Добър вечер, г-н Касев, как сте, как се чувствате? Знаете ли къде сте попаднал? Всъщност, четем, че сте в болница и ви пожелаваме да не се застоявате прекалено дълго там. Все пак сме хора, но не това имаме предвид.
Та, знаете ли къде сте попаднал?
Четем, че сте доста изнервен след днешния мач. А това е едва първият ви мач "начело" на Локомотив. Хареса ли ви двубоят? Оу, вие не сте го видял, поради вашето състояние, извиняваме се. Ако все пак не сте в час - Локомотив победи с 1:0 под френетичнаята подкрепа на около 700 фенове и изтърва още куп положения, предполагаме заради късата подготовка, но не за това ви пишем - разбрахме, че стриктно сте следили какво става с покупко-продажбата на билетите за мача. И не сте останал доволен. Хм...
Искате ли да върнем времето с една идея назад? И да не искате, ще го направим:
когато преди около седмица призовахме всеки привърженик на Локомотив, който има възможност и желание да присъства на първия официален мач на Отбора за сезона, да си закупи по възможност повече от един билет, за да може да помогне за погасяването на някои належащи сметки на Стадиона (като ток, вода и пр.), направихме това със знанието, че цената на един билет за мач във "В" група ще бъде от порядъка на 2 до 3 лева. Странно, но след тази ни заявена позиция, вие излязохте по медиите, за да "заковете" цената на билетите за всеки един домакински мач на Локомотив на 10 лв.
Греда, г-н Касев.
От идването си в НАШИЯ дом ходите на яйчени черупки. Тук стъпихте много накриво. Ние обичаме НАШИЯ Локомотив и сме готови да му помагаме кой с каквото може. Никой от нас никога не е скъпял време, ресурси, дори личен живот, когато Каузата "Локомотив" е излизала на преден план. Някои от нас ходят на Стадиона с години, дори десетилетия. Това е нашият Дом. От друга страна, вие и колегите ви, г-н Касев, сте гости в този дом. И в един ненормално кратък интервал от време направихте абсолютно всичко по силите си, за да станете НЕЖЕЛАНИ гости.
С тези думи искаме да ви успокоим - вход за мача бе събиран и бе събрана сума, с която ще могат да бъдат платени определени разходи. Но тези пари вие, г-н Касев, няма да видите. Гарантираме ви, че въпросната сума нямаше да бъде събрана при алчно присветкващия в очите ви вход от 10 лв. Защото Локомотивците сме горди.
Ще дадем, но няма да позволим да бъдем ограбени.
Това и направихме - въпросната сума ще бъде дадена ЛИЧНО на лице, в което вярваме и лице, което знаем, че ще направи с нея това, за което бе събрана - за покриване на някои належащи разходи. Тази сума вие няма да видите, камо ли да докоснете. Защото не ви вярваме. Искахме. Наистина искахме, въпреки комичния ви вид и селташкото поведение. Но всяко едно ваше действие ни отритна в обратната посока.
В момента Ние седим и ви гледаме сеира. Очакваме с нетърпение да видим откъде ще извадите пари, за да заплатите ПРЕДВАРИТЕЛНО на МВР, за да охранява следващото ни домакинство в сряда. Защото досега не сме видяли или чули от джобовете ви да излезе една стотинка. Пожелаваме ви наслука в начинанието - може би това ще е нещото, с което ще докажете, че всъщност имате кеш-парà (ха - ха).
Та, междувременно, в случай, че се чудите как сме се озовали "безплатно" на НАШИЯ стадион - вие сте гостите в Нашия Дом. Не го забравяйте.
... и ще ви успокоим - отборът ще продължи да има френетичната ни подкрепа. У дома, в провинцията. Въпреки, а не заради вас. Водили сме дълга война. Битките не ни плашат. Знаем и как да печелим. Попитайте предшественика си, колкото и той да потрива доволно ръце сега, когато ни натресе на вас - той загуби войната с Локомотив. Защото накрая кирливите му ризи "лъснаха" с пълна сила, засенчвайки слънцето.
А Локомотив изгря с медали на гърдите - защото Локомотив знае как да печели.
Не вярвате? Вижте кадрите "за изпроводяк" от изминалия и засега последен сезон на Клуба в "А" ПФГ. Може би ще научите нещо от тях.
Че ние сме Локомотив.
Че никой не е по-голям от Локомотив.
Сполай ви, г-н Касев.
ПП Отлично знаем как е правилно да се пише формата на учтивото обръщение "Вие", но е под достойнството Ни да се обръщаме така към вас. Чиърз.
Мачове, билети, сметки, КАС(ев)И
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Мачове, билети, сметки, КАС(ев)И

