Интересно четиво за истината и краката на лъжата .

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Интересно четиво за истината и краката на лъжата .

Мнениеот Old_death » 16 авг 2015 22:02

Днес в сайта prosport.bg излязоха документи за дълговете на Левски към НАП и начина по който клубът е взел лиценз за участие в професионалния футбол . Не съм счетоводител , но е явно , че дълговете на клубът не са обезпечени или договорирани . На тоя фон изказванията на син фен номер 1 на републиката , по известен с прякора Тиквата , са меко казано опашати лъжи . Нека хора , които са по запознати с цифрите и криещото се зад тях да ни обяснят с думи прости за какво става въпрос !

http://www.prosport.bg/news/41174/%D0%A6%D0%A1%D0%9A%D0%90-%D0%9B%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%98%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82-%D1%81%D1%82%D1%8021-%D0%B8-1
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Интересно четиво за истината и краката на лъжата .

Мнениеот Кашчей » 16 авг 2015 22:12

Да ги пращат и тях при вас. То се е видяло, че един без друг не можете!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 авг 2015 22:19

И какво от това? Не знам някой да е казал, че нямаме задължения към НАП. Нещо не мога да хвана мисълта на Полковника. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 авг 2015 22:23

Tommi написа:И какво от това? Не знам някой да е казал, че нямаме задължения към НАП. Нещо не мога да хвана мисълта на Полковника. :)

Каза се, че 1.5 млн на година ще отиват за изплащане на задълженията към НАП. В същото време полковник, чийто клуб не е платил и стотинка, философства по темата. ББ ни намерил спонсор за 6 млн...( казах ли ви аз, че теорията с Пеевски ще отшуми бързо?). Ми да си намерят и те-кой им пречи? На село има потенциал за реклама на мотики, бързовар-макарички и поцинковани кофи...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 16 авг 2015 22:23

Тъкмо щях да лягам, ама ми стана интересно, и с удоволствие ще проследя поредния червен рев.
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 16 авг 2015 22:31

Сайтът Проспорт е люлка на правдата. Полковникът е последния безпристрастен защитник на истината. Единствен той настояваше ЦСКА да не бъде допуснат неправомерна до участие в първенството на югоизточна В група, след като не спази сроковете за картотекиране на футболисти.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 авг 2015 22:32

Tommi написа:И какво от това? Не знам някой да е казал, че нямаме задължения към НАП. Нещо не мога да хвана мисълта на Полковника. :)

Той някога да е имал мисъл :roll:
До преди година имаше призив да се вярва само на Полковника. След историята с Чочев и бай Добри, Полковника бе низвергнат и призивът бе да се вярва само на Блиц. Сега отново се вярва безрезервно на Полковника. Изобщо, чиито писания ни отърват в момента-на него вярваме!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 16 авг 2015 22:38

А някой знае ли ,защо ЦСКА са във "В" група?! Гриша Ганчев ви изпрати във "В" група ,за да получи отборчето без да бъде нападан от феновете.Сега изглежда ,че е спасител,но иска базите и след две години ще смени името на Литекс на ЦСКА.Ще закрие сегашното дружество и всички фенове на ЦСКА ще минат от Литекс.

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 16 авг 2015 22:39

Old_death написа:Не съм счетоводител , но е явно , че дълговете на клубът не са обезпечени или договорирани

Много хубаво изречение си скалъпил. Най-общо казано - това е дереджето на държавата ни. Никой не е специалист, обаче всичко му е ясно....

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 16 авг 2015 22:44

brossy написа:А някой знае ли ,защо ЦСКА са във "В" група?! Гриша Ганчев ви изпрати във "В" група ,за да получи отборчето без да бъде нападан от феновете.Сега изглежда ,че е спасител,но иска базите и след две години ще смени името на Литекс на ЦСКА.Ще закрие сегашното дружество и всички фенове на ЦСКА ще минат от Литекс.

Te и сега са си от Литекс. Един от тях обаче е най-много от Литекс. Ники Александров. Даже му подариха членска карта на отбора. Толкова се беше обсебил от идеята да се преименува Литекс на ЦСКА, че оранжево-червените му пристрастия не останаха незабелязани от Ловчанлии :mrgreen:
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Върни се в “Кошче за отпадъци”