Черно море - Пирин
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Черно море - Пирин
Дано не вземат втората си точка пак от нас Пирин, че ми писна от бездушни мачове.. взехме 2 купи и вече другите сами трябва да падат 

Re: Черно море - Пирин
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=t76PHfYC-OM[/youtube]
Аз да припомня мача с Пирин от преди два месеца
.
Има ли смисъл от коментар?
Аз да припомня мача с Пирин от преди два месеца

Има ли смисъл от коментар?
Пирин ще са с нов треньор дотогава, подранил си с темата.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
- venko 1984
- Контакти:
Дано Морето да бие!
Ти втората точка остави ами да не си вкарат втория гол пак на нас-квито сме бездушни! 

Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
- Saint Etienne
- Контакти:
1-0 с много зор
- bojo0o0o94
- Контакти:
ogrizko написа:Дано не вземат втората си точка пак от нас Пирин, че ми писна от бездушни мачове.. взехме 2 купи и вече другите сами трябва да падат
Втората си точка я взеха срещу Левски!
1:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
bojo0o0o94 написа:ogrizko написа:Дано не вземат втората си точка пак от нас Пирин, че ми писна от бездушни мачове.. взехме 2 купи и вече другите сами трябва да падат
Втората си точка я взеха срещу Левски!
Човека искаше да каже "втора точка от нас".Само ти не си разбрал ,че не се изразил правилно без да иска. Но нали на част от вашите фенове все Левски им е в устата, трябваше да го констатираш.
Прогноза 2:0 за домакина.
A третата точка я взеха срещу Монтана. Не ги подценявай орлетата! Аз лично не се сещам за такъв карък като техния - две дузпи изпускат, много положения...