В Испания: Еспаньол се оглежда в Ники Михайлов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

В Испания: Еспаньол се оглежда в Ники Михайлов

Мнениеот diplomat » 20 юли 2015 23:16

Ако някой се е съмнявал в мотивите Перукофф да играе за националния, вече завесите започват да падат:

Вратарят Николай Михайлов може да продължи кариерата си в Еспаньол, твърди испанското издание „Спорт“.

Според информацията, стражът на Мерсин е вариант за заместник на Кико Касия, който от новия сезон ще играе в Реал (Мадрид). Останалите опции пред Еспаньол са мексиканският национал Гийермо Очоа и италианецът Франческо Барди.

През 2008 г. от Еспаньол също проявяваха интерес към Михайлов, но до трансфер не се стигна.

Търси се отбор на маминото синче, както се търси и отбор за Гаджев от 5 години! :evil: Курвенска история, ако съм на мястото на останалите вратари НЯМА да им стъпя повече на царското село - да си се радват на плешото и до гроб да го пускат титуляр! :evil: Ебати пародията.

Потребителски аватар
Sotir

Re: В Испания: Еспаньол се оглежда в Ники Михайлов

Мнениеот Sotir » 20 юли 2015 23:47

Ако ти кажа какво ме дразни в момента, ще ми се обидиш :) :) :)

Потребителски аватар
dudu
Контакти:

Мнениеот dudu » 20 юли 2015 23:59

Sotir написа:Ако ти кажа какво ме дразни в момента, ще ми се обидиш :) :) :)

Николайчо ти ли си бря :o

Потребителски аватар
Sotir

Мнениеот Sotir » 21 юли 2015 00:02

По косата ли ме позна :oops:

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 21 юли 2015 01:13

Връща се вярата ми в доброто. Най-накрая да бъде правилно оценен. Колко - две години ли изгуби, като различни чужди "специалисти" не видяха в него истинската класа. Преди време три години изгуби.
Само родните специалисти в националния отбор знаят колко велик вратар е. Едва ли някога в цялата история сме имали толкова класен вратар. Може и цяла година да е резерва, но е по-добър от всички други вратари, които се играят редовно и правят силни мачове.
Пък и журналистите ни виждат тази класа - нали го избраха за играч на годината.
Дано увеличи тези цели 106 шампионатни мача в професионална си кариера (11 години), независимо в кой отбор отиде. А без съмнение в класен отбор ще отиде. Всички следят Мерсин и знаят за представянето на отбора в купата (шампионата не е толкова важен).
Пък и дано не се появи някой измислен роден вратар, че пак да искат да го прецакат за националния отбор. Някакви странни, дето са титуляри в А група или пък в Англията. За какво трябва да се пробват млади вратари, а не такива, които са играли в националния отбор, нищо че допускат редовно грешки. Ама пък ходят с яки мадами и карат яки коли. Нали това е най-важното и е определящо дали си добър вратар?

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 21 юли 2015 07:19

Да го взимат веднага,а да не се оглеждат.И цялото му семейство,заедно с певачките.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 21 юли 2015 07:49

Щом Божи86 си прави трансфер в отбор като Партизан , защо не и малкия Перуци да заиграе в Еспаньол ......

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 21 юли 2015 09:05

diplomat написа:Ако някой се е съмнявал в мотивите Перукофф да играе за националния, вече завесите започват да падат:

Вратарят Николай Михайлов може да продължи кариерата си в Еспаньол, твърди испанското издание „Спорт“.

Според информацията, стражът на Мерсин е вариант за заместник на Кико Касия, който от новия сезон ще играе в Реал (Мадрид). Останалите опции пред Еспаньол са мексиканският национал Гийермо Очоа и италианецът Франческо Барди.

През 2008 г. от Еспаньол също проявяваха интерес към Михайлов, но до трансфер не се стигна.

Търси се отбор на маминото синче, както се търси и отбор за Гаджев от 5 години! :evil: Курвенска история, ако съм на мястото на останалите вратари НЯМА да им стъпя повече на царското село - да си се радват на плешото и до гроб да го пускат титуляр! :evil: Ебати пародията.

Тук не съм съгласен с тебе. Докато Михайлов игра вече в няколко отбора, Гаджев сам си търси отбор и всеки път казва - на 99.9 % напускам Левски, след което пак цъфва на Герена ;)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Isco
Контакти:

Мнениеот Isco » 21 юли 2015 11:52

Тоя палячо не заслужава и в Б група да пази та камоли да ми ходи в Испания. :) Най много ако иде пак да търка пейката. ;)

годе

Мнениеот годе » 21 юли 2015 16:02

Това момче е типичен връзкар! Посредствен,нахален до наглост, със самочувствие за десет села!

Върни се в “Национален отбор”