Ние подържаме отбора на сърцето си само когато това не ни бърка в джобовете. Писнало ми е от псевдофенове. Всеки ден чета мнения на фенове,как Божков,Ганчев, Манчев и т.н да извадят 20 милиона лева като искат да са собственици.Фенове които имат два лева в джоба,които още молят мама и тате за пари за закуска,фенове които не са дали и един лев за нещо различно от себе си. Къде бяхме ние когато ЦСКА имаше нужда от нас. Някой ще кажат на стадиона,подкрепяхме го .Въпроса е как? Като хвърляме димки,бомбички викаме"цигани " и "маймуни" с ясното съзнане ,че ще бъде глобен отборът.Отбор който няма пари за чистачки,но виждате ли ние сме големи. Пичове това не е помощ.За някои аз съм от кибиците които сядат в А сектор, но аз го правя защото билета струва по 15лв и смятам ,че те са нужни на отбора.Когато вдигнат цените на билета с 2 лв и почва бойкот, а само до преди минута сме си купили втора бира. Къде бяхте всички когато можеше да се купят акции.Пишехте по форумите колко е гаден Сашо Томов. Аз си купих акции с ясната цел ,че ги давам на човек в който не вярвам, но на отбор в който се вричам всяка година от 1988г. Ние не сме фенове ,а фенчета. Знаем да мразим и нищо повече. Винаги ми е било странно как може да кажеш "К*р за Левски" или за Ботев и в следващият момент да обясняваш какъв патриот си. Да викаш "Само ЦСКА" ,а в следващият момент " Аз няма да съм фен на ЦСКА в А регионална" .Ти не си фен на ЦСКА. Искате ЦСКА да е в А група .Аз искам да сме в А регионална.Аз съм фен на ЦСКА,не на Литекс ,Локо сф или Мездра.По-добре да викам за отбор който е в селките групи ,отколкото цял живот да знам ,че това е отборът на някой друг.
Чесно казано все ми е тая от коментарите които ще последват.Истината ,че аз съм от ЦСКА,но не съм комунист,нито баща ми е бил нито дядо ми