Ще ходите ли (гледате ли) на мача с Норвегия?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Ще ходите ли (гледате ли) на мача с Норвегия?
Отдавна ходех с нежелание на мачовете на този ''отбор'',пълен не само с посредствени футболисти,но и с интриганти и гнусни лицемери.След като Йордан Лечков един от съпричастните футболът ни да е на това дередже каза:Да,Ивелин Попов пропусна нарочно дузпата срещу Малта и останалата цяла помия около този гнусен отбор,който не приемам за свой,а за отбора на Боби,Лече,Костадинофф,аз не само,че няма да отида повече на стадиона докато е това ръководство на футболния съюз,но и по телевизията няма да ги гледам,а и... не им желая късмет,не го заслужават.Призовавам всеки трезвомислещ да не прави евала на тези бездарни футболистчета и ръководители.
-
- Контакти:
Re: Ще ходите ли (гледате ли) на мача с Норвегия?
Интересът към темата е показателен,хаха.
Да,заедно с още 6-7 човека.
Какъвто и да ни е отборът,си е наш и се нуждае от подкрепа в такъв важен мач.Нито ми дължат нещо,нито ми бъркат в джоба,че да ги бойкотирам.Пък и показаха признаци на промяна в последните мачове.Иначе Ивелин си е леке и това няма как някой да го отрече.
Алчното БФС можеше да се съобрази с важността на мача и да пусне по-евтини билети,чрез които да се напълни стадионът,но не,дай да доим при всяка възможност.
Какъвто и да ни е отборът,си е наш и се нуждае от подкрепа в такъв важен мач.Нито ми дължат нещо,нито ми бъркат в джоба,че да ги бойкотирам.Пък и показаха признаци на промяна в последните мачове.Иначе Ивелин си е леке и това няма как някой да го отрече.
Алчното БФС можеше да се съобрази с важността на мача и да пусне по-евтини билети,чрез които да се напълни стадионът,но не,дай да доим при всяка възможност.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Бих отишъл само за да изкарам глоба на "говеждото" БФС. Апатия е точната дума, която изпитва родния фен към истинската национална кауза. За жалост.
[center]1914[/center]
Не.Дори и по телевизията няма да ги гледам.Тази сбирщина от третокласни поп-фолк гърли,нискоразрядни манекенки,ботушари и дърводелци отдавна не ме интересуват и винаги съм държал и викал за противниковия отбор.Факт.Успех на Норвегия желая от все сърце а за цирковата трупа на Петев нарочена и набедена за отбор едва ли на някой му пука

Разбира се, че не ! 

Прокобо мръсна, върви на майната си! 

Смешно ми стана когато един от националите ни призова да идем да ги подкрепим. Дали преди 20 години Ицо , Любо, Емо и Боби (както се пееше в една песен) са ни карали или сами сме ходили ? Съгласен съм , че не може да се сравняват тези с онези , но когато викаш футболисти , които не са играли около година и повече , за сметка на твърди титуляри макар и в "серия Ц" или дори "А група" няма как да подкрепяма мениджърските интереси на определени хора и мишки поставени за треньори.
По телевизията ще ги гледам, а колкото до цените на билетите - ненормално скъпи са, БФС трябваше да пуснат по-народни цени и да се съберат едно 20-30 хиляди души, сега ще се срамим с публика от 7000-8000 души за иначе решителен мач за бараж!
Когато играят мъже, ще отида...сега са путьовци!
Ако бяха викнати по - млади играчи бих гледал мача! Със сигурност няма да гледам мач на националния отбор докато се викат играчи като малката перука, Бандаловски, братя Миневи, Иво тролея, Дяков, Венци Христов, Мицански, Божинов, Ивелин Попов и пр! Не ме касае и дори няма да си направя труда да гледам репортажа след мача ...