Ще дам 10 лева на месец за мачовете на ЦСКА !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Ще дам 10 лева на месец за мачовете на ЦСКА !

Мнениеот boabbb » 07 юли 2015 09:43

Интересно става напоследък, явно телевизиите са напът към сериозен сблъсък за телевизионните права на ЦСКА. Затова реших да изкажа своето мнение по въпроса. Да, горното е истина, друг привърженик на ЦСКА ми го подхвърли в разговор и аз съм съгласен на 100% :!: Ще дам 10 лв. на месец САМО за мачовете на ЦСКА. Казвам "само" , защото и при евентуално завръщане в "А" група - не искам да ми набутвате праймтайм гигантите Лудогорец и Славия :!: Телевизията, която предава само мачовете на ЦСКА, ще получи в мое лице клиент за 10лв. на месец. Интересно ми е, има ли други на моето мнение :?: Наистина, доста неочаквано се получи, уж други са най-гледани по телевизията, пък дори и крайно анти-ЦСКА медиите, признават :

Огромният интерес към мачовете на армейците във В група е напълно логичен, предвид че именно това бе клубът с най-голяма аудитория през последните два сезона. Двубоите на ЦСКА не само имаха най-висока средна посещаемост, но и редовно окупираха първите места по гледаемост в национален ефир. А това е от ключово значение за рекламодателите. Няма никакво съмнение, че мачовете на ЦСКА ще бъдат предавани директно, но остава да се разбере по коя телевизия. Така, макар и на отбора да му предстоят екзотични срещи с Чико Бяга и Германея Сапарева баня, няколко тв канала са готови да излъчват директно всеки мач на ЦСКА.

Единственото ми желание е - не искам телевизията да е Нова Груп- нека те си развиват делиорманския мегапроект, мене това не ме интересува :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

vlado64
Контакти:

Re: Ще дам 10 лева на месец за мачовете на ЦСКА !

Мнениеот vlado64 » 07 юли 2015 09:52

За 10 лв . може да отидеш и на стадиона .Някой може ли да каже примерно от тия 10 лв. колко ще останат за ЦСКА ?

Потребителски аватар
blague
Контакти:

Мнениеот blague » 07 юли 2015 09:56

vlado64 написа:За 10 лв . може да отидеш и на стадиона .Някой може ли да каже примерно от тия 10 лв. колко ще останат за ЦСКА ?

За 10 лева на месец не можеш да отидеш на всичките мачове.

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 07 юли 2015 10:00

Купи си акции за 10 Х 10 лв всеки месец
все пак искаме да си платите дълговете към НАП

а програмите на Нова има кой да ги гледа, все пак конкурент са им антибългарска медия която вече никой нормален данъкоплатец не гледа

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 07 юли 2015 10:02

Давам и 15 лв/месец за мачове на Черно Море, но не искам да гледам ЦСКА и Левски. Цял живот ми ги бутат пред очите и отдавна ми омръзна тяхната латино драма.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 юли 2015 10:06

Не бих давал на някаква си телевизия толкова пари,на ЦСКА бих дал!Всъщност ще давам за ЦСКА!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 07 юли 2015 10:11

10 лв за мач от В група? :mrgreen: Я отивай да ги гледаш на живо,ще ти излезе по евтино,а нас ни оставете да си гледаме "измислената" А група,за която се борехте със зъби и нокти да останете,правехте ми-ми на кого ли не,а сега се мъчите да ни обяснявате колко сте велики и как ТВ-те ще изгубят като ви няма.Джудж като ви докара отново на ръба на покрива с голи задници,друга песен ще запеете,ама нейсе. Сега се радвайте на възхода който ви очаква,мислете си за промоцията в профи футбола догодина и как няма да участвате там по знайни причини.Или все още има наивници,които си мислят че някой ще плати тези един Бог знае колко млн лева дългове?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
pepo
Контакти:

Мнениеот pepo » 07 юли 2015 10:17

Готвача написа:10 лв за мач от В група? :mrgreen: Я отивай да ги гледаш на живо,ще ти излезе по евтино,а нас ни оставете да си гледаме "измислената" А група,за която се борехте със зъби и нокти да останете,правехте ми-ми на кого ли не,а сега се мъчите да ни обяснявате колко сте велики и как ТВ-те ще изгубят като ви няма.Джудж като ви докара отново на ръба на покрива с голи задници,друга песен ще запеете,ама нейсе. Сега се радвайте на възхода който ви очаква,мислете си за промоцията в профи футбола догодина и как няма да участвате там по знайни причини.Или все още има наивници,които си мислят че някой ще плати тези един Бог знае колко млн лева дългове?

Kазал е за МЕСЕЦ,ама ти беше по-лесно да напишеш пет реда простотии,отколкото да прочетеш британецо.
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 07 юли 2015 10:19

Доста ще е голямо рестото от тия 10 лева.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 юли 2015 10:22

Каква всъщност е идеята на темата? :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “ЦСКА”