Валери Дамянов застава начело на Локомотив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Валери Дамянов застава начело на Локомотив

Мнениеот Pride » 22 юли 2015 07:28

Валери Дамянов новия старши треньор на Локомотив. За последно Дамянов води отбора на Оборище (Панагюрище), с който стана шампион в Югозападната ”В” група през миналото първенство. В кариерата си локомотивецът е бил старши тренньор на Миньор (Перник), Нефтохимик, Спортист (Своге), Светкавица и Несебър. След като Димитър Васев отказа да продължи изтеклия си договор, а Антон Велков отхвърли направеното му предложение от т. нар. "нови собственици", Валери Дамянов се зае с тежката задача да сформира нов мъжки отбор на Локомотив. Дамянов застава на чело с ясната идея, че може да се окаже в ситуацията на Димитър Васев - да изгради отбор, да спечели на терена, но да няма средства и да не получи подкрепа от собственика. Въпреки това Валери има ясна визия и целта е спечелване на първото място в Югозападната В група. За това ще разчита на група от 18 футболисти плюс 6 от младите юноши на клуба. Очаква се в Локомотив да останат вече виканите в А отбора Славчев, Гогов, Йочев плюс Александър Манолов сигурни нови попълнения са и Младен Стоев и Васил Велев, очаква се към Локомотив да се присъединят Дарко Савич, Даниел Гаджев, възможно е и Юли Петков да се завърне на терена. Даниел Васев в момента е на проби в Италия и ако не стигне до договор там, също е възможно да продължи в родния си клуб.

http://lokosf.info/%D0%B8%D1%81%D1%82%D ... 0%B8%D0%B2

Да си пожелаем успех, може пак да нямаме клуб, но треньор ще имаме.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

favaca8888
Контакти:

Re: Валери Дамянов застава начело на Локомотив

Мнениеот favaca8888 » 22 юли 2015 07:43

Вярвам на Валери,че ще направи
добър отбор.Само Локо!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 22 юли 2015 09:03

Мачкай, Дамянка, с теб сме!

В четвъртък в 11:00 ч., който може, да заповяда на първото събиране на играчите на стадиона, да се види общо взето кой накъде и пр.
Изображение

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 22 юли 2015 10:32

Собствениците говорят добре, ноооо... нещо не им вярвам. Дано не съм прав и Локо София най-накрая случи на собственици.

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 22 юли 2015 11:05

vg_vasilev написа:Собствениците говорят добре, ноооо... нещо не им вярвам. Дано не съм прав и Локо София най-накрая случи на собственици.

Приятелю,добри-лоши,тия са! Който може да намери по-добри, да ги довежда!

minyoro
Контакти:

Мнениеот minyoro » 22 юли 2015 11:07

Според мен е добър треньор, миналата есен без една стотинка в отбора ни остави на 3 точки от първото място. Другата страна на монетата, обаче е че отборите, които води играят доста съмнителни мачове. През периода, в който беше треньор на Миньор изиграхме два абсурдни мача, които миришеха от километри - загубата ни от Оборище в Перник и победата ни над Сливишки герой като гости.

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 22 юли 2015 12:49

Значи двата фаворита за първото място в Югозападната В група се очертаха - Локо Сф и Септември Сф.Аз залагам на Дамянов и Локо Сф.След тях ще са Витоша Бистрица,Пирин ГД .Миньор и Сливнишки герой.Един от отборите фаворити , на който не съм написал името, ще приключи участието си след есенния полусезон, поради тежкото наследство оставено му от Лупи.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 22 юли 2015 12:56

Успех на Локо Сф. Дамянов не е лош треньор, мотиватор е, но не е принципен. Когато води тим от А или Б група, целта е една - уговорени мачове. Иначе във В група се справя добре, стига да не го карат да става първи. Води клубове без цели като цяло. Дано не съм прав. Справка: Светкавица, Нефтохимик, Спортист Своге, Витоша Долна Диканя, Миньор Перник, Оборище...

Който иска качествен треньор да си вземе Димчо Ненов например.
Изображение

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 22 юли 2015 13:05

radoslav_rashkov написа:Успех на Локо Сф. Дамянов не е лош треньор, мотиватор е, но не е принципен. Когато води тим от А или Б група, целта е една - уговорени мачове. Иначе във В група се справя добре, стига да не го карат да става първи. Води клубове без цели като цяло. Дано не съм прав. Справка: Светкавица, Нефтохимик, Спортист Своге, Витоша Долна Диканя, Миньор Перник, Оборище...

ФК Оборище имаха цел - класиране в Б група и с Дамянов начело я постигнаха.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 22 юли 2015 14:56

727150 написа:
radoslav_rashkov написа:Успех на Локо Сф. Дамянов не е лош треньор, мотиватор е, но не е принципен. Когато води тим от А или Б група, целта е една - уговорени мачове. Иначе във В група се справя добре, стига да не го карат да става първи. Води клубове без цели като цяло. Дано не съм прав. Справка: Светкавица, Нефтохимик, Спортист Своге, Витоша Долна Диканя, Миньор Перник, Оборище...

ФК Оборище имаха цел - класиране в Б група и с Дамянов начело я постигнаха.

Бре... Да се "ненадяваш".
Изображение

Върни се в “Локо София”