Всички армейци да сринем сградата на БФС

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Всички армейци да сринем сградата на БФС

Мнениеот danko_sot » 24 юли 2009 20:27

Вижте ся кво се получава. Не съм много наясно от юридическите неща, но все пак да кагжа мнението си. БФС са отказали на ЦСКА, защото Фифа уж била казала, че тези неща в случая разтрогване на футболисти трябва да стават пред органи, които са под шапката на местния футболен съюз, в случая това се явява Арбитражният съд. Само че според мен БФС по скоро е дзависим от УЕФА и е под негова шапка. Освен това нашето БФС според мнозина се води нелигитимно, защото са нарушени много точки по устава. Освен това тук говорим за хора, работници и по всички закони на труда, това е недопустимо, след като не са ти платили толкова заплати, да не можеш да прекратиш договора си. Всъщност договорът явно е прекратен, проблемът е че не дават да се подпише с друг клуб. А къде по дяволите е правото на свободният футболист, защо бяха борбите за Босман. Искам да питам Лео Лима и Соуса за които ЦСКА плати към 2 милиона те разтрогнаха ли в Арбитражния съд. Не! Въпреки това си играеха, независимо, че ЦСКА обжалваше и в крайна сметка загуби делото. Изобщо тея БФС са толкова спекани и нямат един юрист там който да разбира собствените им устави и решения. Тоя път обаче отсреща не е Томов мижитурката, а титаните и те имат подготвени хора, които ще им е... майката на тия от БФС :) :twisted:
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 юли 2009 20:27

danko_sot написа::) :lol: :mrgreen: :evil:

Ае тва е моя идея бе я не ми я кради :evil: :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 24 юли 2009 20:31

Крайно време беше ПФС (Подуенския футболен съюз) да се разкрие и пред новите ни собственици. Според мен това е за добре, в крайна сметка Титан АС не е лошо да знаят, че в лицето на ПФС имат може би най-големият си враг. От тук насетне трябва да се започне война срещу помияра Михайлов и неговите плъхове, война, която трябва да се води, докато шибаняците от ПФС не бъдат изхвърлени, като мрсъни кучета. :evil: :evil:
Между другото, махнете тези снимки, не виждате ли, че разтягат целия екран
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 юли 2009 20:36

koi4i написа:Ходете и пред БФС.Всичко ше е червено,нали дучето е в мензис ...

Абе бате...я ми отговори ма без да ме лъжеш:Ти пискаше ли когато вашата свиня-собственик обвини БФС,че ''Левски'' бил ощетен и всичките дебили се събраха пред БФС?Не пискаха ли всичките ''сини ултраси'' във форума,че сте най-ощетения отбор на Земята и ние ''лошите'' сме пак първи само и само заради ващо БФС :?:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 24 юли 2009 20:38

delqnski47 написа:

Абе бате...я ми отговори ма без да ме лъжеш:Ти пискаше ли когато вашата свиня-собственик обвини БФС,че ''Левски'' бил ощетен и всичките дебили се събраха пред БФС?Не пискаха ли всичките ''сини ултраси'' във форума,че сте най-ощетения отбор на Земята и ние ''лошите'' сме пак първи само и само заради ващо БФС :?:

Те за какво искаха да ходят пред БФС, че забравих, но беше нещо супер нищожно в сравнение с това
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 24 юли 2009 20:41

BGarmy написа:
tprodanov написа:Колко сме ги слушали тия, и накрая 15 човека, чистачките ги бият, смях...

Бих подкрепил един нормален син отбор в Европа, но не и Лефски! Как да подкрепям този който ни взе лиценза, или ни прави сечено и мръсно под път и над път - още от картотеката на Михтарски, или мача с Интер, та досега с Тимонов и Манчев?
Отбор милиционерски по душа и обвивка; как да подкрепя това котило на доносници, комунистически функционери и лумпени; отбор подкрепян от ДПС?
Да бъдеш срещу Лефски не е атака, а самозащита -за Лефски само К*р и успех Баку!

