Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
danko_sot написа::)![]()
![]()
koi4i написа:Ходете и пред БФС.Всичко ше е червено,нали дучето е в мензис ...
delqnski47 написа:koi4i написа:Ходете и пред БФС.Всичко ше е червено,нали дучето е в мензис ...
Абе бате...я ми отговори ма без да ме лъжеш:Ти пискаше ли когато вашата свиня-собственик обвини БФС,че ''Левски'' бил ощетен и всичките дебили се събраха пред БФС?Не пискаха ли всичките ''сини ултраси'' във форума,че сте най-ощетения отбор на Земята и ние ''лошите'' сме пак първи само и само заради ващо БФС
BGarmy написа:tprodanov написа:Колко сме ги слушали тия, и накрая 15 човека, чистачките ги бият, смях...
Бих подкрепил един нормален син отбор в Европа, но не и Лефски! Как да подкрепям този който ни взе лиценза, или ни прави сечено и мръсно под път и над път - още от картотеката на Михтарски, или мача с Интер, та досега с Тимонов и Манчев?
Отбор милиционерски по душа и обвивка; как да подкрепя това котило на доносници, комунистически функционери и лумпени; отбор подкрепян от ДПС?
Да бъдеш срещу Лефски не е атака, а самозащита -за Лефски само К*р и успех Баку!
danko_sot написа:delqnski47 написа:koi4i написа:Ходете и пред БФС.Всичко ше е червено,нали дучето е в мензис ...
Абе бате...я ми отговори ма без да ме лъжеш:Ти пискаше ли когато вашата свиня-собственик обвини БФС,че ''Левски'' бил ощетен и всичките дебили се събраха пред БФС?Не пискаха ли всичките ''сини ултраси'' във форума,че сте най-ощетения отбор на Земята и ние ''лошите'' сме пак първи само и само заради ващо БФС
Те за какво искаха да ходят пред БФС, че забравих, но беше нещо супер нищожно в сравнение с това
tprodanov написа:BGarmy написа:tprodanov написа:Колко сме ги слушали тия, и накрая 15 човека, чистачките ги бият, смях...
Бих подкрепил един нормален син отбор в Европа, но не и Лефски! Как да подкрепям този който ни взе лиценза, или ни прави сечено и мръсно под път и над път - още от картотеката на Михтарски, или мача с Интер, та досега с Тимонов и Манчев?
Отбор милиционерски по душа и обвивка; как да подкрепя това котило на доносници, комунистически функционери и лумпени; отбор подкрепян от ДПС?
Да бъдеш срещу Лефски не е атака, а самозащита -за Лефски само К*р и успех Баку!
Ти па къде точно в мнението ми видя молба за подкрепа от теб или некой твоеподобен? Опазил господ, ние не викаме приятелките си от къде ли не за да полунапълним някой сектор. Няма нужда.
И понеже напомняш случая с Михтарски, като ви картотекират тия двамата и после уефа ви го забоде отзад за нередовни картотеки, пак Левски ще е виновен!
Делянски, аз ще ти отговоря - БФС са шайка малоумници и трябва да бъдат закрити на секундата. И същевременно БФС от години безумно много ви защитава. Наред със другите простотии като неуредени програми, неясни отбори, ужасни стадиони и съдийски гафове, бфс ви пусна да играете в А група, и бфс сега ви защити, след като ви спря тези играчи. Като малко дете сте, дето иска да глътне живак и лошия родител го спира...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта