ЧЕРНО МОРЕ - ЕДИН ФУТБОЛЕН ОТБОР !

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

ЧЕРНО МОРЕ - ЕДИН ФУТБОЛЕН ОТБОР !

Мнениеот JohnnieWalker » 24 юли 2009 14:15

Аз съм един най-обикновен фен на футбола. Един от многото ! Отборите на които симпатизирам в България са Левски, Славия и Берое. Но не това е целта на темата която пускам. Искам да покажа просто че съм АБСОЛЮТНО безпристрастен почитател на тази велика игра! Не съм ултрас, но обичам футбола ! Любимият ми отбор е Барселона, точно защото винаги са практикували тотален футбол ! Красота и нищо повече ! С други думи, аз не съм ненормален фен на който и да е отбор, а луд фен на футбола ! Това ме накара и да отворя темата за Черно море. Мнозина оплюват този отбор заради собственика им. И какво като собственици са ТИМ ? Някой да вземе да помоли всички фенове на отбора да спрат да ги подкрепят заради собственика ?! Или да реват че в отбора има пари ?! Същевременно, въпреки огромните финансови възможности, основните играчи на Черно море са захвърлени от други отбори. Взе се и Алекс(Кривия), който никой не мислеше че става за футбол на тези години. Какво да кажем за треньора - Кольо (Мастиката) ?! С други думи доста неща изглеждат смешно... Смешно ли ?! Чакайте малко! Да не би това да беше най-постоянния отбор в България миналата година ?! Да не би за малко да изхвърлят Щутгарт от Европа ?! Нещо е странно нали ? Как тази сбирщина от "недоразумения" играят ИСТИНСКИ футбол ?! Много просто. В този отбор се събраха хора, отписани от много "футболни специалисти", футболисти смятани за некачествени. Опа... ГРЕШКА ! Футболисти готови на всичко за да се докажат ! Футболисти с качества ! Бях на приятелската среща на отбора с Левски. Феновете на сините подвикваха "мастика, мастика"... Да приятели, но ако ние имахме "Мастиката" нямаше да се чудим дали ще бием Баку, нямаше да падаме като последните нещастници от Тампере, БАТЕ и Жилина ! Черно море е един изключително приятен отбор и има желая да бият не само ПСВ, а и много други ! Нека всички подкрепим този отбор в Лига Европа ! Нека подкрепим "недоразумението в БГ футбола"(смеят да играя ФУТБОЛ !) ! Нека покажем, че сме БЪЛГАРИ, а не говеда, прасета, канарчета, смърфове и т.н. ! Нека просто бъдем фенове на ЦАР ФУТБОЛ ! Нека подкрепим ЧЕРНО МОРЕ !

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Re: ЧЕРНО МОРЕ - ЕДИН ФУТБОЛЕН ОТБОР !

Мнениеот thebully » 24 юли 2009 14:20

Респект за написаното А ний сме Тича а Тича Варна зелено-бели полудели :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

HanPagan
Контакти:

Мнениеот HanPagan » 24 юли 2009 14:33

Черно море не ми е от симпатичните отбори в България , но това което стана снощи с предаването на мача от радио Гонг , беше брутална гавра.Тия хора вече не се усещат колко жалки могат да станат.Не съм вярвал ,че глупостта и беэочието на българския журналист може да стигне такива измерения.Дано супер посредствения отбор на ЦСКА отпадне от Дери . Заради тъпите им фенщини лишиха хората от това да слушат мач на български отбор в Европейските турнири.

