Нека подмладяването да започне сега!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Краставичарят Ганчо
Контакти:

Нека подмладяването да започне сега!

Мнениеот Краставичарят Ганчо » 09 сеп 2015 11:50

Националният отбор вече изгуби шансове за класиране на европейското. Като се има предвид и тежката група за квалификациите за световното и нищожните ни шансове за класиране най-добре е да започнем подмладяване на отбора и обиграване за по-следващи квалификации.
Кои трябва да си заминат първи !
Трябва да се започне чистката с братята Йордан и Веселин Миневи. Те са вече на 35 години, а на всичко отгоре са рискови играчи. Или ще си изкарат необмислени червени картони, ще направят глупава дузпа или друга фрапантна грешка. Куриозното при тези двамката е че са една година по-големи от Бербатов, а започнаха кариерата си в националния едва когато Бербатов приключи и даде път на "младите".
Следващи за гонене са благоевградската шайка включваща Светослав Дяков /31 год./, Станислав Манолев /30 год./, Николай Бодуров /29 год./ и Илиан Мицански /29 год./. Това са напомпани със самочувствие момчета, но с посредствени футболни качества. А и вече са прехвърлили зенита си, особено Дяков.
Поради възрастта и посредствените качества трябва да забравим вече и за Димитър Рангелов /32 год./, Иван Бандаловски /29 год./ и Александър Александров /29 год./. Може би е излишно да споменавам, че поради тоталния и необратим спад във формата от националния трявба да си заминат и Валери Божинов /29 год./ и Николай Михайлов /27 год./.
Кои да играят?!?
Според мен покрай младите трябва да останат и 2-3 по-опитни като най-подходящи за това са Ивелин Попов, Иван Иванов и може би Владислав Стоянов.
Правилото за задължително участие на българин до 21 год. в "А" група е добро и се надявам тепърва да дава резултати.
Според мен имаме и перспективни играчи. Ето един примерен отбор от такива.
Вратари - Георги Китанов /20 год./ и Владислав Стоянов
защитници - Георги Терзиев /23 год./, Иван Иванов, Мики Орачев /19 год./, Атанас Зехиров /26 год./, Пламен Гълъбов /20 год./ и Страхил Попов /25 год./.
халфове и нападатели - Ивайло Чочев /22 год./, Симеон Славчев /22 год./, Тодор Неделев /22 год./, Георги Миланов /23 год./, Георги Костадинов /25 год./, Антонио Вутов /19 год./, Борислав Цонев /20 год./, Ивелин Попов, Александър Тонев /25 год./, Милен Гамаков /20 год./, Александър Василев /20 год./ и Божидар Краев /18 год./.
Нека подмладяването да започне сега!!! :!: :!: :!:
Последна промяна от Краставичарят Ганчо на 09 сеп 2015 13:50, променено общо 2 пъти.
На стар краставичар краставици не продавайте !

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Нека подмладяването да започне сега!

Мнениеот PFC Litex » 09 сеп 2015 11:53

Футболисти на Литекс нямат място в националния отбори и от нашия клуб е редно да отхвърлят повиквателните.
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 сеп 2015 11:57

PFC Litex написа:Футболисти на Литекс нямат място в националния отбори и от нашия клуб е редно да отхвърлят повиквателните.

ФАКТ,ФАКТ,ФАКТ! Такива куци не ни трябват!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 сеп 2015 12:03

W84me написа:
PFC Litex написа:Футболисти на Литекс нямат място в националния отбори и от нашия клуб е редно да отхвърлят повиквателните.

ФАКТ,ФАКТ,ФАКТ! Такива куци не ни трябват!

Точно това е и причината за моето желание, към момента играчите ни са слаби и нямат място в националния, а определението с куци коне ще го оставя на страна, то просто е плод на говежда мисъл, явно е трудно да се води нормален диалог.
Изображение

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 09 сеп 2015 12:20

Първо играчите да почнат да играят приличен, дори не някакъв страхотен футбол в клубовете си, после ще го мислим национала. Те първо да почнат да играят всяка седмица по 90 минути

