http://www.bfunion.bg/news/5476
Тъжно, но вярно...
А сега накъде?
Окончателно сме без лиценз...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
- trokadero_
- Контакти:
Re: Окончателно сме без лиценз...
Цял сезон се мъчихте , а накрая нищо . Честно казано очаквах Гигов да направи нещо , но явно и неговите сили не са стигнали . Изпуснат хубав шанс за отбора.
Гигов е ебати малоумника....Иначе за А група е ясно, че ще ги пуснат и двата отбора.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- dreben23
- Контакти:
Ехей, закрили са ни рано, рано, чак пък такова бързане, брей, брей, направо не мога да повярвам!
Всяко чудо за три дни уж, ама на нас не ни дадоха и ден да се порадваме на последната победа, пу, как може, развалихте ни празника бе!
Парад ще има ли, ще има ли и фойерверки, че "туморът" вече го няма окончателно!

А другият тумор кога? Кой ще го изкарва сега от първа шестица ми кажете, кой? А кой ще вкара Ботев в първа шестица, кой?

Всяко чудо за три дни уж, ама на нас не ни дадоха и ден да се порадваме на последната победа, пу, как може, развалихте ни празника бе!

А другият тумор кога? Кой ще го изкарва сега от първа шестица ми кажете, кой? А кой ще вкара Ботев в първа шестица, кой?

Последна промяна от dreben23 на 01 юни 2015 10:52, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

То за Европа беше ясно само вие сте таили някви надежди... кофти е но беше ясно щом Берт Касиес си позволи веднага след кръга да обяви Берое и Литекс като евроучастници от БГ...
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... l2015.html
А за БГ кво става или това решение важи окончателно и за А група

За Европа ясно. Ама след като споменават и Марек и Хасково, предполагам че става въпрос и за България...
- dreben23
- Контакти:
Окончателно ми.
Кво да е, до вчера пиеха лошите от мъка, отсега ще се наливат от щастие, поне да се тръшнат от пиене сами, пак ще е нещо!

***САМО ЦСКА!***
Lyubaka01 написа:За Европа ясно. Ама след като споменават и Марек и Хасково, предполагам че става въпрос и за България...
За БГ няма ли да се събират на Изпълком? Не мога да си представя че ще изхвърлят просто ей така Локо СФ и ЦСКА

runnersa написа:Lyubaka01 написа:За Европа ясно. Ама след като споменават и Марек и Хасково, предполагам че става въпрос и за България...
За БГ няма ли да се събират на Изпълком? Не мога да си представя че ще изхвърлят просто ей така Локо СФ и ЦСКА
Химна ли да им изпеят?

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Werderbremen
- Контакти:
И защо да не ги изхвърлят-за тях правилата не важат ли??? Или законите са само за Пирин и такива отбори....айде малко срам а!