Потребителски аватар
non.mollare.mai
Контакти:

Мнениеот non.mollare.mai » 24 юли 2009 14:37

Разбира се че винаги ще подкрепям Черно Море и то не само в Европейските турнири,Левски ми е на сърцето, може би защото съм си варненец не знам ама единствено моряците бих подкрепил след Левски , мн ме радват тия момчета :P
[rimg]http://prikachi.com/files/737084T.gif[/rimg]

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 24 юли 2009 14:38

Това е нормален фен на футбола не е моряк,но гледа реално на нещата не като някой фенчета които са коне с капаци.Благодаря за хубавите думите за Черно море!Успех и на твоите любими отбори!
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Morqk
Контакти:

Мнениеот Morqk » 24 юли 2009 14:39

thebully написа:Респект за написаното А ний сме Тича а Тича Варна зелено-бели полудели :mrgreen:

Със Морето в сърцето! Мога да кажа,че съм много горд с това, че съм се родил моряк и още като малък (5-6 годишен) минавах покрай Тича с желание 1 ден да съм там и да подкепям Моряците! Не след дълго този ден дойде. Но тогава дойдоха и тежки времена, Любимците ми изкараха няколко сезона в Б група, но това само ме караше да ги окуражавам още повече. Можете ли да си представите каква радост изпитвам през последните години като гледам как с всеки изминал мач сме все по-добре и все по-силни. Вярно, ако трябва да съм критичен, определено има доста трески за дялкане. Кольо е "треньор" Може да имаме и по-добър но към Кольо само респект, нищо че доста хора не го харесват. Аз съм по-скоро неутрален. Така де.. това исках да кажа с Моряците ще съм до гроб!
ЗАПЕЕЕЕЕЕЙ ЗА МОРЯЦИТЕ!

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 24 юли 2009 14:40

HanPagan написа:Черно море не ми е от симпатичните отбори в България , но това което стана снощи с предаването на мача от радио Гонг , беше брутална гавра.Тия хора вече не се усещат колко жалки могат да станат.Не съм вярвал ,че глупостта и беэочието на българския журналист може да стигне такива измерения.Дано супер посредствения отбор на ЦСКА отпадне от Дери . Заради тъпите им фенщини лишиха хората от това да слушат мач на български отбор в Европейските турнири.

И аз си бях пуснал радиото не да слушам Черно Море, а ЦСКА.Все пак това им беше официално представяне, но започнах да слушам мача на Черно Море понеже 90 % от времето вървеше той и само по за 2 мин казваха какво става в този на ЦСКА.Неразбирам от къде тази наглост в теб! От ЦСКА съм, слушах мача на Черно Море, радвам се за тях, но след 3:0 никой не си е и помислял, че може да стане грешка ;)

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 24 юли 2009 14:43

Много добре написано от автора на темата. Поздрави. :mrgreen:

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 24 юли 2009 14:46

ZYKLON написа:След най-много 5 години,никой няма да си спомня за този варненски отбор.

Явно те е напънало рядко щастие отивай да се облекчиш другаде.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

HanPagan
Контакти:

Мнениеот HanPagan » 24 юли 2009 14:50

Empty написа:
HanPagan написа:Черно море не ми е от симпатичните отбори в България , но това което стана снощи с предаването на мача от радио Гонг , беше брутална гавра.Тия хора вече не се усещат колко жалки могат да станат.Не съм вярвал ,че глупостта и беэочието на българския журналист може да стигне такива измерения.Дано супер посредствения отбор на ЦСКА отпадне от Дери . Заради тъпите им фенщини лишиха хората от това да слушат мач на български отбор в Европейските турнири.

И аз си бях пуснал радиото не да слушам Черно Море, а ЦСКА.Все пак това им беше официално представяне, но започнах да слушам мача на Черно Море понеже 90 % от времето вървеше той и само по за 2 мин казваха какво става в този на ЦСКА.Неразбирам от къде тази наглост в теб! От ЦСКА съм, слушах мача на Черно Море, радвам се за тях, но след 3:0 никой не си е и помислял, че може да стане грешка ;)

Беэсмислено е да влизам в спорове.То затова цяла българия презира София и софиянци .Правят си уж национални телевиэиики , а в тях си коментират само софийските отбори , другите не съществуват.Тъй си е било от край време и така си продължава.Ако не са малките отборчета да ви эахранват с футболисти , ще си умрете гладни във В групите , ако раэчитате на собственита си бутафорни школи бълващи бездарници.

Върни се в “Черно море”