Откакто се върна Бойко на власт, бизнесът ми не върви

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Rusnaka

Откакто се върна Бойко на власт, бизнесът ми не върви

Мнениеот Rusnaka » 17 юни 2015 15:25

Мисля вече да емигрирам от България. Въпреки че съм антикомунист, при правителството на Орешарски ми въреше, хората имаха пари, откакто се върна ГЕРБ на власт и отново всичко замря. Както и да е, то всички са комунисти с различни цветове, това е ясно, ГЕРБ не са изключение, но ми се струва, че това вече е прекалено - да ни управляват по мутренски. Вече дори хората не смеят да се ядосат, че отново ще вдигат тока. Kaк е при вас и тези, които имат малък частен бизнес?
Изображение

sandi74

Re: Откакто се върна Бойко на власт, бизнесът ми не върви

Мнениеот sandi74 » 17 юни 2015 15:32

Стягайте коланите и гледайте да не си запалите чердженцето. :!: :mrgreen: Както обичаше да казва Симеон Дянков пицата ще е постна ако изобщо я има. :lol: :mrgreen: 8-) Дерзайте,юнаци :idea: :mrgreen:

ohoboho
Контакти:

Мнениеот ohoboho » 17 юни 2015 15:37

Rusnaka написа:Мисля вече да емигрирам от България. Въпреки че съм антикомунист, при правителството на Орешарски ми въреше, хората имаха пари, откакто се върна ГЕРБ на власт и отново всичко замря. Както и да е, то всички са комунисти с различни цветове, това е ясно, ГЕРБ не са изключение, но ми се струва, че това вече е прекалено - да ни управляват по мутренски. Вече дори хората не смеят да се ядосат, че отново ще вдигат тока. Kaк е при вас и тези, които имат малък частен бизнес?

Аз бизнес нямам, откакто Бойко се върна един път ми вдигаха вече заплатата, малко преди това я бяха вдигали пак, така че не виждам кой знае каква разлика. Колкото до малкия бизнес на родителите ми и на някои познати - забелязвам, че откакто поехме уверено по евроатлантическата пътека нещата системно си вървят надолу, и при Ореха, и при Тиквата, и при другите айдуци преди това, та съм скептичен дали точно поставените за момента лица са с нещо допринесли ;)

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 17 юни 2015 15:47

Добре заслужи си стотинките днеска, има тема политика пиши там, може да заслужиш и някоя друга стинка от трол касата ! Откакто Бойко е на власт еба всеки ден най-добрите курви в България. Бойко завинаги. Ключ и следващата тема.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 юни 2015 15:50

Какъв бизнес при Боко? Само неговите хора успяват ;)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Rusnaka

Мнениеот Rusnaka » 17 юни 2015 15:51

love_hurtz написа:Добре заслужи си стотинките днеска, има тема политика пиши там, може да заслужиш и някоя друга стинка от трол касата ! Откакто Бойко е на власт еба всеки ден най-добрите курви в България. Бойко завинаги. Ключ и следващата тема.

Ей мишка я внимавай как говориш. къв си ти бе бай хой
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 юни 2015 15:52

До 10г изобщо няма да ти е до бизнес. Ще се учиш да стреляш и да оцеляваш. Който не верва, да гледа реалностите (засега)

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3127904/One-policeman-against-100-migrants-French-officers-release-video-showing-impossible-odds-face-trying-stop-stowaways-getting-lorries-Calais.html
Въпрос на време е това да стане и тук, имаме добри основи от неколкостотин хиляди местни индианци.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Rusnaka

Мнениеот Rusnaka » 17 юни 2015 15:53

Бойко и Пеевски ''антимутрите'' бедняци декларират по 20-40 000 лв приходи, а Бареков декларирал скромните 4 млн. Това на какво прилича питам аз?
Изображение

Потребителски аватар
bnborisov1
Контакти:

Мнениеот bnborisov1 » 17 юни 2015 15:54

Супер измислица е тоя Боко, особено неговото правителство. Лошото е че няма алтернатива (той и затова си прави квото си иска де)

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 17 юни 2015 15:55

Явен трол от Орешарската тройна коалиция БСП,ДПС и Атака :lol: :lol: :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Кошче за отпадъци”