Защо???
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Защо???
Искам да попитам защо една медия в Пловдив ми затваря 2-ри акаунт само защото съм се подиграл с един крадец с мустак?
Re: Защо???
Искат да ти помогнат да разбереш,че ти е жалък животеца и да се ориентираш към по-продуктивни занимания.

istesta написа:Искам да попитам защо една медия в Пловдив ми затваря 2-ри акаунт само защото съм се подиграл с един крадец с мустак?
е, ти па - намери къде да питаш

Откога забраниха иронията към Мустака,бая са папкали турската пара "журналистчетата" в тази медия.Малко ремонт на коридора в коматеу направих ас
- Thurman Murman
- Контакти:
istesta написа:Малко ремонт на коридора в коматеу направих ас
Ето къде го сърбяло наш Ерол

Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U

istesta написа:Искам да попитам защо една медия в Пловдив ми затваря 2-ри акаунт само защото съм се подиграл с един крадец с мустак?
Бъди търпелив, например пробвай да си направиш трети и се върни да ни разкажеш как е минало.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Ако медията е близка до мустака, нормално да ти затворят акаунта. Елементарно е да се сетиш.
А коя всъщност е медията?
Thurman Murman написа:
Ето къде го сърбяло наш ЕролНищо, скоро ще ви пратим фактурата за щетите, ще си платите и всичко ще е тип-топ
Фактурата за майка ти от кой да я чакам от теб или баща ти?
То е ясно човек че ще правим и трети и четвърти акаунт, свободата да си пиша какво си искам и да си мисля каквото си искам не могат да ми я спрат някви гейчета в жълто намазани с турска семенна течност.
toristo написа:Ако медията е близка до мустака, нормално да ти затворят акаунта. Елементарно е да се сетиш.
Коматеу24 ако се сещаш
-
- Контакти:
Може ли ключ на тази тъпа тема. Заглавие 0, описание в темата 0, дискусия 0. Детска радост 10. Ключ, онзи ден няква тема за нацисти стой цял ден отворена, ако нямате административна мощ кажете ще накажа всеки трол във форума :D
Върни се в “Кошче за отпадъци”