Илко Пиргов "сух" преди Холандия

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Илко Пиргов "сух" преди Холандия

Мнениеот Sole » 27 юли 2009 18:32

7дни СПОРТ Понеделник, 27 Юли 2009
Вратарят Илко Пиргов се превръща в трансферна находка за Черно море. Фактите сочат, че той не е пускал гол в деветте си официални мача за отбора до този момент. Илко дебютира на 18 март срещу Ботев (1:0), когато смени в 8-ата мин изгонения Илчев. Впоследствие Пиргов запази вратата си суха в още 8 срещи или общо 802 минути. Илко не пусна гол и в контролата с Левски на 7 юли, в която пази през първото полувреме.
Сухата серия на Пиргов
Черно море - Ботев 1:0
Черноморец - Черно море 0:0
Черно море - Беласица 6:0
Сливен - Черно море 0:1
Черно море - ЦСКА 1:0
Спартак - Черно море 0:1
Черно море - Славия 2:0
Черно море - Искра Стал 1:0
Искра Стал - Черно море 0:3

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Re: Илко Пиргов "сух" преди Холандия

Мнениеот fabregas_949 » 27 юли 2009 18:36

браво, ако направи два добри мача срещу ПСВ... :)
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 27 юли 2009 18:46

Ако иска да си запази сухата серия му препоръчвам да не играе срещу ПСВ. :lol:
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
Morqk
Контакти:

Мнениеот Morqk » 27 юли 2009 18:48

Илко е добър, но Карамфил е по-добър! Както и да е, това си е мое мнение. Важното е Илко да си продължи добрата серия през следващите 2 мача... засега. Останалото - Миро ще се справи! :) Айде моряци!
ЗАПЕЕЕЕЕЕЙ ЗА МОРЯЦИТЕ!

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 27 юли 2009 19:13

По важното е да ги отстраним,а нека "филипсите" се радват най-много на едно попадение.Дано на техния вратар се налага по често да вади топките от собствената си врата.Заслуга да бъде "сух" има и стабилната защита на моряците нека бъде все така на ниво и в двата мача.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 27 юли 2009 19:15

Bully_Blue написа:Ако иска да си запази сухата серия му препоръчвам да не играе срещу ПСВ. :lol:

Ee, ако играе срещу ПСВ какво би станало?!Не, че ПСВ не са добър отбор и не, че нашите са световна сила, но не виждам от какво да се притеснява Илко.Извънземни във футбола няма. И си мисля, че именно срещу ПСВ Моряците ще направят нещо запомнящо се.
Но нека мине 06.08.2009 и тогава ще приказваме пак ;) .Аз си оставам оптимист и вярвам в успеха на Черно море :mrgreen:

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 27 юли 2009 19:26

егаси 5 минути преди да почне мача и програмата ми прекъсна

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 27 юли 2009 21:01

Morqk написа:Илко е добър, но Карамфил е по-добър! Както и да е, това си е мое мнение. Важното е Илко да си продължи добрата серия през следващите 2 мача... засега. Останалото - Миро ще се справи! :) Айде моряци!

Илчев и той е добърв ратар, но понякога прави много нелепи грешки като онази срещу Локо Пд, логично е Кольо да пуска този който смята, че е в по-добрата форма

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 27 юли 2009 23:13

Когато фактите говорят и Боговете мълчат!Илко Пиргов доказа себе си.За мене е един много голям вратар.Пази сигурно,по-сигурен от Карамфил.Има 2 огромни предимства пред Фил:1.Никogа не увисва при центрирания от статични положения,а Фил тука ни е дънил в най-важните моменти(Финала за КБ,реванша в Щутгарт)2.Просто невероятен усет и игра като либеро,всъщност на това се дължи сухата мрежа,просто пресича навреме всяка голова ситуация създавана с извеждащ пас.Това е и най-големия показател за класа.Фил има страхотен рефлекс даже при удари от 2-3 метра,невероятни топки е вадил,но аз лично при всеки корнер и фал треперя и почти винаги увисва нелепо,ето например гола на Локо Пд във Варна беше абсолютно детинско изпълнение на Фил :?:Илко бих го сравнил с определенията които дават по ПроБГ за Томас Равели - не ефектен,но много ефективен вратар.Фил е по ефектните спасения,но и по големите издънки също понякога.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 28 юли 2009 09:40

В едно интервю,Стойчо Младенов на въпроса за Пиргов каза следното:-,,Подготвих вратар в ЦСКА за титуляр в следващите 10 години.Просто му трябваше още съвсем малко време."Е,аз си мисля че Илко получи необходимото му време и кредит на доверие и започна да го оправдава на 100%.Надявам се всички знаете на колко години е и как след 26-27 навършени такива вратаря става ГОЛЯМ вратар.Единственото което му липсва на Илко Пиргов е супер класата която притежава следващия врата на националния ни отбор по футбол-Ники Михайлов.За съжаление той е просто недостижим! :mrgreen:
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Черно море”