Пускам темата не провоактивно, (надявам се ,че модераторите няма да я изтрият) , но искам да изкажа възмущение от нашия роден букмейкър - ЕФУ !
Като цяло не играя често и не сам зарибен (за щастие) , но днес реших да пусна 1 фиш с 20 лв - Ботев - Локо - X; Пъндури - ЦСМС Йаси - 1 и Лудогорец - Левски - 2-0 тр.
Отивам, амииии не може 104 (Лудогорец - Левски ) на 2-0 да се пусне .... сега ... мен ми е ясно ,че ЕФУ реже яко и че е мн по оферта да си на он-лайн платформи, но дори като човек,
който не залага всяка седмица ... почвам да се убеждавам, че няма никакъв смисъл да се хабим в родното ЕФУ. Щях да си изкарам за 1 почерпка на приятелите поне.. предстои ми РД ...
Омръзна ми от ЕФУ!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Омръзна ми от ЕФУ!!

You'll never walk alone!!
Re: Омръзна ми от ЕФУ!!
И защо не пусна другите две и просто 1 на Лудогорец но със 100 лева вместо с 20 и какво ти е виновен Черепа, че си прави правила както му изнася? В Еврофутбол залагат само неграмотни пенсии и пубери, както и такива, които си мислят, че правите колонки са най-добрия начин за залагане.
Преди да пишеш за някой мач някакво събитие се проверява какво предлага букмейкъра за даденото събитие и при какъв коефицент
- drogba_best
- Контакти:
Libera написа:И защо не пусна другите две и просто 1 на Лудогорец но със 100 лева вместо с 20 и какво ти е виновен Черепа, че си прави правила както му изнася? В Еврофутбол залагат само неграмотни пенсии и пубери, както и такива, които си мислят, че правите колонки са най-добрия начин за залагане.
Ти като голям разбирач, дето само може да храни по интернет си по-зле от пуберите и пенсионерите в това съм сигурен!
Libera написа:И защо не пусна другите две и просто 1 на Лудогорец но със 100 лева вместо с 20 и какво ти е виновен Черепа, че си прави правила както му изнася? В Еврофутбол залагат само неграмотни пенсии и пубери, както и такива, които си мислят, че правите колонки са най-добрия начин за залагане.
Ако в училище беше учел математика, вместо да си бъркаш в носа, щеше да знаеш, че така наречените "системи" са аритметичен сбор на ПРАВИ колонки и нямаше да се излагаш по форумите... Сигурен съм, че въпреки арогантността си по темата хазарт и бъкел понятие си нямаш от теория на вероятностите и причината букмейкърите винаги да са на печалба в дългосрочен план...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
- dreben23
- Контакти:
Пуберите залагат само в нета, щото за ЕФУ немат лични карти.
Щом слагаш по 20 лв значи си му играеш редовно, какво пък, приеми, че имаш авоари за другия си рожден ден, може да пробваш да си върнеш двадесетте лева.
Майтап си правя, но си прав. Действително в ЕФУ почти е невъзможно да се спечели, първо че коефициентите са много ниски и принуждават комарджиите да залагат повече мачове, а това автоматично намалява шансовете за успех, а ако пък избереш варианта с повече пари по-малко мачове, това автоматически означава, че шансовете ти за печалба са малко по-големи, но тя ще е съвсем нищожна и дори няма да избиеш загубите назад. Някой ще сложи ли двайсетачка на коефициенти 2 или 3? Съмнява ме.
И така ЕФУ използва и този факт и прецаква реалните коефициенти на някои от мачовете, намалявайки ги, за да се излъжеш да сложиш на тях и да ти вземат подаръка за твоя рожден ден за техния. :lol
Коефициентите им са абсолютно наопаки спрямо на букмейкърите в нета. Затова в ЕФУ не може да се спечели, освен ако не си някакъв уникален късметлия да ги налучкаш как ще ги уредят - първо като коефициенти, после и като резултати. Което прави два пъти по-невъзможно да се спечели. В нета поне коефициентите са реалните и може и да не се подлъжеш, а в ЕФУ това е просто невъзможно да не се случи, защото са разобърнати.
Един съвет: Ако видите, че нямате късмет, не залагайте изобщо в ЕФУ!
[offtopic]Въпреки че имам наблюдения за нещата, не залагам в нета все още, а продължавам да се опитвам в ЕФУ, защото за мен е предизвикателство не да спечеля най-вече, а да им покажа, че въпреки номерата дето правят, може да се хванат и ще си получат заслуженото, но е доста по-трудно, отколкото в нета, но ще ги накажем и ЕФУ, защото са лоши!
[/offtopic]

Майтап си правя, но си прав. Действително в ЕФУ почти е невъзможно да се спечели, първо че коефициентите са много ниски и принуждават комарджиите да залагат повече мачове, а това автоматично намалява шансовете за успех, а ако пък избереш варианта с повече пари по-малко мачове, това автоматически означава, че шансовете ти за печалба са малко по-големи, но тя ще е съвсем нищожна и дори няма да избиеш загубите назад. Някой ще сложи ли двайсетачка на коефициенти 2 или 3? Съмнява ме.

Един съвет: Ако видите, че нямате късмет, не залагайте изобщо в ЕФУ!

[offtopic]Въпреки че имам наблюдения за нещата, не залагам в нета все още, а продължавам да се опитвам в ЕФУ, защото за мен е предизвикателство не да спечеля най-вече, а да им покажа, че въпреки номерата дето правят, може да се хванат и ще си получат заслуженото, но е доста по-трудно, отколкото в нета, но ще ги накажем и ЕФУ, защото са лоши!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Speranza написа:Пускам темата не провоактивно, (надявам се ,че модераторите няма да я изтрият) , но искам да изкажа възмущение от нашия роден букмейкър - ЕФУ !
Като цяло не играя често и не сам зарибен (за щастие) , но днес реших да пусна 1 фиш с 20 лв - Ботев - Локо - X; Пъндури - ЦСМС Йаси - 1 и Лудогорец - Левски - 2-0 тр.
Отивам, амииии не може 104 (Лудогорец - Левски ) на 2-0 да се пусне .... сега ... мен ми е ясно ,че ЕФУ реже яко и че е мн по оферта да си на он-лайн платформи, но дори като човек,
който не залага всяка седмица ... почвам да се убеждавам, че няма никакъв смисъл да се хабим в родното ЕФУ. Щях да си изкарам за 1 почерпка на приятелите поне.. предстои ми РД ...
Какво е това ЕФУ

MaX написа:Какво е това ЕФУНикъде няма такова съкращение!
Навремето когато бях ученик имахме един учител,фамилията му беше Ефремов и ми казвахме ЕФУ

Да в Еврофутбол залагат неграмотни пенсии и пубери, но бедата е, че не може да се ползват прекрасните с-ми на тото1. Ако тези хора идат там ще може да се акумулират добри печалби за познавачите

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
ЕФУ беше талисманът на Еврофутбол. Сега не знам - не съм стъпвал там от 5 години. Последния мач, който познах и хванах бе откриването на Мондиала в Черна Африка.