Ти па къде точно в мнението ми видя молба за подкрепа от теб или некой твоеподобен? Опазил господ, ние не викаме приятелките си от къде ли не за да полунапълним някой сектор. Няма нужда.

И понеже напомняш случая с Михтарски, като ви картотекират тия двамата и после уефа ви го забоде отзад за нередовни картотеки, пак Левски ще е виновен!

Делянски, аз ще ти отговоря - БФС са шайка малоумници и трябва да бъдат закрити на секундата. И същевременно БФС от години безумно много ви защитава. Наред със другите простотии като неуредени програми, неясни отбори, ужасни стадиони и съдийски гафове, бфс ви пусна да играете в А група, и бфс сега ви защити, след като ви спря тези играчи. Като малко дете сте, дето иска да глътне живак и лошия родител го спира...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 юли 2009 20:41

danko_sot написа:
delqnski47 написа:

Те за какво искаха да ходят пред БФС, че забравих, но беше нещо супер нищожно в сравнение с това

Щото са ни били дали 2 дузпи срещу Славия и кат станахме първи,оная мустаката свиня се насра!
Sofia.

Потребителски аватар
enrike
Контакти:

Мнениеот enrike » 24 юли 2009 20:42

Че БФС не са цвете за мирисане, не са. Но да ми казвате, че там работят само за ЛЕВСКИ са пълни глупости. Какво правят ваште протежета там Костадинов и оня дж Орманджиев
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син.
Синьо знаме ще се вее,
само ЛЕВСКИ ще се пее...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 юли 2009 20:47

tprodanov написа:
BGarmy написа:
tprodanov написа:Колко сме ги слушали тия, и накрая 15 човека, чистачките ги бият, смях...

Бих подкрепил един нормален син отбор в Европа, но не и Лефски! Как да подкрепям този който ни взе лиценза, или ни прави сечено и мръсно под път и над път - още от картотеката на Михтарски, или мача с Интер, та досега с Тимонов и Манчев?
Отбор милиционерски по душа и обвивка; как да подкрепя това котило на доносници, комунистически функционери и лумпени; отбор подкрепян от ДПС?
Да бъдеш срещу Лефски не е атака, а самозащита -за Лефски само К*р и успех Баку!

Ти па къде точно в мнението ми видя молба за подкрепа от теб или некой твоеподобен? Опазил господ, ние не викаме приятелките си от къде ли не за да полунапълним някой сектор. Няма нужда.

И понеже напомняш случая с Михтарски, като ви картотекират тия двамата и после уефа ви го забоде отзад за нередовни картотеки, пак Левски ще е виновен!

Делянски, аз ще ти отговоря - БФС са шайка малоумници и трябва да бъдат закрити на секундата. И същевременно БФС от години безумно много ви защитава. Наред със другите простотии като неуредени програми, неясни отбори, ужасни стадиони и съдийски гафове, бфс ви пусна да играете в А група, и бфс сега ви защити, след като ви спря тези играчи. Като малко дете сте, дето иска да глътне живак и лошия родител го спира...

Ония некадърници са обещали че ще картотекират ВСИЧКИ играчи!Лично на Пенков са го казали!Точно тия чиновници не си спазиха обещанието,и точно тия си подадоха ОТПУСКА,когат този проблем стана!Вместо на го разрешат още преди 2 седмици,ония ходеха на море!Това ли е защита?Това е безотговорност за мене!
БФС не е ''синьо'',просто в него има групичка тъпаци дето не знаят де се намират!
П.П Щом така искат всички,айде да пуснем ЦСКА да играе във ''В'' група,та да са доволни всички!Проданов ко ше кажеш?
Sofia.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 24 юли 2009 20:49

Не става въпрос за доволство. А за правила - ако не можете да покриете изисквания - В група. Ако ние не можем - В група. Кеф, не кеф - правила са това. Не мога да разбера, що винаги когато опре до правила вие имате проблем.

Очевидно сме на едно мнение за БФС, но ти ми кажи - пак ли ще е синьо БФС, ако ви картотекира футболистите и после УЕФА ви направи едно 0-3 за нередовни картотеки?

Върни се в “ЦСКА”