Re: Мачове, билети, сметки, КАС(ев)И - ТРЕТИ път
БРАВО!!!!
Агробарбароните трябва да са наясно кои сме ние и че със селски номера и приказки няма да стане.
Агробарбароните трябва да са наясно кои сме ние и че със селски номера и приказки няма да стане.
Локомотивците сме хора с достойнство и безкрайно обичаме отбора си,
събрахме за половин час 1300 лева,който са предадени на клуба за да се плати тока за да може да се полива терена.
Истинските неща в този живот си заслужава да се бориш за тях.
Само Локо!
събрахме за половин час 1300 лева,който са предадени на клуба за да се плати тока за да може да се полива терена.
Истинските неща в този живот си заслужава да се бориш за тях.
Само Локо!
Локомотив за нас е всичко!!!
- Лимонадения Джо
- Контакти:
10лв. за мач от В група в България е много несериозна работа.
парци,
извинявай приятелю, но като ЦеСеКАр, със син Локомотивец, не ви разбирам?...
Ето, ние сме на същото дередже, та бих каза и по-лошо - ЦСКА е в процедура по несъстоятелност, Гришата не ни е никакъв...поне все още! Билетите са ни на същите цени, но ето че и вчера около 8 000 отидоха на стадиона и не са се промушвали през оградата
Та не знам, защо веднага повеждате борба с Касев, колкото и на мен да не ми вдъхва доверие... - ми ответната му реакция може да е, да изостави Локото и...да не завършите сезона във "В" група, а това означава назад към "А" окръжна....
Пък и имате доверие на Кристиян Добрев? - добре, но той, нали е служител на Касев?....Та? - какво ще направи той с парите, при заповед от Касев???
Ето, ние сме на същото дередже, та бих каза и по-лошо - ЦСКА е в процедура по несъстоятелност, Гришата не ни е никакъв...поне все още! Билетите са ни на същите цени, но ето че и вчера около 8 000 отидоха на стадиона и не са се промушвали през оградата

Та не знам, защо веднага повеждате борба с Касев, колкото и на мен да не ми вдъхва доверие... - ми ответната му реакция може да е, да изостави Локото и...да не завършите сезона във "В" група, а това означава назад към "А" окръжна....
Пък и имате доверие на Кристиян Добрев? - добре, но той, нали е служител на Касев?....Та? - какво ще направи той с парите, при заповед от Касев???
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
Може да спрете да се изтъквате колко сте били на вашия мач - това грам не ни вълнува, както не ни вълнуват и подарените ви титли, крадена история и т.н.
Кичо ще направи с парите това, за което са му дадени. Лично. От нас. Това не са пари на Лаурел и Харди, та да се разпореждат те с тях.
"А" Окръжна бе това, което искахме по начало, особено с вашия тумор във "В" - пари на вятъра е за нас тази група в момента, които можеше да бъдат дадени за далеч по-важни неща. Такова развитие не ни плаши, не умираме и да сме в "А" група на всяка цена (трудно е за абсорбиране, знам). Искаме просто да имаме един нормално функциониращ клуб с читава база и без паразити като всякакви Кайчовци, Рендета, Касевци и пр. Г-да агробароните към момента не сме видяли да извадят и една стотинка, така че ако се разкарат, няма да ни лишат от средства, ами единствено от срама да ги гледаме като "лицата зад Локомотив".
Кичо ще направи с парите това, за което са му дадени. Лично. От нас. Това не са пари на Лаурел и Харди, та да се разпореждат те с тях.
"А" Окръжна бе това, което искахме по начало, особено с вашия тумор във "В" - пари на вятъра е за нас тази група в момента, които можеше да бъдат дадени за далеч по-важни неща. Такова развитие не ни плаши, не умираме и да сме в "А" група на всяка цена (трудно е за абсорбиране, знам). Искаме просто да имаме един нормално функциониращ клуб с читава база и без паразити като всякакви Кайчовци, Рендета, Касевци и пр. Г-да агробароните към момента не сме видяли да извадят и една стотинка, така че ако се разкарат, няма да ни лишат от средства, ами единствено от срама да ги гледаме като "лицата зад Локомотив".

