Монтана - Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Монтана - Ботев
Голям бой ядат пловдивчани.До 13 мин 3:0 за монтанчани,като това е най-малкото с което се отървават до момента канарчетата.Браво Феро,браво Спасов,който си го разбира си го разбира футболчето.Факт 

Re: Монтана - Ботев
Фактите са си факти,другарю.Страшно много обичам когато ми говорят с факти и във факти.Факт.

sandi74 написа:Фактите са си факти,другарю.Страшно много обичам когато ми говорят с факти и във факти.Факт.![]()
![]()
Кой друг,освен ние корифеите на тази простичка игра футболчето говорят с факти,другарю?Хубаво е че ни има на този свят, че и слепците да прогледнат от тоновете фактчета които стоварваме на крехките им плещи.Факт

Санди74 написа:sandi74 написа:Фактите са си факти,другарю.Страшно много обичам когато ми говорят с факти и във факти.Факт.![]()
![]()
Кой друг,освен ние корифеите на тази простичка игра футболчето говорят с факти,другарю?Хубаво е че ни има на този свят, че и слепците да прогледнат от тоновете фактчета които стоварваме на крехките им плещи.Факт
Все някой трябва да отвори очите на слепците и кой ако не ние Богопомазаните и Избраните трябва да се нагърби с тази отговорна мисия

- Udoji90
- Контакти:
Наличната тема за мача не ви ли стига?
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Върни се в “Кошче за отпадъци”