Турция-Холандия-3:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Турция-Холандия-3:0
Два отбора които се изправят в директна битка за третото място даващо право на бараж в своята група.За момента Холандия има точка повече от Турция.Срещата ще се предава по Диема спорт от 19 часа.
Последна промяна от sandi74 на 06 сеп 2015 20:54, променено общо 1 път.
-
На линияmiro_rz
- Контакти:
Re: Турция-Холандия
Не ми се иска да гледам отбори като Турция , Норвегия или Израел на мястото на Холандия.
1-3 ми е прогнозата
1-3 ми е прогнозата

Робен няма да играе. 

- interceptor
- Контакти:
Залагам на Холандска победа. При тях вече нещата са на ръба и тренера си отива. Загубата от Исландия, колкото неочаквана толкова и не е , северняците играят здраво и ако беше с тях съдбата трябваше този състав да играе на последното световно първенство. Турците много колебливи последните години, с зор отбелязаха на Латвия и накрая на мача, не се изложиха и пак напомниха, че са Турция от последно време.
- Captain Stottlemeyer
miro_rz написа:Не ми се иска да гледам отбори като Турция , Норвегия или Израел на мястото на Холандия.
1-3 ми е прогнозата
Аз също много харесвам играта на "лалетата" и ми е чудно (не следя отбора отблизо), как се стигна до този срив при тях само 1 година след СП в Бразилия!?...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Общо взето се срещат два отбора, които са в никаква форма.
Много интересен сблъсък.

"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
-
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:miro_rz написа:Не ми се иска да гледам отбори като Турция , Норвегия или Израел на мястото на Холандия.
1-3 ми е прогнозата
Аз също много харесвам играта на "лалетата" и ми е чудно (не следя отбора отблизо), как се стигна до този срив при тях само 1 година след СП в Бразилия!?...
няма го ван гаал, всичките им футболисти са посредствени или към края на кариерите си. просто тва тяхно сегашно поколение е слабо. сравнено с миналите, в които имаха звезди на почти всеки пост, сега имат 3 звезди в напреднала футболна възраст - робен, рвп и снайдер и всичко друго е посредственост от най-висша класа. може би само депай се явява изключение, но има бая хляб да яде още.
sandi74 написа:Два отбора които се изправят в директна битка за третото място даващо право на бараж в своята група.За момента Холандия има точка повече от Турция.Срещата ще се предава по Диема спорт от 19 часа.
А стадиона дали е пълен колкото, беше нашия?
Турция поведе, като на парад 1:0
rebel написа:Турция поведе, като на парад 1:0
Факт