kiril.a.d написа:парци,
Ето, ние сме на същото дередже, та бих каза и по-лошо - ЦСКА е в процедура по несъстоятелност, Гришата не ни е никакъв...поне все още! Билетите са ни на същите цени, но ето че и вчера около 8 000 отидоха на стадиона и не са се промушвали през оградата![]()
![]()
Всъщност никой не се е промушвал през оградата . Използвахме тунела дето бившия фен номер едно е идвал тайно на мач директно от партииния дом

kiril.a.d написа:парци,
Ето, ние сме на същото дередже, та бих каза и по-лошо - ЦСКА е в процедура по несъстоятелност, Гришата не ни е никакъв...поне все още! Билетите са ни на същите цени, но ето че и вчера около 8 000 отидоха на стадиона и не са се промушвали през оградата![]()
![]()
Кирчо, гледай си твоя отбор и не се меси в отношенията в чуждите клубове !
Верните фенове на "Локомотив" София бяха вчера на стадиона в кв. "Надежда" и подкрепяха отбора си от първата до последната минута. Освен това ги разбирам и за конфликта им със самозваните си "собственици". Какви собственици и спонсори са тези, след като не могат да платят сметка за ток от 1600 лева, а чакат да съберат пари от входни билети, за да платят належащите сметки в клуба ???

И как ще имате тези искания, с подобни действия от ваша страна? Уж големи, а разсъждавате като деца. Тия 10 лв не се дават да гледате Долно Нанагорнище, а се дават в помощ за отбора. Ако нямате пари, не ходете на стадиона, но не и да правите подобни цигании. Щото така никой няма да иска да се ангажира с отбора ви и скоро не само ще отидете в А Окръжна, ами и ще изчезнете от картата. Разберете, че никой няма да дойде и да налива пари, а вие да отидете там и да чоплите семки срещу 2-3 лв вход. Направо си мяза на ебавка с тоя, който е дошъл да помага.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
парци написа:Може да спрете да се изтъквате колко сте били на вашия мач - това грам не ни вълнува, както не ни вълнуват и подарените ви титли, крадена история и т.н.
???....защо така злобно...та едва ли не завистливо отговаряш, като някой левскарин? И каква крадена история - ние да не сме Динамо София???
Подарени титли....с тези "подарени" титли мачкахме в Европа, та чак тя пропищя "ЦСКА, убиецът на шампиони"!!! - а сега се радвай на днешните подарени титли

То и вие имахте титли...сигурно не подарени

Та ако обичаш - дръж се човешки, както подобава на Локомотивец, а не диво, като Динамовец (левскарин)
За "Кичо" пак ще кажа, че ще направи това, което му наредят, особено щом парите са за "фирмата" Локомотив! - няма значение кой и как му ги е дал.
Колкото да "А" окръжна, дори и не си помисляйте, както и за...какъв беше отбор?..."нормално функциониращ клуб, с читава....и т.н." И как става това без пари бе, приятелю??? - вие и ще издържате клуба, привържениците??? - че вашите сили ще стигнат само до "В" група!!! И никога до нивото на професионалния футбол, тъй като там таксите и разходите изведнъж скачат! Що за наивитет...от теб ли...от фен клуба ли...Днес и БДЖ не може да ви помогне!!!
А "нашия тумор"...е, слава богу, там наивни хора няма! - дори "А" окръжна, щяхме да започнем Божков!!!
А догодина, дори и да спечелим промоция, може и там да се окажем с новия ФК ЦСКА...че и дори, още тази година, ако ПФК бъде обявено в несъстоятелност!!!
И ако ми отговориш, ще те помоля да не ми отговаряш като див ченгесарски левскарин, защото говориш с привърженик на отбора на техническата интелигенция! - празните комунистически приказки, ме карат да прекратявам отношение с...подивяли индивиди

А твоите постове, за сега са ми харесвали и за това се обръщам към теб, с "приятелю" - не заради сина ми, Локомотивец!!!
Но и заради него, а както и че пострадахте като нас, ме вълнува съдбата на Локо Сф - отбор, който винаги съм уважава, защото с вас бяха истинските дербита!!! - с отбора на ДС "Левски", бяха партийни боричкания м/у Милко Балев и Васил Цанов: "дясната" и "лявата" ръка на Тодор Живков....Слава богу, че Васил Цанов беше злобно и тъпо човече, та ония все бяха "втора ръка"

Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?