Интер и Милан няколко години поред уреждаха мачове
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Интер и Милан няколко години поред уреждаха мачове
Забелязвате ли как Милан и Интер имат свеж приток на финанси и купуват наред като хамави. Ами това се дължи на факта, че играеха с букмейкърите, бяха двата най-тотаджийски отбора в Европа, слагаха ги винаги в часове от диапазона на 21:45 - късен мач - единствен, който дънеше хората и носеше печалби на бетинг компаниите, ето защо сега имат средства и аз лично през новия сезон ще залагам на тях, поне в началото смятам, че ще намалят драстично измамите, защото вече ще преследват и цели в първенството, не само пари от наредени мачове.
Re: Интер и Милан няколко години поред уреждаха мачове
Тъпо е! Не си убедителен! Това "уреждаха" те издаде! 

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
russia написа:Тъпо е! Не си убедителен! Това "уреждаха" те издаде!
Категоричен съм!
И у нас за много от отборите се говори, че уреждат мачове, но доказателства няма. Ти имаш ли за това, което си написал? Също нямаш. Само догадки. Тъй че темата е за коша. 

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Не е, викаш, щото имат чисто нови собственици - жълти милиардери

Леевски, оле

- Pragmatichen
bez-nick написа:Забелязвате ли как Милан и Интер имат свеж приток на финанси и купуват наред като хамави. Ами това се дължи на факта, че играеха с букмейкърите, бяха двата най-тотаджийски отбора в Европа, слагаха ги винаги в часове от диапазона на 21:45 - късен мач - единствен, който дънеше хората и носеше печалби на бетинг компаниите, ето защо сега имат средства и аз лично през новия сезон ще залагам на тях, поне в началото смятам, че ще намалят драстично измамите, защото вече ще преследват и цели в първенството, не само пари от наредени мачове.
Абсолютно съм съгласен с теб, никога няма да забравя един кръг преди години, в който Анкона - Милан 2:1, Интер - Бари 0:1, тогава още ми стана ясно, че всичко е една огромна мафия, още се залагаше в ЕФ, нямаше сайтове, и коефициентите бяха и на двата мача 10.00 за Анкона и съответно за Бари.
Даже конкретно мога да кажа с кой сайт играеха комбината(в последните години), това беше Bwin.com.
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.
Не е лесно , за една минута да пуснеш две уникално тъпи теми .
- damyanov1963
Авторе, премести се на сянка, като пускаш теми 

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

INTER CLUB BULGARIA https://www.facebook.com/ICBulgaria/
Как ги разконспирира само
Защо всички където звездите им говорят за уредени мачове, не го правят преди мачовете, че да вземат да спечелят нещо?

Защо всички където звездите им говорят за уредени мачове, не го правят преди мачовете, че да вземат да спечелят нещо?
Върни се в “Кошче за отпадъци”