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 09 сеп 2015 12:21

За мен е още рано момчета от набор 95/96 да биват викани в мъжкия национален отбор. Нито Б.Цонев, нито Н.Колев, нито, М.Орачев, нито Пл.Гълъбов, нито Кр.Малинов(има доста хляб в това момче) ,а още по-малко Б.Краев са готови да играят в мъжкия национален отбор. Ако бъдат извикани в момента ще им бъде направена мечешка услуга. А.Вутов игра е на една специфична позиция и според мен за него е много по-важно да играе при младежите, отколкото да подрежда конусите при мъжета,а да играе на титулярната си позиция при мъжете категорично не е готов.
ясно е че С.Славчев, Чочев, Г.Миланов, Т.Неделев са момчета с качества и ще са в основата на националния отбор,но когато те играеха при младежите общо взето не се представиха особено силно,а в момента според мен никой от тях не се развил в положителна посока последните 2 години.

kabaka
Контакти:

Мнениеот kabaka » 09 сеп 2015 12:30

принципно съм ЗА С.Славчев, Чочев, Г.Миланов, Т.Неделев, а и другите "чужденци" да са в националния отбор, но само при положение, че играят редовно в клубните си отбори. Няма смисъл да се викат играчи, на които за цял сезон я им се съберат общо 90 минути я не. Не може хора да не влизат дори в групата на клуба си да са с повиквателни за националния.

Потребителски аватар
barsa79
Контакти:

Мнениеот barsa79 » 09 сеп 2015 12:50

Нека започне,но отговорните за това хора неискат или не смеят.......

Gogot
Контакти:

Мнениеот Gogot » 09 сеп 2015 13:07

Не трябва да се бърза, но определено си мисля, че от следващата генерация може да се очакват по-добри резултати. В никакъв случай обаче не трябва да се насилват нещата.
Иначе действително когато започне подмладяването ще има избор
На вратата Митрев за мен си показа достатъчно класа, за да бъде титулярен вратар още няколко години, а Китанов без проблем може да го замести по всяко време.
В защитата има също опции
- Иван Иванов си играеше стабилно и няма причина, ако е във форма да не се вика, макар и на годинки вече.
- Георги Терзиев също за мен е много добра опция, в Лудогорец си игра стабилно в Европа, срещу големите отбори.
- Бодуров може да се вика за резерва, още 1 цикъл, пък след това виждам възможност Деян Иванов от Левски, ако продължи със тея учудващо стабилни игри да го измести
- Илия Миланов стига след контузията да не се превърне в посредствен играч /не е като да не сме виждали играчи, които след тежка контузия никога не си връщат нивото/
- Страхил Попов за бек, но нещо не ми идва на ум друг млад стабилен бек в България. Мики Орачев е пълна дупка в защита и доста нескопосан в нападение. Да кажем, че Илия Миланов може и бек да играе, но пак е недостатъчно. То дори и в момента няма никакъв избор за бек, даже и сред старите футболисти

В халфовата линия изборът е доста по-богат. Ивелин Попов и Георги Миланов може да останат, на Вутов му е рано още, но Чочев е вариант. Георги Костадинов в Левски показва доста сатбилна игра в центъра и също може да се вика, ако запази и надгради формата си. Цонев ако натрупа още 1 година опит в Левски може да се вика също, щот има качества, но не го виждам скоро титуляр. Гамаков играе на добро ниво. За Тонев и Неделев все още имам надежда, че ще се развият, макар, че в чужбина им тръгна зле. Краев е още малък за национал, но да кажем, че до 2-3 години може да се наложи и той. Според мен Карачанаков си е доста качествен играч и ако е във форма също може да се вика, дори само заради статичните положения, на които е майстор. Гъргоров и на години пак може да е полезен, даже и за няколко минути второто полувреме.
Нямаме особен избор за нападател Чунчуков е вариант, но там, дет се наби в Лудогорец, не съм сигуерн, дали ще получава игрово време, за да се развива. Гълабинов е нелош нападател, Мицански Евентуално може са продължи да се вика.

На първо време, ако говорим още за следващия мач, за мен това е оптимално подмладеният състав.

-------------Митрев---------------------------
С.Попов--Иванов--Терзиев--И.Миланов?
-------Костадинов-----Чочев--------------
Неделев-------Попов-------Миланов
-----------------Гълабинов-----------------

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 09 сеп 2015 13:16

абе къв неделев бе, тоя за 3 години е изиграл 2 мача като резерва.

краев трябва да играе.

Върни се в “Национален отбор”