Откакто се върна Бойко на власт, бизнесът ми не върви
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Откакто се върна Бойко на власт, бизнесът ми не върви
Мисля вече да емигрирам от България. Въпреки че съм антикомунист, при правителството на Орешарски ми въреше, хората имаха пари, откакто се върна ГЕРБ на власт и отново всичко замря. Както и да е, то всички са комунисти с различни цветове, това е ясно, ГЕРБ не са изключение, но ми се струва, че това вече е прекалено - да ни управляват по мутренски. Вече дори хората не смеят да се ядосат, че отново ще вдигат тока. Kaк е при вас и тези, които имат малък частен бизнес?
Re: Откакто се върна Бойко на власт, бизнесът ми не върви
Стягайте коланите и гледайте да не си запалите чердженцето.
Както обичаше да казва Симеон Дянков пицата ще е постна ако изобщо я има.
Дерзайте,юнаци

Rusnaka написа:Мисля вече да емигрирам от България. Въпреки че съм антикомунист, при правителството на Орешарски ми въреше, хората имаха пари, откакто се върна ГЕРБ на власт и отново всичко замря. Както и да е, то всички са комунисти с различни цветове, това е ясно, ГЕРБ не са изключение, но ми се струва, че това вече е прекалено - да ни управляват по мутренски. Вече дори хората не смеят да се ядосат, че отново ще вдигат тока. Kaк е при вас и тези, които имат малък частен бизнес?
Аз бизнес нямам, откакто Бойко се върна един път ми вдигаха вече заплатата, малко преди това я бяха вдигали пак, така че не виждам кой знае каква разлика. Колкото до малкия бизнес на родителите ми и на някои познати - забелязвам, че откакто поехме уверено по евроатлантическата пътека нещата системно си вървят надолу, и при Ореха, и при Тиквата, и при другите айдуци преди това, та съм скептичен дали точно поставените за момента лица са с нещо допринесли

-
- Контакти:
Добре заслужи си стотинките днеска, има тема политика пиши там, може да заслужиш и някоя друга стинка от трол касата ! Откакто Бойко е на власт еба всеки ден най-добрите курви в България. Бойко завинаги. Ключ и следващата тема.
Какъв бизнес при Боко? Само неговите хора успяват 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
love_hurtz написа:Добре заслужи си стотинките днеска, има тема политика пиши там, може да заслужиш и някоя друга стинка от трол касата ! Откакто Бойко е на власт еба всеки ден най-добрите курви в България. Бойко завинаги. Ключ и следващата тема.
Ей мишка я внимавай как говориш. къв си ти бе бай хой
До 10г изобщо няма да ти е до бизнес. Ще се учиш да стреляш и да оцеляваш. Който не верва, да гледа реалностите (засега)
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3127904/One-policeman-against-100-migrants-French-officers-release-video-showing-impossible-odds-face-trying-stop-stowaways-getting-lorries-Calais.html
Въпрос на време е това да стане и тук, имаме добри основи от неколкостотин хиляди местни индианци.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3127904/One-policeman-against-100-migrants-French-officers-release-video-showing-impossible-odds-face-trying-stop-stowaways-getting-lorries-Calais.html
Въпрос на време е това да стане и тук, имаме добри основи от неколкостотин хиляди местни индианци.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Бойко и Пеевски ''антимутрите'' бедняци декларират по 20-40 000 лв приходи, а Бареков декларирал скромните 4 млн. Това на какво прилича питам аз?
- bnborisov1
- Контакти:
Супер измислица е тоя Боко, особено неговото правителство. Лошото е че няма алтернатива (той и затова си прави квото си иска де)
Явен трол от Орешарската тройна коалиция БСП,ДПС и Атака

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Върни се в “Кошче за отпадъци”