. Цесекар съм до болка но на всички трябва да ви е ясно какво се случва и с ЦСКА и с Левски и това е написаното по горе.....всичко друго е мижи да те лажем :) Хубав ден ви желая.

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 20 окт 2015 12:44

Captain Stottlemeyer написа:Такива теми повишават настроението на човек за цял ден! Жони, велик си! :lol: Да не забравиш да пуснеш малко по-късно днес и поредната тема за интервюто на габровския циганин с Люба Кулезич. Ето ти жокер от мен: "Въпросите, на които Цветан Василев не отговори".

http://kanal3.bg/news/comments/17541-Va ... e-otgovori

Можеш да не ми благодариш, жълтурко. :)

Така като цитираш медията на Пеевски по-добре ли ти става?

Така си си нахакал главата в задните му части ,че чак си жалък!
Скачай да го защитаваш пак хайде ти си :mrgreen: ....кеф ми е левскар да е адвокат на свинята! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Кошче за отпадъци”